Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 11 часа, Avocado рече

Ok, a (samo sledim tvoju "logiku") pošto su skoro sve evropske države socijal-demokratske "države blagostanja", iz toga sledi da je to u skladu sa "evropskom kulturom slobode i prava" jer tako su građani evropskih zemalja izabrali i stvorili to jer imaju takve vrednosti, iz čega sledi da su tvoji libertarijanski stavovi suprotni "evropskoj kulturi i vrednostima", isto kao i šerijat ili komunizam... (ne isto u kvantitativnom smislu, neke ideologije su naravno manje suprotne od drugih ali su sve jedno suprotne)

Zavisi koja evropska zemlja ali generalno to je tacna izjava.  A jel tacna izjava da je bezbednije da u zemlji imas 2 miliona libertarijanaca ili 2 miliona muslimana iza saudijske arabije? Iz koje ce grupe da isplivaju ekstremisti koji ce da gaze ljude kamionom? 

Pa eto ti i odgovor zast evropljanima ne smeta migracija libertarijanaca ali im smeta migracija muslimana. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Cisto da izbegnemo rasprave o mojim imigracionim gledista, da li su dovoljno libertarijanski i slicno, da li sam dovoljno "ideoloski purista" od strane ljudi koji nemaju veze sa mojom ideologijom, moj odgovor je jesam i slazem se sa Friedmanom:

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Grizzly Adams рече

Ау, како је ово добро... Треба послати Трампоњи да види и размисли.

Ja slabo nalazim o tome po netu, ti tamo imas americke medije. 
kako sam skontao on je to u radio jer ga ovi generali na koje se toliko pali savetuju. Sta ti detaljnije mislis o tome? Ko su ti generali? Sta oce? Sta su im ciljevi i motivacije? 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Хајдук рече

О каквом се лажном хришћанину ради

Druye, to je fejk snimak.

Подели на овим сајтовима

пре 39 минута, Хајдук рече

ма да како да не. :) Лашњак као и Трамп.Иначе сваке недеље Трамп иде на мису и запали свећу за Србе са Косова јер га Срби воле и он мисли о њима.

Meni si ti zanimljiv, pravoslavac koji brani komunisticke diktatore u venecueli. :)

Подели на овим сајтовима

Ja slabo nalazim o tome po netu, ti tamo imas americke medije. 
kako sam skontao on je to u radio jer ga ovi generali na koje se toliko pali savetuju. Sta ti detaljnije mislis o tome? Ko su ti generali? Sta oce? Sta su im ciljevi i motivacije? 

Немам појма. Мени ти људи нису јасни... вероватно мил инд комплекс плаћа те будале да продужавају рат.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Grizzly Adams рече

Немам појма. Мени ти људи нису јасни... вероватно мил инд комплекс плаћа те будале да продужавају рат.

Ono... dok ima rata mogu da pravdaju svoje troskove i uzimaju novac od vlade SAD?
War is business and business is good. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...