Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 5 минута, Млађони рече

Npr? Sta mi to imamo gore od isis? 

пре 1 минут, Pontifex Emeritus рече

нпр?

Ne bolestija gorih od ISISA nego procenata... evo da objasnim. 

U srbiji imas vise procenata onih koji vole;/ arkana npr i sve sto on predstavlja pa opet niko ne ide po ulicama da ubija hrvate.

Imas ogroman procenat onih koji veruju da su pederi bolesnici koje treba skloniti sa ulica pa opet nema inicijativa da se tako sto zaista  i desi.

PoJenta je da to sto 3,4,5% stanovsnistva podrzava ISIS nista ne znaci... ne znaci ni 10% jer u mnogim zemljama tolike procente cine satanisti npr pa opet niko ne trazi od parlamenta da usvoji zakon o zrtvovanju devica and shit...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

Ili npr, oni "jadni i uplaseni"... koliki oni procenat cine u mnogim zemljama pa opet treceg rajha ni na vidiku...

Jbt... kad malo razmislis, stvarno ti ih bude nekako zao

... NOT!

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Кратос рече

Tramp je ispao gomno obično što se tiče ISISA umesto da se udruži sa Rusima i sprži ta psihopatska goveda on još pojačava sankcije Rusima,i još izvalja dodatno oružije mudžosima.Sisa kaubojska.

Jeste. Deep state je jak. Videcemo sta ce da se odigra tu, predsednik nema apsolutnu moc mora da pravi mnogo kompromisa. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Кратос рече

Tramp je ispao gomno obično što se tiče ISISA umesto da se udruži sa Rusima i sprži ta psihopatska goveda on još pojačava sankcije Rusima,i još izvalja dodatno oružije mudžosima.Sisa kaubojska.

Ne radi on to namerno... on je moron... on je predsednik tipa "cemu li sluzi ovo dugme"...

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Млађони рече

Jeste. Deep state je jak. Videcemo sta ce da se odigra tu, predsednik nema apsolutnu moc mora da pravi mnogo kompromisa. 

Njega jedino neki rat može da spasi da ostane do kraja mandata.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Млађони рече

Kako avokado vidi: "Šta ja znam, ovi što dolaze su obični, normalni, napredni i slobodoljubivi ljudi... valjda kreteni ne dolaze, nego ostaju tamo."
Sta je zapravo receno: " 
Па ОК, реално ови што долазе на запад су из "наше екипе", они други остају тамо."

Цитат

I osim ako ne mislis da zvonko misli da je "prosecan covek" iz nase ekipe

Zvonko nije uopšte pričao o "prosečnom čoveku"... tu frazu u ovoj konverzaciji si koristio samo ti... naravno na način koji ponovo ukazuje da o statistici nemaš blage veze... ostali su pokušali da ti objasne da ne govore o "akademicima" već o običnim ljudima (u smislu da nisu akademici). Zvonko je takođe eksplicitno upotrebio izraze "normalni" i "napredni", a ja sam "naša ekipa" preveo kao "slobodoljubivi" jer sam uveren da je mislio na ljude koji dele slične vrednosti kao on.

Ako sam propustio neku poruku u kojoj neko drugi osim tebe priča o "prosečnim Irancima" stavi link ka poruci... 

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Pontifex Emeritus рече

милијардер никад није морон. то је оксиморон. морони су сиротиња. то треба запамтити као вечиту истину.

Ja ne znam sto ljudi toliko mrze trampa da moraju da lupetaju stvari koje su ocigledna neistina.
Jedino sto je sigurno da tramp nije moron. Mozda je seljak, ruzno se ponasa, mozda ima upitnu etiku i moral, mozda je egoista, narcis. On sve to moze da bude.

al kad kazes da je moron ili glup ti si zavrsio sa time da si racionalan u proceni trampa. Covek je uvecao svoje bogastvo izuzetno bitno, uspeo da pomlati 12 republikanaca i hilari klinton , i to su svi mediji bili protiv njega, gomila ne medijskih javnih licnosti, kompletan holivud je bio protiv njega, svi su mu predvidjali najgore moguce rezultate.

On ih omlati sve, obrise prasinu sa ramena, sedne u belu kucu ... i neko dodje da mi prica kako je on moron. Tu jednostavno gubim svaki kredibiletet za osobu koja iznosi argumente protiv njega. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Avocado рече

Zvonko nije uopšte pričao o "prosečnom čoveku"... tu frazu u ovoj konverzaciji si koristio samo ti...

oh izvini avokado, nisam znao da normalno i prosecno nisu SINONIMI. Hvala ti sto si me nauci da nisu sinonimi, ja sam ceo zivot ziveo ubedjenju da jesu...

Koliko si ti pao na niske grane da se za ovo hvatas... strasno.. uzimas reci koje su sinonimi i onda mi argumentujes da ne znace isto..... 

Stvarno pocinjem da se brinem za tebe... mnogo si nesto propao u argumentaciji.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Млађони рече

Ja ne znam sto ljudi toliko mrze trampa da moraju da lupetaju stvari koje su ocigledna neistina.
Jedino sto je sigurno da tramp nije moron. Mozda je seljak, ruzno se ponasa, mozda ima upitnu etiku i moral, mozda je egoista, narcis. On sve to moze da bude.

al kad kazes da je moron ili glup ti si zavrsio sa time da si racionalan u proceni trampa. Covek je uvecao svoje bogastvo izuzetno bitno, uspeo da pomlati 12 republikanaca i hilari klinton , i to su svi mediji bili protiv njega, gomila ne medijskih javnih licnosti, kompletan holivud je bio protiv njega, svi su mu predvidjali najgore moguce rezultate.

On ih omlati sve, obrise prasinu sa ramena, sedne u belu kucu ... i neko dodje da mi prica kako je on moron. Tu jednostavno gubim svaki kredibiletet za osobu koja iznosi argumente protiv njega. 

Ako ti je politucki uspeh merilo intelekta onda okaci vulinovu fotku na zid.

A ako je bogatstvo indikacija intelekta onda bi mogo palmu i karica da okacis :)

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Avocado рече

Ako sam propustio neku poruku u kojoj neko drugi osim tebe priča o "prosečnim Irancima" stavi link ka poruci... 

Nisi al si propustio lekciju srpskog jezika o sinonimima. 

https://sr.wikipedia.org/wiki/Синоним

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, cloudking рече

Ako ti je politucki uspeh merilo intelekta onda okaci vulinovu fotku na zid.

A ako je bogatstvo indikacija intelekta onda bi mogo palmu i karica da okacis :)

A ti mislis da vulin i palma nisu inteligentni ljudi? 
Ja se sa time bas ne bih slozio... vulin je psihicki poremecen a palma je seljacina. Ali su obojica solidno inteligetni.

Inace, zasto bih kacio neciu fotku na zid zato sto je inteligetan? Ja znam mnogo inteligentnih ljudi koje ne mogu da smislim, bas zato sto su kao palma i vulin loseg morala i etike. 

...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Pontifex Emeritus рече

па да, можеш да кажеш- не допада ми се Трамп. не подносим га. мрзим га! одвратан је. мислим, мош да кажеш шта год хоћеш, али да је глуп, то свакако није. таквим га представљају неки стендап комичари и водитељи. али његов новац каже да је врло врло бистар. јер у капитализму новац је мерило интелигенције, колико год некоме било тешко да се помири са том Чињеницом.

Ok moze i tako... nije tramp moron posto ima kintu, moroni su oni koji su ga glasali posto je nemaju...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Млађони рече

Ja znam mnogo inteligentnih ljudi koje ne mogu da smislim, bas zato sto su kao palma i vulin loseg morala i etike. 

...

Mislis moroni? (U kolokvijalnom smislu... nisam verovao da neko tu rec moze da shvati medicinski...)

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

moroni su oni koji su ga glasali posto je nemaju...

Tako je, trebali su da budu pametni i da glasaju za hilari. E postajes kao avokado, ovo gubi svaki smisao. On se tamo pravi lud da ne razume sinonime, ti mislis da je tramp glup i poredis njegov uspeh sa uspehom vulina i palme.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...