Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 6 минута, Grizzly Adams рече

Као што увек кажем - посао полиције је да јури лопове. Свако "прикупљање информација" о грађанима осим тога се супроти начелима индивидуалне слободе итд. Овде конкретно се ради о слободи удруживања. Они би тиме могли да се баве само ако је у питању криминално удружење (нпр. мафија и сл.), о свему осталом не би ни смели да прикупљају и чувају податке.

Е то... Незгодно питање.

Нисам мислио да се "већина пита" у смислу некаквог гласања, него - на пример - ако су све авио компаније приватне и Амери генерално не воле нацисте, тешко би неки нациста нашао авион који жели да га довезе. Исто важи за ауто путеве, железницу итд.

On ima svoj privatni avion ti imas svoju privatnu pistu?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 18 минута, Grizzly Adams рече

Нисам мислио да се "већина пита" у смислу некаквог гласања, него - на пример - ако су све авио компаније приватне и Амери генерално не воле нацисте, тешко би неки нациста нашао авион који жели да га довезе. Исто важи за ауто путеве, железницу итд.

Ко ће бре да се вози прескупим америчким компанијама са нискобуџетном услугом кад има Quatar Airways где за исте паре добијеш третман ко да си султан. ;) 

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Grizzly Adams рече

Само моју. ;)

Pa kako ce ga proverite dal je terorista? Mozda tim avionom donese atomku i razvali pola sevwrne amerike? :)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

Pa kako ce ga proverite dal je terorista? Mozda tim avionom donese atomku i razvali pola sevwrne amerike? :)

То може и сад.

Само што ми либерстафаријанци не би ратовали и убијали по њиховим земљама па вероватно не би имали мотив за то.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

Pa kad je tramp skinuo muslim ban :)

Па нема везе то са бановима. Ко оће да унесе нешто, има милион начина да то уради... Унесу се тоне и тоне дроге без проблема.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Avocado рече

Duboko zahvalan... :skidamkapu:

Mogao bi malo češće da objasniš nekim "libertarijancima" šta je libertarijanizam... meni ne veruju... :)

I sad zameni ovo grizlijevo nacisit sa komunisti ili islamisti i skontaces da je i on ono sto ti zoves alt-licimur jer ga ne raduje ideja uvozenja nacista, islamista i komunist.

osim naravno ako jos nisi skapirao da izmedju islamizma i nacizma nema neke razlike. 

Nijedan libertarijanac nece da se slozi da je uvoz 2 miliona ljudi iz jedne nacisticke zemlje dobra ideja. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, Grizzly Adams рече

То може и сад.

Само што ми либерстафаријанци не би ратовали и убијали по њиховим земљама па вероватно не би имали мотив за то.

Fora je sto se meni cini da ljudi ne razlikuju nase ideoloske teznje i prakticnu realnost. 

Kada je covek suocen sa izborom hilari koja hoce moc i vlast drzave da prosiri znacajno i uz to blago (mozda) liberalizuje migraciju,

i sa trampom koji hoce moc i vlast da unajmi znacajno i malo vise para potrosi na imigracionu politiku bez da povecava ovlascenja drzave(jos ih smanjuje) 

Svako normalan bi se odlucio za trampa. Ja sam gledao mnoge politicke komentatore i nikog nisam video da je napravio politicki argument za hilari. Svi argumenti zasto glasaju za hilari bilo je da je tramp, rasista, seksista i sta vec (sto je postao istog momenta kad je stao protiv demokrate) i kako je hilari "girl president" wooo hooo vote hilary girl power thats whats important hell yeah 'murica! 

I sad ovde dodje avokado i prica mi da nisam dovoljno libertarijanac jer sam u te dve REALNE OPCIJE izabrao onu koja je BLIZA libertarijanizmu. I sto hocu da ogranicim uletanje nacista u evropu jer su 2 miliona ljudi iz nacistickih zemalja uleteli ko toboze migranti i zrtve rata. 

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, cloudking рече

Pa kad je tramp skinuo muslim ban :)

Ja to zovem nazi ban. Banovao covek migraciju iz nacistickih zemalja, zemalja gde vladaju nacisticko opresivni sistemi. Steta samo sto nije iz svih nacistickih zemalja banovao vec samo iz onih najnestabilnijih. 

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Млађони рече

I sad zameni ovo grizlijevo nacisit sa komunisti ili islamisti i skontaces da je i on ono sto ti zoves alt-licimur jer ga ne raduje ideja uvozenja nacista, islamista i komunist.

To samo kada bi moja definicija "alt-licimura" bila "čovek kojeg ne raduje ideja uvoženja nacista i islamista"...

Ali to nije moja definicija alt-licimura, zar ne? Toliko sam izobjašnjavao šta tj. koga smatram alt-licimurima da bi i dresirana šimpanza to do sad shvatila...

Pokušaj ponovo... nemoj da te dresirana šimpanza pobedi... ;)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...