Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 39 минута, Млађони рече

I ceo klip i post bio je kritika cnn-ovog medijskog senzacionalizma, i kako to nije fer od njih. 

Evo da neko i prokomentariše taj klip...

Klip upada u "kvaku 22".... tip kritikuje što je neki medij nebitnu stvar pogrešno predstavio kao izuzetno važnu i tupio o tome, pri čemu on upravo to isto radi - tako što ovu nebitnu stvar (uobičajnu za medije) predstavlja kao izuzetno važnu i tupi o tome...

Ceo klip može da se svede na jednu rečenicu: "Rejčel Medou je pokušala da napravi medijsku senzaciju oko otkrivanja papira koji nema nikakav objektivan značaj i to nije lepo" a tip 14 minuta tupi o tome, kao da je utvrdio nešto preterano bitno...

BTW Ništa od izvini Avocado za ovu poruku, bio si u pravu, zaista nisam pažljivo pročitao šta mi Rile piše:)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 6 минута, Avocado рече

BTW Ništa od izvini Avocado za ovu poruku, bio si u pravu, zaista nisam pažljivo pročitao šta mi Rile piše:)

Opet avokado meni zamera da ne citam a u isto vreme mene ne cita. 

Цитат

Sto je onda citirao mene i klip da prica o dokumentima koje je tramp dao? On je kriv za zabunu, nisam ja, citira jedan post i prica o necemu sasvim trecem sto nema veze sa onim sto sam ja rekao. Moje izvinjenje ako je to mislio, trebao je da naglasi to jasnije. 

Jel hoces i da ti kleknem i potpisem ugovor izvinjenje krvlju? NE kontam sta ti oces od mene, ja se ovde trudim da vas sve tretiram kao ljude, meni se niko za nista nije izvinuo, uvek ste vi za sve u pravu (posebno ti) i uvek ocete da se ja vama izvinavam. Ko da vi mene uvek detaljno citate i postujete.  

samo od mene trazite da vam se izvinavam neki krivak ko da sam ja grbav a svi ste vi super i uvek u pravu.... 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Млађони рече

Opet avokado meni zamera da ne citam a u isto vreme mene ne cita. 

Цитат

Sto je onda citirao mene i klip da prica o dokumentima koje je tramp dao? On je kriv za zabunu, nisam ja, citira jedan post i prica o necemu sasvim trecem sto nema veze sa onim sto sam ja rekao. Moje izvinjenje ako je to mislio, trebao je da naglasi to jasnije. 

Izvini, prevideo sam da si ovde napisao da se izvinjavaš što je Rile kriv za zabunu (pod uslovom da je to zaista mislio)... moja greška.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Avocado рече

Izvini, prevideo sam da si ovde napisao da se izvinjavaš što je Rile kriv za zabunu (pod uslovom da je to zaista mislio)... moja greška.

Ne, izvinjavam se sto sam pogresno razumeo, jer da sam malo vise razmislio mozda ne bih pogresno razumeo. Sa te strane krivica je moja. 

Hvala ti na razumevanu. 

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, cloudking рече

Bila je ova vest.Nije tacna. To naravno ne smeta da se od tog dogadjaja odmah pravi senzacija ;)

Kako nije?

https://www.nytimes.com/2017/08/23/business/media/robert-lee-university-virginia-charlottesville.html

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, cloudking рече

Bila je ova vest.Nije tacna. To naravno ne smeta da se od tog dogadjaja odmah pravi senzacija ;)

jedino sto kod te vesti "nije tacno" je to da mu je zabranjeno, nego je eto "Fino sugerisano" a on je to prihvatio. 

sa tim sto samo moze da spekulisemo koliko je on to voljno prihvatio a koliko je bilo "uf.. ako odbijem mozda cu da letim sa posla" 

ali je sve jedno komicno da neko predlozi svom voditelju, e zoves se ratko mladic mozda ne bi bilo lepo da te metnemo na televiziju 

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Млађони рече

jedino sto kod te vesti "nije tacno" je to da mu je zabranjeno, nego je eto "Fino sugerisano" a on je to prihvatio. 

sa tim sto samo moze da spekulisemo koliko je on to voljno prihvatio a koliko je bilo "uf.. ako odbijem mozda cu da letim sa posla" 

ali je sve jedno komicno da neko predlozi svom voditelju, e zoves se ratko mladic mozda ne bi bilo lepo da te metnemo na televiziju 

Radi se o rutinskoj stvari, redovna i svakodnevna stvar samo se sad desila sa likom koji ima zanimljivo ime pa ispala festa.  On je sam promenio utakmicu dabi vodio neku drugu koja mu je bila zgodnija... srpski receno "zamenio se s kolegom" da bi ranije otiso kuci... :)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, cloudking рече

Radi se o rutinskoj stvari, redovna i svakodnevna stvar samo se sad desila sa likom koji ima zanimljivo ime pa ispala festa. 

Svakodnevno uprava sugerise ljudima da ne mogu da odrade nesto zbog imena? :)

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Млађони рече

Svakodnevno uprava sugerise ljudima da ne mogu da odrade nesto zbog imena? :)

Pa kad vec pominjes Mladica... zamisli da se tako zoves  i da treba da najavis utakmicu u Zagrebu a dan pre toga neonacisti ubiju coveka zato sto je srbin... e sad, ako ti u tim oklnostima uprava sugerise da je bolje da ne ides na utakmicu naravno da je logicno da svi skocimo na zlu upravu... jer sto bi skakali na naciste, oni ljudi uredno registrovali svoj skup na kome ubise coveka... ;)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, cloudking рече

Pa kad vec pominjes Mladica... zamisli da se tako zoves  i da treba da najavis utakmicu u Zagrebu a dan pre toga neonacisti ubiju coveka zato sto je srbin... e sad, 

o tome ti pricam.... nije obicno i svakodnevno da sklone coveka jer se bore da ce SJW i black lifes matter krenuti da luduju. 

A imali su obicaj da luduju, pale i ruse u vise navrata. 

Подели на овим сајтовима

e da @cloudkingnikako da se setim 

anti fa su proglaseni teroristickom organizacijom ;) jos jedna velika pobeda za desnicu 

Antifa: US security agencies label group 'domestic terrorists'
http://www.independent.co.uk/news/world/americas/antifa-domestic-terrorists-us-security-agencies-homeland-security-fbi-a7927881.html

Department of Homeland Security has reportedly been warning about growing threat of violence between left-wing anarchists and right-wing nationalists since early 2016

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...