Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 18 минута, Млађони рече

Kina je udarila sankcije severnoj koreji i postavila vojsku na granicama. Trguje samo u esencijalnim namirnicama tipa hrana i slicno - cisto da narod ne pocrka od gladi. 

Uz to severna koreja KONSTATNO PRETI JUZNOJ.
Sta bi ti? Da ih moli? da im se izvinjava? 
Mnogo si ti mekan, zato ti je moronski, ovakvi govori prema drzavama kao sto je S.Koreja su ono sto bas treba da im se objasni da nema vise zafrkancije da oni prete svetu vec 40 godina.

Posebno zlocincima kao sto je severna koreja. Treba da im se zapreti malo, jer te psihopate nikakvu pretnju nemaju iznutra samo prema spolja.

Samo ono sto je rekao za Iran, ako izuzmemo S.Koreju da ta zemlja ne izvozi nista osim terorizma, rata i koje cega je totalno debilna da ne kazem mentalno poremecena. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 22 часа, Justin Waters рече

I ne samo to vec bilo kakvo vojno rjesenje za S.Koreju znaci i unistenje J.Koreje automatski.

И Јапана.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, GeniusAtWork рече

И Јапана.

Vrlo moguce ako bi potegnuli nukelarne rakete, ali ako bi to nekako bilo brzo sprijeceno ili neutralisano raketnim stitom, niko ni nista ne moze sprijeciti da cetvrta najbrojnija armija na svijetu samoubilacki krene preko granice, do Seula je 50 km. Ako i ne bi bilo unistenja bilo bi ogromno krvoprolice. Tako da ne postoji trampovsko unistenje S.Koreje ekskluzivno, a da makar veliko krvoprolice ne pogodi u Juznu.  

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Мислим да претерујете што се тиче "уништења" Јужне Кореје итд. Северна Кореја је бре жива беда. Њих су прошли пут спасили Кинези и Совјети иначе би били прегажени. Данас, не верујем да би се цимали око њих. Не исплати им се.

Али од тога нема ништа, Трамп само лаје.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Grizzly Adams рече

жива беда.

Nekad da ali tokom vremena nekakvu ekonomiji su imali, da nisu do sad bi bili devastirani sami od sebe, ako nista drugo tokom godina su se naoruzavali i puni su do zuba. Nije dovoljno za rat sa SAD ali dovoljno sasvim da zapale poluostrvo ako neko pokusa silom da srusi ping pong dinastiju. Zato su ove pretnje Trumpa totalno besmislene. 

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Grizzly Adams рече

Мислим да претерујете што се тиче "уништења" Јужне Кореје итд. Северна Кореја је бре жива беда.

Ne preteruje se, ozbiljno... Iako su beda, stajaća vojska im je "na nivou" (što i doprinosi bedi). 

Seul je veoma blizu granice, sa 25 miliona ljudi (50% stanovnika JK), mogli bi da ga potpuno unište i naprave katastrofu i običnom artiljerijom, pre nego što neko može nešto da uradi povodom toga. 

Подели на овим сајтовима

пре 44 минута, Justin Waters рече

Samo ono sto je rekao za Iran, ako izuzmemo S.Koreju da ta zemlja ne izvozi nista osim terorizma, rata i koje cega je totalno debilna da ne kazem mentalno poremecena. 

Za iran se slazem da je navalio na njih ko lud na brasno. 
Mada iskreno ni ja ne bih vas voleo da iran dobije nuklearke. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

пре 45 минута, Justin Waters рече

Али свиђа ми се како је оплео по Саудијцима! Oh wait...

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Аурор рече

Ne preteruje se, ozbiljno... Iako su beda, stajaća vojska im je "na nivou" (što i doprinosi bedi). 

Seul je veoma blizu granice, sa 25 miliona ljudi (50% stanovnika JK), mogli bi da ga potpuno unište i naprave katastrofu i običnom artiljerijom, pre nego što neko može nešto da uradi povodom toga. 

Ma kakvi, njima je vojska niko i nista, gladni su i bedni. Pricala izbeglica iz severne koreje da je kao vojnik zivela na dve jabuke dnevno. 

Neuhranjeni su, sitni, nemaju snage, jedino ulazu i neko oruzije... al sta znaci oruzije kad mozes da im izgladnis celu vojsku za mesec dana. 

пре 22 минута, Grizzly Adams рече

Мислим да претерујете што се тиче "уништења" Јужне Кореје итд. Северна Кореја је бре жива беда. Њих су прошли пут спасили Кинези и Совјети иначе би били прегажени. Данас, не верујем да би се цимали око њих. Не исплати им се.

Али од тога нема ништа, Трамп само лаје.

I ja mislim da samo laje, ali dobro je da neko zalaje u pravcu s koreje. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juanito рече

Али свиђа ми се како је оплео по Саудијцима! Oh wait...

Pa ne moze da plete po njima, sa njima ima dogovor da uzimaju izbeglice iz sirije da ne bi isle u evropu i ameriku. 
Ne znam sta ste zapeli za te saudijce, usa ima dobre diplomatske odnose sa saudijskom arabijom i saudijska arabija ne preti da ce da siba nuklearke ka usa ili ka bilo kome drugom. 
Niti radi na tome da dobije nuklearke niti ikom preti niti bilo sta slicno.

Ne znam sta ste zapeli za te saudijce kao da oni mogu da se porede sa S Korejom i Iranom spoljnopoliticki... totalno dve druge price. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Млађони рече

Pa ne moze da plete po njima, sa njima ima dogovor da uzimaju izbeglice iz sirije da ne bi isle u evropu i ameriku. 

Nikakav dogovor ne postoji, koliko znam...

Bogate arapske (zalivske) zemlje primaju 0 izbeglica.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Аурор рече

Nikakav dogovor ne postoji, koliko znam...

Bogate arapske (zalivske) zemlje primaju 0 izbeglica.

Umoran sam i rasejan pa se loze izrazvam, postoji dogovor o "Sigurnim zonama" za izbeglice. 
Nije da ce saudijski kralj da ih prima kod njega na gajbu, izvinjvam se sto sam se lose izrazio. 

http://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/donald-trump-saudi-arabia-king-salman-abdulaziz-al-saud-agree-safe-zones-syria-yemen-a7553341.html

Poenta je da nece da oplete po saudijcima jer saudijci koliko god da su unutra losi - spoljopoliticki su otvoreni za saradnju i mirni su. 

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Млађони рече

Ne znam sta ste zapeli za te saudijce kao da oni mogu da se porede sa Iranom...

totalno dve druge price. 

Наравно да не могу да се пореде. На једној страни имамо пребогате козојепце, а на другој древну цивилизацију и културне људе. 

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Juanito рече

Наравно да не могу да се пореде. На једној страни имамо пребогате козојепце, а на другој древну цивилизацију и културне људе. 

Glavna razlika kod tebe je sto ti izgleda znas neke irance pa ne volis da se pljuje po iranu o njihovoj spoljnojp olitic
Isto ko so znas crnce pa ne volis cinjenicu da crnci u americi cine 50 % ubistva. 

Jbg, zao mi je. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...