Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

Migranti (ljudi ko ja i ti lol) u nemackoj napravili demonstraciju i upalili kamp jer nemaju dovoljno nutele: 
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3960366/Migrants-burned-refugee-centre-causing-10-million-damage-wasn-t-Nutella-Gummibears-chocolate-German-Red-Cross-worker-reveals.html

U nemackoj i britaniji hapse ljude ako pisu lose stvari o migrantima i islamu. (da i za ateisticke kritike postoji mogucnost da te uhapse zbog hate speecha
https://www.washingtonpost.com/world/europe/germany-springs-to-action-over-hate-speech-against-migrants/2016/01/06/6031218e-b315-11e5-8abc-d09392edc612_story.html
http://www.businessinsider.com/in-britain-police-arrest-twitter-and-facebook-users-if-they-make-anti-muslim-statements-2013-5

nemacka policija prikriva zlocine migranata: https://www.spectator.co.uk/2016/01/its-not-only-germany-that-covers-up-mass-sex-attacks-by-migrant-men-swedens-record-is-shameful/

Britanska policija prikriva zlocine pakistanskih migranata: https://www.forbes.com/sites/rogerscruton/2014/08/30/why-did-british-police-ignore-pakistani-gangs-raping-rotherham-children-political-correctness/

Svedska takodje prikrivala... da ne zvuce rasisticki: http://www.express.co.uk/news/world/768980/Sweden-cover-up-migrant-rape-violent-crime

Zlocini migranata skocili za 50 %
http://www.telegraph.co.uk/news/2017/04/25/migrant-crime-germany-rises-50-per-cent-new-figures-show/

Ja zaista mislim da su neki kao ja i ti, da su neki bolji, ali mislim da je mnogo vise gorih nego ja i ti. 
Eto rekao sam ti sta mislim i zasto mislim, ako ovim nisam uspeo da ti dokazem moje vidjenje stvari necu da uspem nicim...

a ako bi migranti prekrsili bilo koji zakon bilo koje zapadne zemlje isli bi u tvorza tebra istog momenta, nemoj  da brines ni najmanje...

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 22 минута, Млађони рече

Migranti (ljudi ko ja i ti lol) u nemackoj napravili demonstraciju i upalili kamp jer nemaju dovoljno nutele: 
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3960366/Migrants-burned-refugee-centre-causing-10-million-damage-wasn-t-Nutella-Gummibears-chocolate-German-Red-Cross-worker-reveals.html

U nemackoj i britaniji hapse ljude ako pisu lose stvari o migrantima i islamu. (da i za ateisticke kritike postoji mogucnost da te uhapse zbog hate speecha
https://www.washingtonpost.com/world/europe/germany-springs-to-action-over-hate-speech-against-migrants/2016/01/06/6031218e-b315-11e5-8abc-d09392edc612_story.html
http://www.businessinsider.com/in-britain-police-arrest-twitter-and-facebook-users-if-they-make-anti-muslim-statements-2013-5

nemacka policija prikriva zlocine migranata: https://www.spectator.co.uk/2016/01/its-not-only-germany-that-covers-up-mass-sex-attacks-by-migrant-men-swedens-record-is-shameful/

Britanska policija prikriva zlocine pakistanskih migranata: https://www.forbes.com/sites/rogerscruton/2014/08/30/why-did-british-police-ignore-pakistani-gangs-raping-rotherham-children-political-correctness/

Svedska takodje prikrivala... da ne zvuce rasisticki: http://www.express.co.uk/news/world/768980/Sweden-cover-up-migrant-rape-violent-crime

Zlocini migranata skocili za 50 %
http://www.telegraph.co.uk/news/2017/04/25/migrant-crime-germany-rises-50-per-cent-new-figures-show/

Ja zaista mislim da su neki kao ja i ti, da su neki bolji, ali mislim da je mnogo vise gorih nego ja i ti. 
Eto rekao sam ti sta mislim i zasto mislim, ako ovim nisam uspeo da ti dokazem moje vidjenje stvari necu da uspem nicim...

Nemam mogucnosti da proveravam istinitost svakog linka tako da cu zarad konverzacije da oretpostavim da su tacni.

U tom slucaju tvoj post nije kritika migranata nego svojevrsni manifest trulosti i nesposobnosti 'superiorne zapadne kukture"... izem ti ja superiornost kad ni svoje sopstvene zakone ne umeju da slede i postuju i kad je policija tolko nesposobna da ni ocigledne prestupnike ne ume da izvede pred pravdu...

Gde je onda tu superiornost? U deficitu melanina eventualno?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 54 минута, cloudking рече

Gde je onda tu superiornost? U deficitu melanina eventualno?

Zasto tebi koji si ateista treba da objasnavam zasto je superiorna kultura u kojoj tebe kao ateistu drzava stiti od svakog ko bi hteo da iskaze nasilje prema tebi naspram kulture gde bi te drzava kaznila nasiljem jer si ateista?
Evo i ovako, drzave, procenat muslimmana krsenje ljudskih prava

• Indonesia Indonesia 204,847,000 (87%[85])   Kaznjavaju homosexualce bichevanjem
  • Pakistan Pakistan 178,097,000 (96%) Homoseksualizam ilegaln kaznjiv zakonom 
  • Bangladesh Bangladesh 145,312,000 (90%) Kaznjavaju homoseksualce zatvorskom kaznom 
  • Nigeria Nigeria 75,728,000 (48%) homoseksualnost kaznjiva 
  • Iran Iran 74,819,000 (100%)  Homoseksualnost kaznjiva 
  • Turkey Turkey 74,660,000 (99%) Homoseksualnost pravno diskriminisana 
  • Egypt Egypt 73,746,000 (90%) Homoseksualnost kaznjiva 
  • Algeria Algeria 34,780,000 (98%) Homoseksualnost kaznjiva 
  • Morocco Morocco 32,381,000 (99%[86]) Homoseksualnost kaznjiva 
  • Iraq Iraq 31,108,000 (99%) PRVA ZEMLJA NA OVOJ LISTI GDE JE HOMOSKESUALNOST LEGALNA, I TO OD 2003 GODINE
  • Sudan Sudan 30,855,000 (97%)[87] HOMOSEKSUALNOST KAZNJIVA SMRCU
  • Saudi Arabia Saudi Arabia 30,770,375[88] (100%) HOMOSEKSUALNSOT KAZNJIVA SMRCU 
  • Afghanistan Afghanistan 29,047,000 (100%) SMRTNA KAZNA 
  • Ethiopia Ethiopia 28,721,000 (34%) HOMOSEKSUALNOST ILEGALNA KAZNJIVA ZATVOROm
  • Uzbekistan Uzbekistan 26,833,000 (97%) HOMOSKSUALNOST NELEGALNA I KANJZIVA 
  • Yemen Yemen 24,023,000 (99%) KAZNJIVA SMRCU 
  • Syria Syria 20,895,000 (93%) Homoseksualnost ilegalna 
  • Malaysia Malaysia 17,139,000 (61%) KAZNJIVA 
  • Niger Niger 15,627,000 (98%) KAZNJIVA  
  • Somalia Somalia 10,864,733 (100%) KAZNJIVA

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Млађони рече

Zasto tebi koji si ateista treba da objasnavam zasto je superiorna kultura u kojoj tebe kao ateistu drzava stiti od svakog ko bi hteo da iskaze nasilje prema tebi naspram kulture gde bi te drzava kaznila nasiljem jer si ateista?

То није култура, него добар и стабилан систем и институције. Значи правна држава, тржишна привреда итд. Нешто не видим да је Европљанима помогла "супериорна култура" док су се до скора истребљивали и требили друге. 

Подели на овим сајтовима

пре 59 минута, Juanito рече

То није култура, него добар и стабилан систем и институције. Значи правна држава, тржишна привреда итд. Нешто не видим да је Европљанима помогла "супериорна култура" док су се до скора истребљивали и требили друге. 

Pravna drzava nije pala sa neba nego su gradjani izabrali tu pravnu drzavu, stvorili to.  Stvorili su je takvu jer imaju takve vrednosti. Tako glasaju. Kada im ponudis serijat i demokratiju oni ce glasati demokratiju. Kada im ponudis kapitalizam ili komunizam oni ce glasati kapitalizam. Glasace jer imaju kulturu slobode i prava

Institucije su samo posledica toga. 

Подели на овим сајтовима

p.s. pricam o evropi danas. Ne znam sto skrecemo u evropu pre. Pricamo o sadasnjem stanju. Ne pricamo o moralnom sudu zemalja kroz vekove nego o trenutnom stanju jer pricamo o trenutnom problemu. Ako vam je stalo evropa pre nije bila nista bolja nego islamske zemlje danas. Eto. Ali to apsolutno nista ne menja danas u pitanju koja je kultura superiornija. Ona koja je bolja za zivot. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Млађони рече

Pravna drzava nije pala sa neba nego su gradjani izabrali tu pravnu drzavu, stvorili to.  Stvorili su je takvu jer imaju takve vrednosti. Tako glasaju. Kada im ponudis serijat i demokratiju oni ce glasati demokratiju. Kada im ponudis kapitalizam ili komunizam oni ce glasati kapitalizam. Glasace jer imaju kulturu slobode i prava

Izem ti kulturu prava kad ne mozes da kaznis one koji to pravo krse...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

Izem ti kulturu prava kad ne mozes da kaznis one koji to pravo krse...

Pa ne znam, posto ti evropska ne valja, ajde da napraivmo islamsko serijatskom.. sta ... ista stvar... 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Млађони рече

Pa ne znam, posto ti evropska ne valja, ajde da napraivmo islamsko serijatskom.. sta ... ista stvar... 

Ne razumes sarkazam. Evropa JESTE pravno uredjena i BAS ZATO su te price o serijatu u sred Salcburga gluposti... ko ce da dozvoli migrantima da ubijaju gejeve i kamenuju zene? To im ni na brdovitom balkanu ne bi proslo a kamoli u sred evrope

Zato sam ubedjen da su te price o policiji koja stiti migrante dok krse zakon bulsit al nemam trenutno mogucnosti da proveravam...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

Ne razumes sarkazam. Evropa JESTE pravno uredjena i BAS ZATO su te price o serijatu u sred Salcburga gluposti... ko ce da dozvoli migrantima da ubijaju gejeve i kamenuju zene? To im ni na brdovitom balkanu ne bi proslo a kamoli u sred evrope

Ti migranti sa tim uverenjima imaju decu, ta deca dobiju pravo glasa, ta deca prime deo njihovih uverenja ....................... ta .......deca....... G L A S A J U
I kada imas ovako masovne migracije, to nece da bude 1 % glasova... to ce biti 20,30,40 % glasova. 
Ne verujes mi? Mislis da preterujem sa brojkama? 
Ok, pogledaj ovo, 2017 godine, najpopularnije musko ime za bebe u londonu Muhamed.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-4469826/Muhammed-Amelia-popular-baby-names-London.html

I to je problem. Izvini stvarno ne mogu vise o ovoj temi umorio sam se. 

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Млађони рече

Ti migranti sa tim uverenjima imaju decu, ta deca dobiju pravo glasa, ta deca prime deo njihovih uverenja ....................... ta .......deca....... G L A S A J U
I kada imas ovako masovne migracije, to nece da bude 1 % glasova... to ce biti 20,30,40 % glasova. 
Ne verujes mi? Mislis da preterujem sa brojkama? 
Ok, pogledaj ovo, 2017 godine, najpopularnije musko ime za bebe u londonu Muhamed.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-4469826/Muhammed-Amelia-popular-baby-names-London.html

I to je problem. Izvini stvarno ne mogu vise o ovoj temi umorio sam se. 

Nema veze sace BREXit to d resi... jes da je od juce funta zvanucno pala ispod evra, al bar sand nigeri nece tek tako da ulaze u GB :D

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Млађони рече

Ok, a (samo sledim tvoju "logiku") pošto su skoro sve evropske države socijal-demokratske "države blagostanja", iz toga sledi da je to u skladu sa "evropskom kulturom slobode i prava" jer tako su građani evropskih zemalja izabrali i stvorili to jer imaju takve vrednosti, iz čega sledi da su tvoji libertarijanski stavovi suprotni "evropskoj kulturi i vrednostima", isto kao i šerijat ili komunizam... (ne isto u kvantitativnom smislu, neke ideologije su naravno manje suprotne od drugih ali su sve jedno suprotne)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, cloudking рече

Zato sam ubedjen da su te price o policiji koja stiti migrante dok krse zakon bulsit al nemam trenutno mogucnosti da proveravam...

Направио си двије грешке. Прво, шеријат није само убијање и каменовање - него читав систем породичноправних и имовинскоправних односа који не мора да има државну санкцију како би се примјењивао. Друго - може се примјењивати у одређеном дијелу уколико постоји заједница која га прихвата, али ради унутар оквира закона домаће земље ( е сад тешко је да се шеријат спроводи у неком значајном обиму, али да има инцидената - има. Не превише додуше ). Но није шеријат ту главни - јер да се примјењује, држава би морала интервенисати за све што се коси са њеним правним поретком.

И ту у причу улазе она изолована насеља, "no go zones" као у Бриселу гдје живе само муслимани, одвојени од остатка становништва, сами у свом свијету. Проблем је што се једна група људи својевољно изолује од домаћег становништва и не жели да се интегрише - а у томе им често помаже и хладан став домаћина према њима. То је просто рецепт за друштвене нереде. Поред тога, муслимани у таквим насељима су сиромашнији од домородаца, па је то свакако плодно тло за изградњу става како постоји неправда учињена према њима ( како то обично бива са сиромашним заједницама када се друштво довољно подијели и поларизује ).

На примјер, оне "no go zones" су свакако реалност у Европи, иако не у екстремном облику како само име наводи. Брисел је, нпр., једно вријеме био у вијестима због једног свог насеља након напада у Паризу јер је откривено да су терористи дошли управо одатле, као и да је то насеље изоловано од остатка града и да је стјециште исламистичких екстремиста:

Цитат

Perhaps with good reason: Molenbeek has been connected to almost all of Belgium’s terrorism-related incidents in recent years. Moroccan national Ayoub el-Khazzani, who opened fire with a Kalashnikov on a high-speed Thalys train in August had lived in Molenbeek. French-Algerian Mehdi Nemmouche, who killed four people at the Jewish Museum in Brussels last year, spent time in the area. And the two suspected terrorists killed by Belgian police in a shootout in the eastern town of Verviers in January were from Molenbeek. 

Извор

Из истог чланка:

Цитат

As well as being home to many ethnic Moroccans and Turks, Molenbeek is also one of the country’s poorest areas. It has a 30 per cent unemployment rate, and one in four of its 95,000 inhabitants does not have a Belgian passport. Like gang violence, Islamic radicalism has fed on Molenbeek’s marginalisation, despair and festering resentment of authority. Police say the most dangerous among around 30 Brussels gangs come from Molenbeek. 

Па из другог, који је мало критичан према Моленбику као "леглу тероризма":

Цитат

Molenbeek is the second poorest municipality in Belgium. Of its population, 80 per cent are Islamic, most with origins in north Africa, especially Morocco.

Taki in the Spectator has described the district as a "no-go area" which police are too frightened to enter. The only time I was stopped against my will was in the main square, after midnight, when two plain-clothes policemen wanted to know why I was there. Molenbeek, I told them, didn't appear to be the vortex of undiluted evil that I'd been led to expect.

"Unfortunately not," one of the officers said.

Why unfortunately?

Because if it was that simple," he said, "it would be easy to fix."

Извор

( из истог чланка, мало касније, након дијела о нападима бијелих банди на Арапе )

"Listen," says Mehdi, "we [in Molenbeek] exist in a parallel universe. A different economy."

I tell him the area seems less threatening than I had expected.

"Things in Molenbeek," he says, "are opaque. People do get robbed and people do get radicalised. Some people see this as a form of warfare."

"So am I on the other side? Would I have had problems if I'd wandered into this bar on my own?"

"Probably," Mehdi replies. "Although you could be north African, just about. Maybe half. But you could also be a fascist. Or a cop."

"Maybe half", says Mohamed.

The other thing Mehdi adds is that, in Molenbeek, "Everybody knows everybody."

So did any of them know Salah Abdeslam, the former local currently awaiting trial in France on terrorist charges?

"No," Mehdi replies, without bothering to consult his friends.

Historically, Belgian jihadists have been more interested in IS than in religion. (Les Beguines, the cafe owned by the Abdeslam brothers, was closed on account of drug dealing.) Here, by the Gare Du Nord, as the evening wears on, the conversation is increasingly dominated by an anger fuelled by international politics.

How is it, I ask, that angry and disillusioned young men like the characters I'd met near the Gare Du Nord, seem inexorably drawn to Molenbeek?

"Brussels," says Moureaux (mayor for 18 years before Schepmans arrived) "is a segregated city. You have working-class areas in the north and the west, of which Molenbeek is one. In the south you have an affluent middle class, including many French civil servants, who move there because they pay less tax. There are two worlds. And there's almost no contact between them. For those kids you met, going to the wealthy side of the city is like visiting another planet. And vice versa."

Но, ево из првог чланка са РТ-а шта каже творац тог термина:

Цитат

“These are not full-fledged no-go zones,”explained Daniel Pipes, the conservative writer who largely popularized the term, and went on to visit over a dozen such areas in Europe. “In normal times, they are unthreatening, routine places. But they do unpredictably erupt, with car burnings, attacks on representatives of the state (including police), and riots.”

Usually, it’s not that no one can enter a no-go zone, it’s that no one – other than the residents – wants to. And rather than the open conflict – which brings news reports and a government response – it insidious alienation and neglect that make no-go zones a blight on European societies.

И замисли када је Путинова пропагандна машинерија... реална у својој анализи читаве ситуације ( опет из истог чланка ):

Цитат

Impact of no-go zones on European societies

Painting them as terrorist hatcheries is the easiest charge to pin on no-go zones. But despite Islamist terrorism’s devastating impact, the vast majority of Europeans have never been the direct victim of a terrorist attack, nor is it possible to definitively prove that it is the product of no-go zones, as opposed to say, radical Islam, mental instability, or the general effects of poverty, though it is hard to deny that places like Molenbeek provide a fertile soil for attackers.

In fact, two other – more subtle – impacts of no-go zones existence could be more debilitating.

Докле је свијет догурао, да нам Путин држе лекције :D

Ни ја не мислим да се шеријат примјењује, али не мислим ни да је потпуно одсутан. Ипак, људи могу живјети по њему унутар приватности свог дома, те је ту и друштвени притисак за придржавање одређених шеријатских правила ( што је плодно тло за активизам НВО група у сваком случају ). Но, оно што јесте сигурно у случајевима када се спомињу "забрањене зоне којима влада шеријат" јесу сегрегација ( као и аутосегрегација ) и сиромаштво тих заједница које су већински муслиманске. У таквим условима цвјетају криминал и екстремизам - а када су заједнице муслиманске онда је природно да цвјета и исламски екстремизам и да доста људи иде да ратује у Сирији за ИСИЛ. Исто се дешава и у БиХ и на Косову - најсиромашнијим балканским земљама са сиромашнијим муслиманским становништвом. А опет, мислим, шта очекивати када имаш ситауцију као у Њемачкој, како ми је један познаник што тамо живи причао, имаш школе одвојено за домаће, за Турке, за Југосе ( нас ) итд. са једне стране, а са друге стране се бусаш у груди колико си мултикултуралан confused1

Дакле, @Млађони, то је једна од оних десничарских удица које се знају загристи.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...