Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 29 минута, Аурор рече

A koja je to priča, Juan? :)

Алтрајт. Сад се као сви ограђујете по нету, а до јуче сте дували у исту прдаљку и као нисте знали за ове нацоше у табору. Нико сад нема појма одакле су се они појавили и нико више није алтрајт. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Grizzly Adams рече

Па у сваком.

Шта је то уопште "професионални политичар"? Човек који никад у животу није имао поштен посао, нити радио већ само продавао маглу.

"Професионални политичари" су највећа пошаст овог света. То би све требало да буду привремене функције после којих се враћаш на свој нормалан посао. Нешто слично је у Швајцарској.

Ako pričamo o Americi, tamo se pod "profesionalnim političarima" ne podrazumevaju ljudi koji nikad u životu nisu imali "pošten" posao (to ima samo kod nas)... već oni koji su se posle neke duže ili kraće karijere posvetili politici... uglavnom su pravnici, doktori, biznismeni, vojni veterani... uglavnom postepeno idu kroz kongres i senat i pri tom uče o tome kako država funkcioniše.

Reći da je džiberski balvan koji blage veze nema ni o čemu (ili bilo ko drugi) u nekakvoj prednosti nad tim ljudima samo zato što nikad pre kandidature nije bio političar je van svake pameti... on je samom kandidaturom postao političar i jedina razlika je što u politici nema nikakvog iskustva... ostale (lične) razlike nemaju veze sa ovom pričom...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Grizzly Adams рече

Па у сваком.

Шта је то уопште "професионални политичар"? Човек који никад у животу није имао поштен посао, нити радио већ само продавао маглу.

"Професионални политичари" су највећа пошаст овог света. То би све требало да буду привремене функције после којих се враћаш на свој нормалан посао. Нешто слично је у Швајцарској.

Ево да ти дам мој поглед на ту ствар. Све се слажем с цитираним, али потпуно. Но ипак, кад је већ апсолутно немогуће да на тим позицијама буду професионални и морални људи, онда је боље да буду психички стабилни, па макар зли. Узми на пример Путина. Он је чинио и чини разна недела и далеко је од неког моралног горостаса. У моралном смислу је зао човек, убица. Али је по свему што је до сада показао стабилан. Немам неки страх да ће случајно да притисне црвено дугме ако се изнервра због лошег доручка који му је сервиран. С друге стране, по свему како се понаша и како говори, Трамп је екстремно психички нестабилна и нарцисоидна личност. Тај уопште нема појма шта прича, час једно, час друго, све неповезано, понаша се као слон у стакларској радњи, размењује разгледнице са сличицама нуклеарки с оним корејским лудаком, прети бомбардовањем Венецуеле итд. Буквално као да стално маше прстом испред црвеног дугмета и то зато што је лично увређен и што му је неко згазио на его већи од Космоса. Обама је био зло на куб, али стабилан попут Путина (са изузетком краја мандата кад је одлепио мало више). Обама се понашао као шеф коза ностре, Трамп се понаша као бесни локални гангстер који урла и пуца по улици. Хитлари је већ лудача, мислим да је нестабилна као и Трамп. Можда и више, тешко је проценити. Она није локални гангстер, већ убица психопата која тихо вреба жртве. 

Подели на овим сајтовима

ОК, већ сам писао о томе шта мислим о тој интерпретацији Трампа.

Не слажемо се и то је то. Време ће показати ко је био у праву.

Молите се да сам ја... ;)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Juanito рече

Алтрајт. Сад се као сви ограђујете по нету, а до јуче сте дували у исту прдаљку и као нисте знали за ове нацоше у табору. Нико сад нема појма одакле су се они појавили и нико више није алтрајт. :smeh1:

Пре би рекао да су медији све и свакога ко им се не свиђа проглашавали за "алт-рајт". Па сад и нацисте зову алт-рајт и одушевљени својим генијалним маневром вичу "ето, сви сте нацисти!".

Што је наравно тотална небулоза... Ако им је Бен Шапиро "алт-рајт", човек је ортодоксни Јеврејин са оном њиховом капицом. Како факинг он може да буде нациста!?

Џордан Питерсон им је "алт-рајт" и "есктремни десничар". И он је "нациста"?

Педер јеврејин Мајло Јанопулос им је "алт-рајт" који би први био на путу за Аушвиц по бар две оптужнице...

И тако даље.

Умори се човек од одговарања на све те замене теза и подметања...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

Пре би рекао да су медији све и свакога ко им се не свиђа проглашавали за "алт-рајт". Па сад и нацисте зову алт-рајт и одушевљени својим генијалним маневром вичу "ето, сви сте нацисти!".

Они СЕБЕ тако зову. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juanito рече

Они СЕБЕ тако зову. 

Па шта? Назив "алт-рајт" сам по себи нема ништа негативно у себи. Ваљда значи "алтернативна десница", тј. алтернатива устајалим републиканцима.

Са друге стане, ако ми себе зовемо "либерали" па онда дођу социјал-демократе и крену да себе зову "либерали", шта смо ми ту криви? И даље са њима немамо ништа заједничко.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Juanito рече

Kako nismo, znali smo, pominjali smo ih i pre... Ali su veoma malobrojni i nereprezentativni.

Ovaj Spenser, koji je preuzeo taj naziv je isto levonjara - otprilike neki rasni SJW. Dakle varijacija na temu... Ekonomski zagovaraju socijalizam, oni misle da može da funkcioniše ako su samo belci :) 

FB_IMG_1502938168209.jpg.4286211b528d30734361eb7f93408938.jpg

Skoro sam ga čuo i kako hvali nemački idealizam, pošto ima neki mit kako odatle proizilazi nacizam (što takođe nije tačno)...

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Grizzly Adams рече

Да бре, људи који овде разумно и смирено разговарају годинама су "малигно ткиво", а ти који си разуларено улетео да свима покажеш ђоку си паметан и рационалан...

Све си реко. Иди сад.

Ti samo iznova dokazuješ da ti funkcionalna pismenost nije baš najjača strana. I samo iznosiš parcijalno postove i odgovaraš na šta ti odgovara. Maligno tkivo u mom životu (naglašeno) su vaše semifašističke baljezgarije. Ako čovek smireno iznosi gnusne stavove poput vaših, ne znači da je civilizovan. Uostalom, ti voliš prezidentea koji nije baš smiren, tako da check your aršini bro.

A sad

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...