Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 14 минута, Grizzly Adams рече

То је само кулминација лудила те неке прогресивно-феми-неомарксистичке фантазије. Јесте ружно и тужно да се гледа, али мислим да су они толико подивљали управо зато што губе битку. Задобијају веома озбиљне ударце.

Кад погледаш пажљиво, у претходних пар година нормални људи су се коначно прегруписали, формулисали филозофију и одговоре на њихова "трик питања" која су једно време тотално паралисала сваку дискусију. Имаш сад веома квалитетне и рок-солид одговоре на све њихове хистерије - ЛГБТ, мањине, наводно "системско угњетавање", социјализам, феминизам и остале глупости. Идеолошки су тотално потучени на свим пољима. Осим тога су поражени и понижени тактички, показали су се како инфантилни балавци.

Сад имаш младе, паметне либертаријанце и конзервативце који их растурају у свим дискусијама. Скоро да ми их жао кад гледам ... ;)

Neki lik cita vesti: "pojavio se novi virus. Nije smrtonosan ali izaziva neverovatne bolove u trajanju od mesec dana... nema leka, nema olaksanja simptoma... Virus je visoko zarazan i procenjuje se da ce SVI ljudi na planeti morati da prodju kroz taj jednomesecni pakao..."

Libertarijanac: A hoce li patiti i levicari?

Lik: Brate... pise SVI

Libertarijanac: Znaci i levicari?

Lik: pa da...

Libertarijanac: Yesssssssssssssssssss!

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 49 минута, Grizzly Adams рече

(његов приватни живот и да ли је "добар тата" ме не занима, мени није тата), јер сам га посматрао рационално, а не колико је шармантан и фин. Овог исто посматрам рационално.

Заборавих да одг. само сам "лајковала".

- Same here. :)

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Џуманџи рече

Заборавих да одг. само сам "лајковала".

- Same here. :)

Не слажемо се у свему, али је супер дискусија!

Волим кад ме натерају да се мало помучим са одговорима. Интелектуални мазохизам... :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, cloudking рече

Neki lik cita vesti: "pojavio se novi virus. Nije smrtonosan ali izaziva neverovatne bolove u trajanju od mesec dana... nema leka, nema olaksanja simptoma... Virus je visoko zarazan i procenjuje se da ce SVI ljudi na planeti morati da prodju kroz taj jednomesecni pakao..."

Ма јок.

Мени нема разлике између левих и десних фанатика. Само су леви сада доминантни па њих природно више критикујем. Они су вирус који тренутно дрма друштвом и ово им је све терапија. Мало имају температуру од лека, али проћи ће брзо. ;)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Џуманџи рече

Слажем се за ово са медијима, али то је управо машинерија која га одржава, као што рекох - ништа није његова заслуга

Итекако је његова заслуга јер то зна да искористи како треба. Ниједан Републиканац то није знао.

пре 1 сат, Џуманџи рече

ј сад прочитај шта си рекао. :D

Истину. За борбу са будалама нађи своју будалу. Или Хулка. Пошто немамо Хулка...

пре 1 сат, Џуманџи рече

Питала сам да ли је то тај лик, опусти се. :))) Видиш шта емоције раде човеку? :D

МИЛА МИ НЕ ДИРАЈ!!! МАЈЛО ИЗ ЛАЈФ, МАЈЛО ИЗ ЛАВ!!!!

1 hour ago, cloudking рече

Ненененене, него ће бити или "То је влада створила у некој лабораторији како би контролисала популацију ширењем панике", или "Приватни сектор ће понудити најбоље лијекове по супер цијенама! Како мислиш доктори деру народ? То је од преише регулације!", или "Знате ли шта је прави вирус? Д Гаврнмент!".

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Grizzly Adams рече

Ма јок.

Мени нема разлике између левих и десних фанатика. Само су леви сада доминантни па њих природно више критикујем. Они су вирус који тренутно дрма друштвом и ово им је све терапија. Мало имају температуру од лека, али проћи ће брзо. ;)

Ne vrdaj... svi se secamo kad je tramp pobedio kolko ste se ti i auror odusevljavali cinjenicom da levonjare "pate" :)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, Grizzly Adams рече

Идеолошки су тотално потучени на свим пољима.

Ma nego šta. Gube, i to big time...

Ne bi bilo potrebe za onim 'totalitarnim merama' da im ide, isto ko što nacistima ne bi bio potreban Gestapo da su to neke dobre ideje :)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

Ne vrdaj... svi se secamo kad je tramp pobedio kolko ste se ti i auror odusevljavali cinjenicom da levonjare "pate" :)

Наравно - јер су нам се свима попели на купус.

Кажем, они су доминантни идиоти тренутно и спадају у једне од нејвећих морона у историји. Ладно имају капацитет да потпуно униште западну цивилизацију која је тешком муком направљена. И срећан сам ко мало дете кад видим да их неко млати (идеолошки).

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ћириличар рече

Итекако је његова заслуга јер то зна да искористи како треба.

Мммне. Човек једноставно не размишља довољно. Жао ми је.

пре 4 минута, Ћириличар рече

За борбу са будалама нађи своју будалу

И ово је суштина око које се не слажемо (и око које немам намеру да расправљам). Не иде се на ватру ватром, а слажемо се да је будала. :) 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Џуманџи рече

Мммне. Човек једноставно не размишља довољно. Жао ми је.

Да би се нешто знало и добро радило, не мора се увијек пуно размишљати. Трамп је дуго времена провао у шоу бизнису и највјероватније је да је развио осјећај за медије који сада користи без пуно размишљања. "Помоћник" којег је водио је била јако популарна емисија.

1 hour ago, Џуманџи рече

И ово је суштина око које се не слажемо (и око које немам намеру да расправљам). Не иде се на ватру ватром, а слажемо се да је будала.

Фино је Кустурица написао у својој књизи - имаш народне изреке за све могуће ситуације тако да  чак народна мудрост противрјечи самој себи. Народ каже "Не гаси се ватра ватром" ( иако се заиста гасе тако шумски пожари, тј. ограничава се ширење ватре из центра, лоодило кад сам сазнао ), али исто и каже да се "клин клином избија". Немам више ни шта расправити око овога, све смо овиме рекли :) 

Значи некада су будале потребне, јер ниси супротстављен некоме нормалном. Ја се молим да се Демократе више саберу и да постану "Бил Мар тип либерала", какви и требају бити.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ћириличар рече

Немам више ни шта расправити око овога, све смо овиме рекли :)

Само превиђаш чињеницу да не спада свака пословица у мудр(осн)е савете. ;)

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, cloudking рече

Iskreno, mislim da se nikad u životu nisam toliko smejao nekome ko plače...

Milenijalci :)

3GXiwpM.jpg

e8OGgVH.thumb.jpg.373c5c49d8b296555748519c2608a85e.jpg

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Џуманџи рече

Само превиђаш чињеницу да не спада свака пословица у мудр(осн)е савете. ;)

Напротив, народна мудрост је непогријешива! :smeh1:

Озбиљно сад, не превиђам, него принцип "утук на утук" некад ради јер са неким људима другачије не можеш.

Вјеруј ми, ја као високо дипломатична личност сам то морао на тежи начин научити...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ћириличар рече

Вјеруј ми

Веруј ти мени, ја сам soul reader и још увек ме се плашиш. :D

Шалим се мало, извињавам се за оф. :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...