Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

Mnogo je zeznuto to kad znaš nešto i nekog... kad nemaš blage veze ni o čemu, onda je sve mnogo lakše...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 42 минута, Млађони рече

Poenta je da nece da oplete po saudijcima jer saudijci koliko god da su unutra losi - spoljopoliticki su otvoreni za saradnju i mirni su. 

Kako muslimanska zemlja pa mirna i otvorena za saradnju?!

Ja bio ubedjen da je islam cisto zlo...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Јес вала. Тако и ово западњаци што знају мене више не могу да прогутају чињеницу да су Срби нецивилизовани брадати кољачи. Уби нас ова глобализација у којој имамо прилику да упознамо једни друге, па тако политичари више не могуда нам продају пропаганду ко што су некад могли. 

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Avocado рече

Mnogo je zeznuto to kad znaš nešto i nekog... kad nemaš blage veze ni o čemu, onda je sve mnogo lakše...

Tacno, to se zove nemati bias. ;) 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Juanito рече

Јес вала. Тако и ово западњаци што знају мене више не могу да прогутају чињеницу да су Срби нецивилизовани брадати кољачи. Уби нас ова глобализација у којој имамо прилику да упознамо једни друге, па тако политичари више не могуда нам продају пропаганду ко што су некад могли. 

Cisto da se razumemo, ja mislim da je globalizacija super stvar u smislu kretanja ljudi, roba i slicno. 
Ono sto mislim da nije super stvar jesu iracionalne masovne migracije koje ozbiljno narusavaju demografsku strukturu i socijalne norme  u kratkom vremenskom roku. 

Takodje ono sto mislim da je lose, to jest "losa globalizacija" jeste gubljenje narodnog suvereniteta - u smislu formiranja nekih jedinstvenih tela koje kontrolisu zemlje - tipa evropska unija. 

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, cloudking рече

Kako muslimanska zemlja pa mirna i otvorena za saradnju?!

Ja bio ubedjen da je islam cisto zlo...

Pa i jeste. Ali neki islamisti drzesvoje zlo unutar svojih granica, neki oce da ga prosire. 
Niko nigde nije rekao da je Saudijska Arabija super i manje zlo. 
Samo je trenutno manja pretnja i saradjuje po pitanju spoljne politike. 

Unutrasnje politicki je ista kao iran, moza i gora. 

Mislim valjda iams dovoljno pameti da razlikujes te stvari.... ili kada se kaze da je nesto zlo, mora da bude ili apsolutno zlo ili ni malo zlo... neke lazne dihotomije. 

Подели на овим сајтовима

@Juanito 

ajd sad najsikrenije, da li bi ti ziveo u Iranu? Okruzen irancima, pod iranskim zakonima i iranskim drustvenim normama. 
I sve to zato sto znas 10-20-30 ok iranaca? 

Mislim da je odgovor NE, i da to otprilike opisuje kakvo je to drustvo, ja mislim da ti ni za zivu glavu ne bi ziveo tamo. 

Подели на овим сајтовима

пре 59 минута, Млађони рече

Poenta je da nece da oplete po saudijcima jer saudijci koliko god da su unutra losi - spoljopoliticki su otvoreni za saradnju i mirni su. 

Немој то да кажеш у Јемену који Саудијси сатиру јадан народ већ две године, или у оним земљама, Сирија је међу њима, где Саудијци спонзоришу, организују и наоружавају сунитске терористе.

Поента је да су исти сви. Кад си њихов не занима их ко си и какав си. Кад си против њих можеш да будеш анђео, сатреће те. Не кажем да многи амерички противници нису зло, али су и многи амерички пријатељи. 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ja sam za slobodno kretanje robe i ljudi, pod uslovom da se kreću onako kako ja želim... ;)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, RYLAH рече

Немој то да кажеш у Јемену који Саудијси сатиру јадан народ већ две године, или у оним земљама, Сирија је међу њима, где Саудијци спонзоришу, организују и наоружавају сунитске терористе.

Поента је да су исти сви. Кад си њихов не занима их ко си и какав си. Кад си против њих можеш да будеш анђео, сатреће те. Не кажем да многи амерички противници нису зло, али су и многи амерички пријатељи. 

Uopste o tome nisam pricao, okani me se. Vise nego jasan sam bio o cemu sam pricao, saudijci ne prete svetu da ce da naprave nuklearke i rokaju. 

Nemas pametnija posla nego da nadjes neki nacin nesto da me ispravis odgovoris... okani me se. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Avocado рече

Ja sam za slobodno kretanje robe i ljudi, pod uslovom da se kreću onako kako ja želim... ;)

Da, bas tako. Ja ne zelim da nemacka u evropu poziva gomilu muslimana besplatnim parama. 
Van toga sam za totalno kretanje da svako ko hoce da radi i zivi u evropi slobodno dodje. Nebitno mi je.

Spinercino.... :) 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Млађони рече

Vise nego jasan sam bio o cemu sam pricao, saudijci ne prete svetu da ce da naprave nuklearke i rokaju. 

To ni migranti ne rade... al oni nekako ispadose cisto zlo... Orke... :D

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Млађони рече

Uopste o tome nisam pricao, okani me se. Vise nego jasan sam bio o cemu sam pricao, saudijci ne prete svetu da ce da naprave nuklearke i rokaju. 

Не, ниси. Оћеш да ти опет цитирам шта си рекао, или ћеш да прочиташ пост на који сам одговарао?

пре 2 минута, Млађони рече

Nemas pametnija posla nego da nadjes neki nacin nesto da me ispravis odgovoris... okani me se. 

Извини Калимеро, али причао си на јавној теми, и то погрешне ствари. Сасвим је нормално да очекујеш да ће да дође неко да те исправи.

Следећи пут пробај да своје личне импресије представљаш као чињенице, и немаш проблема ни са ким са теме.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Juanito рече

Јес вала. Тако и ово западњаци што знају мене више не могу да прогутају чињеницу да су Срби нецивилизовани брадати кољачи.

Зато сад склањају жене од нас... :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Млађони рече

ili kada se kaze da je nesto zlo, mora da bude ili apsolutno zlo ili ni malo zlo... neke lazne dihotomije. 

da ti ne pricam sta su sve ljudiu stanju da napisu o apsolutnoj lepoti... da vis pa tek tu dihotomiju... :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...