Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 4 минута, Grizzly Adams рече

Не, него га треба ухватити у правој и озбиљној лажи.

Ово што медији и остали раде са баналним и безвезним стварима им само одузима могућност да га напенале када буде нешто озбиљно и велико. Јер губе кредибилитет.

A zar nije luđe to što on laže za potpuno sporedne i nebitne stvari???? Valjda to ukazuje na patološkog lažova... kad imaš potrebu da tvrdiš da je na tvoju inauguraciju došlo najviše ljudi ili da te zvao vođa skauta da ti pohvali govor, iako to ne samo što nije istina, nego je i potpuno nebitno.

Racionalni ljudi lažu za bitne stvari... ludaci, tj. patološki lažovi lažu o potpuno nebitnim stvarima... takođe, samo patološki lažovi lažu o stvarima za koje drugi veoma lako i brzo provale da je laž...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 4 минута, Grizzly Adams рече

Ово што медији и остали раде са баналним и безвезним стварима им само одузима могућност да га напенале када буде нешто озбиљно и велико. Јер губе кредибилитет.

ne gube... treba sto glasnije ukazivati na lazi koje taj covek svakodnevno izgovara jer ako cekamo da slaze nesto krupno bojim se da ne bude dockan.

osim toga zar nije vec osvedocen kao lazov i to vise puta? jer reko da se cuo sa meksickim predsednikom i da ce on da plati zid? jel se javio posle taj isti predsednik da kaze "WTF"?

Jel imamo snimak telefonskog razgovora u kome tramp nagovara meksickog predsednika da obojica lazu svoj narod?

Covek je lazov. I treba ga spreciti dok ne napravi neko sranje...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Grizzly Adams рече

Сад видех... Не слажем се, баш супротно мислим (а можда сам само такав човек, уврнут :D ), на ситницама се све покаже. Криво ми што ме заиста нмг да тражим страну, али суштина није да се човек смени због идеолошких неслагања са овим или оним, то је/би било чак и јадно и супротно свему што (лично) заступам. Оно што сам нагласила је да је на првом месту он (Трамп) аутосаботажер. Не треба му нико и ништа да му "шкоди" и да га блати, себи је довољан. А пошто мислим да је у питању НПЛ или психопатија, сматрам да је прво за њега, као човека, најбоље да се склони са те функције, јер може само да му погоршава стање.

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Веома ми је занимљиво то "ужасавање" Трампом релативно у односу на остале политичаре. Има ту психологије и свачега.

Политичари су стока невиђена. Лажу, краду, убијају... Нема злодела које нису урадили. Али све то људи некако равнодушно прихватају док се ти мајмуни улапају у неку "стандардну шему". Може Обмана да побије хиљаде деце, бомбардује венчања и сахране... Ником ништа. Фин човек, углађен. Елоквентан, шармантан, добро му стоји одело и кравата. Све док се уклапа у ту неку шему, слабо ко се ужасава и саблажњава.

Са друге стране, Трамп је тотално изван те лицемерне шеме. Тотално неотесан, сељачина. Није пуно бољи од ових других, али реално није ни гори у суштини. Гори је само као појава.

Нисам још прецизно разјаснио, али ми је очигледно да су људи ужаснути Трампом не због те суштине, него због ових споредних ствари. Нервира их као појава. Не уклапа се у шаблон (што није обавезно добро, наравно). И одатле долази сва та хистерија.

Која би наравно била добра и имала моју пуну подршку да није тако површна, да се односи на суштину и све те зликовце.

Овако... Сори.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Џуманџи рече

Оно што сам нагласила је да је на првом месту он (Трамп) аутосаботажер. Не треба му нико и ништа да му "шкоди" и да га блати, себи је довољан.

Па тешко. Сви од почетка говоре да је он "аутосаботер", али његова тактика је упалила на изборима и ради још увек. Много грешите што његову неотесаност погрешно интерпретирате да је будала. Није. Он само има циљну групу и тактику. То сам говорио још за време избора па су ми се неки подсмевали. А показало се да сам био у праву.

пре 9 минута, Џуманџи рече

А пошто мислим да је у питању НПЛ или психопатија, сматрам да је прво за њега, као човека, најбоље да се склони са те функције, јер може само да му погоршава стање.

Свашта... Па сви политичари и успешни бизнисмени су високо на скали психопатије. Онда сви треба да се склоне са функције. Што свим срцем подржавам.

Али издвајати посебно Трампа зато што је "неотесани психопата" у односу на друге који су "углађене психопате" је бесмислено... Да се не понављам.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Tako su pričali i za Tomu pa je opro onog narcisa Botu.Narodni čovek uvek bolje prolazi a Tramp je tipičan beli amer a oni su većina po amerikama.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Једна ствар из његове тактике је - он користи "саблажњиве" ствари на своју корист. Намерно избацује такве ствари јер зна да ће супротна страна претерано реаговати. На пример, његове поруке на твитеру. Он ту избаци нешто безвезе, онда се дигне сва медијска машинерија против њега... Водитељи и уважени гости, професори, интелектуалци, аналитичари и остале мудре главе данима на вестима расправљају о његовом "твиту".

И самим тим се закопају. Испадну глупи. Јер ко озбиљан данима расправља о једном обичном твиту? :)

И то је само један његов фазон који људи не капирају. Јер сви ти таласи "саблажњавања" су дошли и прошли. Што си се више саблажњавао, испао си већа будала. Политичари се плаше тих "таласа" и труде свим силама да их избегну. Трамп их користи и намерно изазива, употреби на своју корист.

Наравно, морам опет да нагласим - не слажем се са свим његовим ставовима итд. Нити ми је симпатичан. Нити сам симпатизер. Само објашњавам "механику" коју изгледа већина не разуме.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Grizzly Adams рече

Али издвајати посебно Трампа зато што је "неотесани психопата" у односу на друге који су "углађене психопате" је бесмислено... Да се не понављам.

Oni navijaju da se Tramp nekako skloni, ali prvi među tim uglađenim psihopatama je čovek koji bi ga zamenio - potpredsednik Majk Pens...

Tramp je u suštini umeren, a predstavljaju ga kao ekstremistu, ovaj je lud ko struja :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 38 минута, Grizzly Adams рече

његова тактика је упалила на изборима и ради још увек. Много грешите што његову неотесаност погрешно интерпретирате да је будала. Није. Он само има циљну групу и тактику.

Не бих се сложила, он само има среће што су људима досадили луди левичари. Сада је, након избора, постао симбол борбе против претеривања и размажености поменуте левице. Ништа ту није његова заслуга, успех.

Па сви политичари и успешни бизнисмени су високо на скали психопатије.

Ово није тачно, једноставно, из неког разлога доминира потпуно погрешна слика о психопатама (и сличним поремећајима). Само треба погледати статистику, колико је њих у затворима. Просто, ти људи имају проблема са самоконтролом. Ретки су случајеви да нешто заправо постигну у животу (што зависи од тога колико су склони садизму и самог степена патологије)

Али издвајати посебно Трампа зато што је "неотесани психопата" у односу на друге који су "углађене психопате" је бесмислено...

То нисам ни инсинуирала, те не збам одакле ти. Не ради се о неотесаности/углађености, све психопате су "brats in the suits" (за разлику од богзназашто популарне књиге које користи реч "snakes" уместо "brats"). 

И наравно да треба обраћати посебну пажњу, па није он преЦедник неке тамо Црне Горице. :)

Измењено од Џуманџи

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Џуманџи рече

Не бих се сложила, он само има среће што су људима досадили луди левичари. Сада је, након избора, постао симбол борбе против претеривања и размажености поменуте левице. Ништа ту није његова заслуга, успех.

Није то "срећа". Он је то препознао и вешто искористио. Ови други нису него су се уплашили и паралисали.

пре 2 минута, Џуманџи рече

Ово није тачно, једноставно, из неког разлога доминира потпуно погрешна слика о психопатама (и сличним поремећајима). Само треба погледати статистику, колико је њих у затворима. Просто, ти људи имају проблема са самоконтролом. Ретки су случајеви да нешто заправо постигну у животу (што зависи од тога колико су склони садизму и самог степена патологије)

То је читав спектар поремећаја, од којих су неки веома функционални у друштву. Нису сви деструктивни.

Већина људи "на врху" има доста тих карактеристика. Зато су на врху. :)

пре 5 минута, Џуманџи рече

Не ради се о неотесаности/углађености, све психопате су "brats in the suits" (за разлику од богзназашто популарне књиге које користи реч "snakes" уместо "brats". 

А, значи читамо добре књиге. Супер! ;)

пре 6 минута, Џуманџи рече

И наравно да треба обраћати посебну пажњу, па није он преЦедник неке тамо Црне Горице. :)

Ко све ове године до сад није обраћао пажњу... морам да се запитам на шта у ствари обраћа пажњу. На фризуру?

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Milo:

Right-wing websites and personalities are having their Instagram, MailChimp, PayPal, hosting and other accounts and services shut down. It's happening all over the place. It doesn't matter if you're far-right, alt-right or center-right like me. They are coming for all of us. They are trying to stamp conservatism and libertarianism out entirely, cutting off our distribution and revenue channels. This is the great shuttering. War is upon us.

FB_IMG_1502911574140.thumb.jpg.8f7b1428d65c238445b62a11ff613f65.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...