Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 9 минута, Млађони рече

DA li mislis da je obama zaista manji egomanijak od trampa? 

Niko nije bez mana ali samo intelginetni ljudi znaju kako da ih prikriju ili ogranice... ovi drugi se ponose svojim mana i grade karatker otvoreno na njima... ja npr tako razlikujem morone

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 43 минута, Млађони рече

oh izvini avokado, nisam znao da normalno i prosecno nisu SINONIMI. Hvala ti sto si me nauci da nisu sinonimi, ja sam ceo zivot ziveo ubedjenju da jesu...

U nekom kontekstu možda i mogu da budu sinonimi... ALI u kontekstu u kojem sam ja pričao:

Svakako nisu, jer je poenta ovde samo da oni ne govore samo o akademicima kako si ti pogrešno želeo da predstaviš.

Niti su sinonimi u kontekstu toga šta si ti pisao o proseku:

пре 2 часа, Млађони рече

ili ja i ti imamo drugaciju definiciju "proseka" ali ja koliko znam, prosek je kad saberes sve pa ih podelis, pa ono sto dobijes, to jest najveca grupa po nekim osobinama je prosek. Obicno to kazu, kada je naprimer neko PROSECNE inteligencije, ili kada ima PROSECNU platu.

Цитат

Koliko si ti pao na niske grane da se za ovo hvatas... strasno.. uzimas reci koje su sinonimi i onda mi argumentujes da ne znace isto..... 

Stvarno pocinjem da se brinem za tebe... mnogo si nesto propao u argumentaciji.

:D

Da pojednostavimo:

Da li si shvatio da sam bio u pravu kad sam napisao da Grizli i Juan ne govore o nekim iranskim "akademicima" ili ćeš i dalje da bulšituješ oko toga?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, cloudking рече

.. ako me pitas sto za njih ne kazem da su moroni, odovor je- zato sto nisu.

e moj klaude... jedino razlog sto ti verujes da hilari i obama  i berni nisu moroni jeste zato sto ti mediji hilari i obamu nikad nisu predstavili kao morone. 
Ali ako bi uzeo malo da kopas u to sta su hilari i obama radili, svakako bi dosao do zakljucka da su i te kako moroni i mnogo veci egomanijaci i psihopate od trampa. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Pontifex Emeritus рече

па поента је у томе што онај који је згрнуо лову у капитализму има кефало. кефало је предуслов. јер без кефала у том систему нема лове.

da kao sto sam i napisao taj deo je ok... mozes li onaj drugi da mi pojasnis gde pises  o tome da oni koji NE jure bogatstvo zive od tudjih para, ili tako nesto?

Ma razumeo si i prvi put sta sam te pito nego si hteo da se napravis malko lood? :D

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Avocado рече

U nekom kontekstu možda i mogu da budu sinonimi... ALI u kontekstu u kojem sam ja pričao:Svakako nisu, jer je poenta ovde samo da oni ne govore samo o akademicima kako si ti pogrešno želeo da predstaviš.Niti su sinonimi u kontekstu toga šta si ti pisao o proseku:

Drugim recima, ja sma procitao i intepretirao neku recenicu i mislim da nisu sinonim - to znaci da nisu sinonimi. 
Ja nikad nisam bio toliki egomanijak da budem u to siguran 100 %. Ja recimo evo i sada nisam siguran 100 % da su sinonimi u glavama juana i grizlija. Iako meni naprimer iz konteksta deluje da jesu.

Valjda zato sto sam ja skeptik a ti nisi. ;) 

• Оплаках :)) 1

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

da kao sto sam i napisao taj deo je ok... mozes li onaj drugi da mi pojasnis gde pises  o tome da oni koji NE jure bogatstvo zive od tudjih para, ili tako nesto?

Ma razumeo si i prvi put sta sam te pito nego si hteo da se napravis malko lood? :D

Mislim da je mislio na politicare kao sto su obama, hilari, sanders koji ceo zivot zive od tudjih para, zive od prodaje svog politickog uticaja i svo troje su milioneri a u zivotu nisu imali pravi posao, nisu stvorili nikakvu vrednost za druge ljude, jedino su prodavali maglu i obecanja naivnima. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Млађони рече

e moj klaude... jedino razlog sto ti verujes da hilari i obama  i berni nisu moroni jeste zato sto ti mediji hilari i obamu nikad nisu predstavili kao morone. 
Ali ako bi uzeo malo da kopas u to sta su hilari i obama radili, svakako bi dosao do zakljucka da su i te kako moroni i mnogo veci egomanijaci i psihopate od trampa. 

Pa kopaj onda  i ti o Trampu...odakle mu pare i cime ih je uvecao? Moralnim poslovanjem i postenim biznisom? 

Hehe... ok, obama je egomanijak i psihopata :D

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Pontifex Emeritus рече

не, прича је почела од тога што си ти за Трампа рекао да је морон. а сам онда рекао да је то оксиморон, јер милијардер не може бити морон. у капитализму су морони искључиво међу сиротињом. и шта ти сад ту није јасно?

Sve mu je jasno nego pokusava da napravi situaciju gde ti kazes moroni su sirotinja, iako je jasn oda ti mislis da su moroni medju sirotinjom. Oce da izgradi sofizmom slucaj gde argumentujes da je siromasni zato sto su glupi. 

sto je ocigledno kao dan da ne mislis.

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Pontifex Emeritus рече

али! ако тај који не јури за новцем мисли да трошкове свог живота покрива новцем који се (кроз разне намете) узима од оних који јуре за новцем, онда је то невиђено лицемерје. чек неморал.

Iiidemo, treca sreca! Osecam da je ovo finalni put! :D

Evo. OVAJ deo gore... za to te pitam. iNace samo da znas sve vreme sam vrlo jasan na sta mislim ;)

Подели на овим сајтовима

Sve mu je jasno nego pokusava da napravi situaciju gde ti kazes moroni su sirotinja, iako je jasn oda ti mislis da su moroni medju sirotinjom. Oce da izgradi sofizmom slucaj gde argumentujes da je siromasni zato sto su glupi. 

sto je ocigledno kao dan da ne mislis.

ne izigravaj drvenog advokata kad nemas pojma o cemu pricas... sad samo zloupotrebljavas situaciju izmedju mene  i njega da se ubascis  i poentiras na necemu sto si povrsno razumeo iz nase prepiske... to je mnogo bzvz... eno ti gore citirano konkretno sta me zanima.... ne preptpostavlja sta sam hteo da kazem... pitaj ako ti nije jasno

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

Iiidemo, treca sreca! Osecam da je ovo finalni put! :D

Evo. OVAJ deo gore... za to te pitam. iNace samo da znas sve vreme sam vrlo jasan na sta mislim ;)

pa decko ti je lepo objasnio, meni je savrseno jasno sta kaze. 
Ljudi koj izive od socijalne pomoci umesto da traze posao su licemeri. Jer zive na tudj racun.  Valjda si svestan da ima ljudi koji koriste to jest zloupotrebljavaju sistem socijalne zastite? 

Ili mislis da takvih nema uopste? 

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Млађони рече

Kada razumes znacenje reci sinonimi slusacu tvoje objasnjavanje statistickih termina i logike. Dotle, nazad u skolicu pa se cujemo. :)

Da, u matematickoj  apstrakciji.

U realnosti je cesto distribucija vrednosti takva da jesu sinonimi: primer bellcurve i inteligencija

kao sto rekoh, te apstrakcija argumente mozes da prodajes  kreacionistima, ja se u statistiku dovoljno razumem da takav bs ne prolece kod mene.

:aplauz:12:smeha:12:smeha:

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

ne izigravaj drvenog advokata kad nemas pojma o cemu pricas... sad samo zloupotrebljavas situaciju izmedju mene  i njega da se ubascis  i poentiras na necemu sto si povrsno razumeo iz nase prepiske... to je mnogo bzvz... eno ti gore citirano konkretno sta me zanima.... ne preptpostavlja sta sam hteo da kazem... pitaj ako ti nije jasno

Izigravam drvenog advokata jer ti izigravas sofizam. Decko je jasno rekao - bogati nisu moroni, morona ima medju siromasnima. 
Na sta si ti razvio pricu od dve i po strane za stvar koja je tebi sasvim jasna - da bi bio bogat moras da budes nadprosecno inteligentan. 
I umesto da kazes u pravu ste bili, da bi bio bogat moras biti nadprosecno inteligentan ti i dalje drljis nesto i pravis neke strawmanove, zamajavas se retorikom i sofizmom. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Avocado рече

:aplauz:12:smeha:12:smeha:

hvala avokado drago mi je sto sam ti objasnio da prosek inteligencije 100 u srbij iznaci da najveca grupa ljudi ima oko 100 iq. 

To se inace u statistici zove "normalna distribucija" ;)
https://en.wikipedia.org/wiki/Normal_distribution

kao sto rekoh, te price mozes da prodajes kreacionistima i mozda @cloudking posto njega vidim lako kupiti. Ja se u statistiku razumem, i sve to sto si pricao moze da pije vodu samo kod ljudi koji se u statistiku ne razumeju i ne znaju sta je normalna distribucija. 

Подели на овим сајтовима

hvala avokado drago mi je sto sam ti objasnio da prosek inteligencije 100 u srbij iznaci da najveca grupa ljudi ima oko 100 iq. 

To se inace u statistici zove "normalna distribucija" ;)

https://en.wikipedia.org/wiki/Normal_distribution

kao sto rekoh, te price mozes da prodajes kreacionistima. Ja se u statistiku razumem, i sve to sto si pricao moze da pije vodu samo kod ljudi koji se u statistiku ne razumeju i ne znaju sta je normalna distribucija. 

12:smeha::))12:smeha::))12:smeha:

Nemoj više molim te, upiškiću se...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...