Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 12 минута, GeniusAtWork рече

Моја братаница је живела у Астани неколико месеци.

Каже да су Швајцарска у поређењу са нама :) 

Мислим да им је просечна плата нешто типа 1500 евра...

Kazakhstan greatest country in the world, all other countries are run by little girls!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 6 минута, Аурор рече

Milo:

If you insist on identity politics, you can't act surprised when groups you don't like demand their own pride movements and you can't blame them for reacting to your deliberate provocations. If we are to have identity politics, we have to have them for everyone. 

If you select as your primary target the the architects of western civilization -- straight white men -- don't be surprised if you lose the war you started. 

Personally, I hate the politics of gender, orientation and skin color. But if there are any remaining white nationalist sentiments in America, it's the Left sustaining and nourishing them.

Зачуди ме понекад колико разумне и избалансиране ставове има. Гледам га понекад као екстремно интелигентног кловна, сјајног дебатера и генерално шоумена, али ме овако понекад баци у размишљање баш. 

Штета што је себе замислио као трола и тако привлачи масе будала којима онда мора да иде низ длаку да би зарађивао паре на њима. Мислим да би лик имао шта да каже само кад би се уозбиљио. А по оваквим изјавама видим колико је оно остало троловање масе.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Кратос рече

A što mitinguju ovi naci pederčići?Šta oće?

Ukratko: Misle da je dosao njihov trenutak jer ljudi mrze liberalni mejnstrim, pa da se malo pokazu.

Kompletna prica: Po Jugu su zadnjih godina skidani i uklanjani spomenici generalima Konfederacije, pa se dizala i frka oko Zeljeznog barjaka kojeg neke drzave imaju na zastavi - sve iz razloga "zasto da imamo simbole i borce za ropstvo u Americi". Pa se otpor pruzao logikom:"Mi ( Juznjaci ) ne slavimo ropstvo time, nego nase naslijedje borbe protiv tiranije centralne vlasti" - sto je prihvatljivo ako osoba koja to govori ne koristi kao paravsn za rasizam. I hajd, mnogi generali kojima su uklonjeni spomenici jesu bili za ropstvo,no sada je na red dosao spomenik Robertu Liju, najslavnijem generalu Gradjanskog rata za koga postoje dokazi da nije bio za ropstvo ( mada nije izgleda bio ni vatreno protiv njega. Vise je bio mrtav ladan iz prakticnosti ), te koji je bio protiv pobune dok se huskalo o njoj. Ali narativ je da je prevagnula lojalnost Virdziniji na kraju krajeva ( tada je lokal-patriotizam bio preovladjujuci kod njih i zvali su se prije rata "These united states" kao zajednica drzava, a nakon rata "The United states" kao jedna nacija ). I za njega je bilo argumenata da se ne uklanja, ali ovi nacosi su naskocili na to da satro brane spomenik borcu za bijelu rasu... Iako covjek nije bio nikakav "bjelacki nacionalista". Nije ih se okupilo mozda 100-200 kako vidjeh o.O

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, RYLAH рече

Зачуди ме понекад колико разумне и избалансиране ставове има. Гледам га понекад као екстремно интелигентног кловна, сјајног дебатера и генерално шоумена, али ме овако понекад баци у размишљање баш. 

Штета што је себе замислио као трола и тако привлачи масе будала којима онда мора да иде низ длаку да би зарађивао паре на њима. Мислим да би лик имао шта да каже само кад би се уозбиљио. А по оваквим изјавама видим колико је оно остало троловање масе.

Па није разумно и избалансирано (ово конкретно). Потпуно је тачно ово за америчке левичаре, али је небулоза да је радикална наци десница просто некаква реакција. И ти и ја не подносимо те левичаре, па опет нисмо постали нацисти. Постоји безброј могућих реакција на болест левице. Нацисти и левичари јесу једни другима изговор за дивљање, али то не значи да једно некако изазива или чак оправдава друго како се да наслутити из овог милолога. И једно и друго су засебне болести. Овако испада да нико нема право да каже нацистима да су болесни нацисти све док постоје левичари који их "изазивају" својом болесном идеологијом.

Одмерен и избалансиран став би осудио и једне и друге без икаквог "али". За Јанопулоса је јасно да није из радикалне приче, али да је педер, педер је. 

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, RYLAH рече

Кад смо већ код тролова, изузетан монолог Била Мара о том феномену:

Bil sabija ko obicno. No da li je neko primjetio nesto slicno i kod nas? "Neka Naprednjaka, samo da nisu Zuti, neka vilene". I svi pro-radikalski i pro-dverjaski orikentisani se jesu nasladjivali makar Zutoj krugdvojkaskoj agoniji. LOL :D

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, RYLAH рече

Svidja ti se fasista!? *gasp*

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Juanito рече

Одмерен и избалансиран став би осудио и једне и друге без икаквог "али". За Јанопулоса је јасно да није из радикалне приче, али да је педер, педер је. 

Ма осуђује нацисте вазда. Његов одговор кад су га прозвали да је бели супрематист је био "Oh please! If you knew a number of black dicks I've had in my mouth over the years, you wouldn't dream of telling me that!". Ексцентрична провокација, ал нит је расиста нит педофил нит још масу ствари које су му качили. Са друге стране, подилази таквима јер зарађује паре на њима, али никад није јавно износио ни супрематистичке ни неонацистичке ставове.

Мени је разумно горе било да левица храни овакве будале, јер им даје снагу. Ово отприлике:

пре 18 минута, RYLAH рече

Personally, I hate the politics of gender, orientation and skin color. But if there are any remaining white nationalist sentiments in America, it's the Left sustaining and nourishing them.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Juanito рече

Па није разумно и избалансирано (ово конкретно). Потпуно је тачно ово за америчке левичаре, али је небулоза да је радикална наци десница просто некаква реакција. И ти и ја не подносимо те левичаре, па опет нисмо постали нацисти. Постоји безброј могућих реакција на болест левице. Нацисти и левичари јесу једни другима изговор за дивљање, али то не значи да једно некако изазива или чак оправдава друго како се да наслутити из овог милолога. И једно и друго су засебне болести. Овако испада да нико нема право да каже нацистима да су болесни нацисти све док постоје левичари који их "изазивају" својом болесном идеологијом.

Fabulozni* peder, molim lijepo. Koristi pravilnu intitulaciju.

Nije stvar u opravdanosti reakcije, nego u davanju izgovora. Komunisti su bili nacistima izgovor, a majmuncine koje eksploatisu radnike komunistima izgovor. Isto i sada - sjw debili su postali izgovor za ove naci debile, a oni su zauzvrat izgovor sjw debilima. I kada neko normalniji krene sa retorikom jednih ili drugih, samo daje izgovore jos vise.

Zato nije pametno ( ne da je netacno, jer svakako jeste u ovskvim slucajevima tacno ) vristati kako su ovi nacosi, nego ih zalijepiti kritikom njihovih stavova i akcija, jer tada ne mogu da se smiju "all u know is shout nazi" jer to niko ne radi. Ali kada se to govorilo za Trampa - ne vristite da je rasista, seksista itd. jer nije i jer je neproduktivno. I evo sad, svi koji jesu nacisti su skontali da se mogu vaditi na taj fazon. Mora malo taktiziranja, ebga.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, RYLAH рече

Ма осуђује нацисте вазда.

Али он није неутрални коментатор. Он се очигледно сврстао на једну страну и ту онда напада само "екстреме" те своје стране. Ја не верујем да постоји умерени "алт рајт". То су све различите нијансе екстремиста. Неутралан човек једино морално може да се огради од багре и да их напада потпуно исто као што напада левицу. Десничарски трол је индиректна подршка неонацистима јер ту не може више да прође зајебанција и троловање. Мора отворено ствари да се назову правим именом. Ако пре неколико месеци то није било најјасније, данас је прилично очигледно. Ово у САД су буквално некакве слике у огледалу историјских комуниста и нациста, а ови између му дођу "умерени" комунисти и нацисти који нагињу више једној или другој страни. Не може тако, мора потпуно ван тога. И једно индруго су чисто зло без иккавих "али". 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Аурор рече

Ali ovi što su modifikovali kamione da više puše... 12:smeha: Level trolovanja - 999.

Брате, ту се потпуно слажем са Билом. Не да је толовање, него је болест мозга. Загађиваћу ваздух који удишемо моја деца и ја да бих видео како либерали плачу. 

Иако су оно што се данас назива либералима тотални морони, не бих ишао дотле да себе или људе око себе повређујем или трујем само да бих њима доакао и да им се смејем.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ћириличар рече

Zato nije pametno ( ne da je netacno, jer svakako jeste u ovskvim slucajevima tacno ) vristati kako su ovi nacosi, nego ih zalijepiti kritikom njihovih stavova i akcija, jer tada ne mogu da se smiju "all u know is shout nazi" jer to niko ne radi. Ali kada se to govorilo za Trampa - ne vristite da je rasista, seksista itd. jer nije i jer je neproduktivno. I evo sad, svi koji jesu nacisti su skontali da se mogu vaditi na taj fazon. Mora malo taktiziranja, ebga.

Не знам зашто се стално хватате за имена. Уопште је небитно како ће то зло да се назове и колико је тачно удаљено од неке прецизне историјске дефиниције нацизма. То је све по духу исто зло. Можда нису нацоши, али су тешко зло ђубре. Можда Трамп није сексиста (искрено, ни сам не знам шта то тачно значи), али је тешка неотесана џованчина  која нема основне манире у опхођењу са женама. Расиста није сигурно идеолошки. Идеолошки је једино бескрајни нарцис. Али је више него очигледно да популистички даје изјаве које охрабрују раисте да дивљају (што опет не значи да ови с друге стране такође нису расисти који дивљају инспирисани изјавама левих политичара). Доста бре више тих салонских анализа кад је овде очигледно да нормалних људи више нема. Све отишло у к. Где нестадоше они који само гледају своја посла, раде и стварају? 

P. S. 

Нешто не видим да вриштите како није паметно вриштати да су ови комунисти с друге стране комунисти...

Подели на овим сајтовима

пре 40 минута, Juanito рече

Али је више него очигледно да популистички даје изјаве које охрабрују раисте да дивљају (што опет не значи да ови с друге стране такође нису расисти који дивљају инспирисани изјавама левих политичара).

Ovo oko "rasista" i kako su Pepe i MAGA nekakvi oblici fašizma su konstrukcije koje guraju mediji, SJWs i establišment za svoj račun. 

A ovi komunisti divljaju mnogo više, bad guys sa druge strane su izašli tek sad i teško da su reprezentativni za nešto (sem za svoje govnaštvo)... Ovi prvi su normalizovali političko nasilje u SAD, baš kao i u Nemačkoj posle WW1.

(Inače, Mizes veli u onoj knjizi da bi se rat i ono sve izdešavalo i da su komunisti preuzeli Nemačku, a ne nacisti)

Подели на овим сајтовима

пре 44 минута, Аурор рече

Ovo oko "rasista" i kako su Pepe i MAGA nekakvi oblici fašizma su konstrukcije koje guraju mediji, SJWs i establišment za svoj račun.

Rasizam ne postoji... to su izmislili Kinezi... baš kao i globalno zagrevanje...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...