Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 29 минута, Grizzly Adams рече

Наравно да не. Жена је одлепила...

То је много једноставна психопатологија - феминисткиње су кастрирале мукарце у својим земљама, па им сад ови дивљаци делују привлачно. Одатле долазе те небулозе. Недостатак контроле над хормонима.

Брате, да ли је могуће да си толико наиван? Па ти си први и овде на форуму и мени лично сто пута рекао како је супер што је Америка мешавина свих тих људи и култура, а овде се као слажеш с типом (Тумарало) који буквално верује у бајке о супериорној хиперборејској раси која потиче из некакве примордијалне традиције. Потпуно пропушташ да на другој страни немаш ликове који су за слободу појединца, него за ликове који су за један подједнако лудачки тоталитаризам са другог краја спектра. Нема овде класичних либертаријанаца, нема овде љубитеља слободе. Све го луђак до луђака. То што тренутно јашу на таласу отпора левом лудилу их не чини "добром страном". Ти ликови подједнако као и левичари презиру слободу појединца. Само што би га оковали у јарам "традиције", "етничке државе" и сличног. И коначно, њима не сметају само муслимани који чине недела, него им сметају сви који кваре "савршену европску културу". И немој ми рећи да ти ниси за све то јер знам да ниси. Фора је у томе што си спреман да жмуриш лудацима зарад борбе против "заједничког непријатеља", а та тактика је увек дугорочно лоша. С ђаволом још нико није није постигао добар дил око дељења засађених тикви. У оваквим ситуацијама је јако лоше да једна лудачка страна помисли да има савезнике у нормалним људима.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 12 минута, Juanito рече

Брате, да ли је могуће да си толико наиван? Па ти си први и овде на форуму и мени лично сто пута рекао како је супер што је Америка мешавина свих тих људи и култура, а овде се као слажеш с типом (Тумарало) који буквално верује у бајке о супериорној хиперборејској раси која потиче из некакве примордијалне традиције. Потпуно пропушташ да на другој страни немаш ликове који су за слободу појединца, него за ликове који су за један подједнако лудачки тоталитаризам са другог краја спектра. Нема овде класичних либертаријанаца, нема овде љубитеља слободе. Све го луђак до луђака. То што тренутно јашу на таласу отпора левом лудилу их не чини "добром страном". Ти ликови подједнако као и левичари презиру слободу појединца. Само што би га оковали у јарам "традиције", "етничке државе" и сличног. И коначно, њима не сметају само муслимани који чине недела, него им сметају сви који кваре "савршену европску културу". И немој ми рећи да ти ниси за све то јер знам да ниси. Фора је у томе што си спреман да жмуриш лудацима зарад борбе против "заједничког непријатеља", а та тактика је увек дугорочно лоша. С ђаволом још нико није није постигао добар дил око дељења засађених тикви. У оваквим ситуацијама је јако лоше да једна лудачка страна помисли да има савезнике у нормалним људима.

?

Коментарисао сам снимак оне лујке...

У бајке о некаквим хипер-расама наравно не верујем.

Пи Ес

Шта Тумарало заступа стварно немам појма... Не пратим форумске личности баш толико.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Grizzly Adams рече

?

У бајке о некаквим хипер-расама наравно не верујем.

Немам појма ко је лујка и шта заиста мисли. Али пази ово. Избаци контроверзне нове "мигранте" из приче. Реално је да тим германским земљама треба мало разноликости. Хеботе, они су као секте. Униформисана култура и начин размишљања кога сви без изузетка морају да прихвате. Интеграција је потпуно одбацивање старог себе, нема нимало воље са друге стране да виде шта им то доносиш, да се заинтересују за тебе. Америка је добрим делом успешна баш зато што у себе као сунђер упија све могуће из најразличитијих култура. Ови Европљани су буквално фобични на све различито. Значи плаше се другачијег мириса хране комшије с другог континента. Таквима се "лујка" обраћа. Е сад, да ли она стварно мисли да је добро да изумру Немци, то не знам. Ако то мисли, свакако је лујка и то тешке категорије. Али с обзиром на то да годинама пишемо на овом форуму, врло добро знам како размишља Тумарало и зашто те пита оно што те пита. Ти се концентришеш на лујку, он се концентрише на "кваритеље немачке расе". Ми овде не причамо у вакуму. Ако теби одговарам, знам да си либертаријанац, конституционалиста, конзервативац итд. и онда на основу тога пишем одговор. Ако њему одговарам, такође врло добро знам шта мисли када говори о онечишћењу Немаца и сличним будалаштинама. Лик је геноновац, еволиста, калајићевац... Па нећу му ваљда дозволити да по форуму просипа болест само зато што је вамо нека лујка. А никад неће конкретно ти "традиционалисти" да кажу шта мисле, немају кохонес. Увек изокола подбадају и као знаш сви фини и културни. Кад их питаш да појасне свој став, одма се умутаве до следеће прилике да подбадају. Шио ми га Ђура...

Подели на овим сајтовима

ОК, слажемо се око тога.

Ја одговарам на појединачне постове, без улажења у лик и дело саговорника. Ако неко мисли да то значи подршку било каквим наци-социјал-колективистичким идејама грдно се вара. Такве ствари презирем и осуђујем из све снаге.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Grizzly Adams рече

A što je "lujka"? Meni uopšte ne deluje ni najmanje ludo... žena iznela neke demografske prognoze (koje sumnjam da su tačne, but that is beside the point) i rekla da će živeti u multikulturalnom društvu i da je to dobro... deluje mi kao da se spremala da obrazloži zašto misli da je to dobro ali je autor klipa naravno isekao ostatak pošto retardima nije ni bitno zašto bi bilo ko mogao da smatra da je multikulturalno društvo dobro... čim neko ima takvu ideju zaslužuje da bude obešen kao izdajnik (najpopularniji komentar na klipu) ili da je pošalju u Siriju (drugi najpopularniji komentar na klipu)...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Avocado рече

A što je "lujka"? Meni uopšte ne deluje ni najmanje ludo... žena iznela neke demografske prognoze (koje sumnjam da su tačne, but that is beside the point) i rekla da će živeti u multikulturalnom društvu i da je to dobro... deluje mi kao da se spremala da obrazloži zašto je to dobro ali je autor klipa naravno isekao pošto retardima nije ni bitno zašto bi bilo ko mogao da smatra da je multikulturalno društvo dobro... čim neko ima takvu ideju zaslužuje da bude obešen kao izdajnik (drugi najpopularniji komentar na klipu) ili da je pošalju u Siriju (najpopularniji komentar na klipu)...

Мултикултурално друштво је добро само ако сви прихватају одређене базичне премисе о "мирољубивој коегзистенцији". То је оно што Јуанито рече за САД - то је најбоља земља на свету зато што сви који дођу прихвате да свако има права да верује шта год оће, али да живи са другима у миру. Па онда припадници разних група које се по свету кољу овде живе мирно, па чак и сарађују једни са другима, јер долар нема националност ни религију... Мож ти да будеш шта оћеш, али кад овде дођеш постанеш "Американац", а то значи - "живи и пусти друге да живе".

Значи, није "мултикултуралност" сама по себи то што је добро. Него управо прихватање тих базичних принципа. Е сад, мени се чини да Европљани то уопште не капирају... Да не дужим, јасно је шта оћу да кажем.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Grizzly Adams рече

Мултикултурално друштво је добро само ако сви прихватају одређене базичне премисе о "мирољубивој коегзистенцији". То је оно што Јуанито рече за САД - то је најбоља земља на свету зато што сви који дођу прихвате да свако има права да верује шта год оће, али да живи са другима у миру. Па онда припадници разних група које се по свету кољу овде живе мирно, па чак и сарађују једни са другима, јер долар нема националност ни религију... Мож ти да будеш шта оћеш, али кад овде дођеш постанеш "Американац", а то значи - "живи и пусти друге да живе".

Значи, није "мултикултуралност" сама по себи то што је добро. Него управо прихватање тих базичних принципа. Е сад, мени се чини да Европљани то уопште не капирају... Да не дужим, јасно је шта оћу да кажем.

Sve saglasan... čak bih dodao da slobodarsko društvo po inerciji, samo od sebe, postaje multikulturalno, jer ljudi različitih nacija i vera žele da žive u njemu, ne samo oni koji su tradicijom ili etničkom pripadnošću "vezani" za neku teritoriju... nema slobodarskih etnički "čistih" društava... etnični "čisto" društvo možeš da dobiješ samo nasiljem...

Međutim, moram opet da primetim da ova gospođa nije rekla da je multikulturalnost sama po sebi dobra... nije rekla zašto je dobra... samo je rekla da je dobra i to je bilo dovoljno da bude proglašena lujkom i izdajnikom Nemačke kojeg treba obesiti ili poslati u Siriju "kod njenih drugara"...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Grizzly Adams рече

То је двосмерно. Ти никада, али НИКАДА не можеш да постанеш Немац или Холанђанин као што постајеш Американац. Увек ће те посматрати као трећеразредног грађанина (иако си законски једнак) ако не носиш одговарајуће презиме или ако изгледаш другачије. Све ове њихове тренутне приче о интеграцији Муслимана су комплетан булшит. 

Америка није само "живи и пусти друге да живе", него је то двосмерна комуникација култура. Ти имаш, рецимо, грчки фестивал у Хјустону. И ту дође гомила негрчких Амера, па хоће да пробају та јела итд. А и већина тих Грка су нека трећа генерација, потпуни Амери, а и даље се осећају као Грци. У Холандији су ти фестивали изоловани, овим локалцима апсолутно пуца за Грке и грчку културу. Па где ту може да буде мултукултурализма? То је све један лицемерни фејк који ће да пукне ко балон. 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Juanito рече

(Тумарало) који буквално верује у бајке о супериорној хиперборејској раси која потиче из некакве примордијалне традиције.

Ja bih voleo da @Tumaralo. objasni to, ali bez da mu se skače po glavi... Neka kaže šta misli (a i zanima me).

Za "Hiperborejce" sam čuo na početku neke Ničeove knjige, a taj Genon je imao dobrih citata na tradicionalističkim (=pure evil) stranicama :)

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Аурор рече

Ja bih voleo da @Tumaralo. objasni to, ali bez da mu se skače po glavi...

Не скачем ником по глави, него разговарам отворено. Као што ти и он не скачете нама по глави кад пропагирате вашу идеологију постављајући хиљаде мимова и илипова и прозивајући људе да су левичари, дегенерисани итд. Нико овде никоме не забрањује да прича, али лично волим да се отворе апсолутно све карте. 

Подели на овим сајтовима

пре 53 минута, Grizzly Adams рече

али кад овде дођеш постанеш "Американац", а то значи

Da plaćaš porez bato i da živiš po američkim zakonima,ako nećeš ima da bude samo fik i gotovo.Kake bre slobode kaki bakrači.....

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Кратос рече

Da plaćaš porez bato i da živiš po američkim zakonima,ako nećeš ima da bude samo fik i gotovo.Kake bre slobode kaki bakrači.....

А у којој то земљи има да не плаћаш порез и не поштујеш закон? :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

А у којој то земљи има да не плаћаш порез и не поштујеш закон? :)

Pa u Srbiji.:D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Кратос рече

Pa u Srbiji.:D

Еее, ал само селективно, ако си кум или брат. Ако си обичан привредник и ако закасниш један дан, одма стиже казна. Наравно, они могу неколико година да закасне са решењем о порезу и ником ништа. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...