Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 2 часа, Grizzly Adams рече

Такер растура неког ратног хушкача, милина да се гледа... :)

Dva ljigava kretena koja pokušavaju da u potpunosti ignorišu argumente jedan drugog i izguraju svoj narativ...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Grizzly Adams рече

Такер растура неког ратног хушкача, милина да се гледа... :)

Odgledao sam video i ne vidim nista od toga sto si napisao u opisu.

Vidim nesto drugo... vidim republikansku kreativnost u izmisljanju opravdanja za retardirano ponasanje predsednika im. 

Znaci ovo je odbrana za koju su se odlucili? "pa sta ako su se rusi mesali u izbore" kao i "otkud to da  su rusi neprijatelji" :D:D 

Sve sam ockivao ali da ce republikanci da zgaze svoj sopstveni ustav nakon sto ga pljunu samo da bi opravdali velikog vodju, to nisam mogo ni da zamislim, majke mi. :)

Ameri trenutno po prvi put imaju Vucica na vlasti, sablon je isti, samo sto kod njih dikatatura jos uvek nije ocigledna, ali ima tramponja dovoljno vremena :D ... ovde bih napisao, "videcete, uskoro ce njegova deca da mu budu zamenici" da napravim foru, ali s obizrom da se upravo to desilo na samitu G20, samo cu da cutim i da nastavim da gledam kako republikanci pljuju sami sebi u usta dok lagano tonu u trampovu gujscu... ali kolektivno :D

Sto se kreativnosti u izmisljanju opravdanja za klovnovskog predsednika tice, ona je veoma sarenolika... pogledajte sta su republikanci sve smislili kao :D odbranu za mesanje rusa (uzivanje zagarantovano):

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, Аурор рече

Ја  волим када две највеће нуклеарне силе на свету сарађују међусобно...

Све што је корак у смеру даље од ww3 је добродошло.

Ali Tramp insisitira na tome da oni NE saradjuju... ko govori istinu? Tramp ili cinjenice?

Ako tramp govori istinu, onda ne saradjuju zapravo tako da te je precednik razocarao i ovaj put.

Ako gledamo cinjenice, onda lider slobodnog sveta laze... pre svega tebe aurore koji su mu poklonio srce a onda  i sve nas koji gledamo vesti. :D

Naravno to sve ukoliko se udarimo ciglom u glavu i u momentima mentalnog rastrojstva uspemo nekako da uplitanje rusa u izbore protumacimo kao saradnju :D:D:D 

A na kraju... ili je putin odlucio da saradjuje sa USA tako sto ce tajno podrzati kandidata na izborima cime  je direktno prekrsio ustav zemlje sa kojom "zeli da saradjuje" ili je video da postoji sansa da na celo njegovog najveceg neprijtelja dodje klovnovska iskompleksirana budaletina sa kojom ce moci da radi sta mu je volja...

Jel ti ono zaista uplitanje rusa  u izbore vidis kao "saradnju"? Sta je falilo da se saradnja uradi javno, transparentno i diplomatski?

PS. Ja znam da cak ni ti ne mislis zaista ovu glupost koju si napisao nego to radi onaj goreopisani instinkt da se opravda vodja ma sta radio ili rekao... ;)

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, uros рече

Hahaha ha!

Mislio sam da su CNN i ostali mejnstrim mediji do te mere jadni da im vise _niko_ na svetu ne veruje. Ocigledno da to nije slucaj i dalje :(

Невероватно стварно... тотална комедија...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, uros рече

Hahaha ha!

Mislio sam da su CNN i ostali mejnstrim mediji do te mere jadni da im vise _niko_ na svetu ne veruje. Ocigledno da to nije slucaj i dalje :(

пре 8 минута, Grizzly Adams рече

Невероватно стварно... тотална комедија...

nisam to rekao ja nego trampov sin... donald jr. covek sam objavio mailove. posle potvrdio na televiziji...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

nisam to rekao ja nego trampov sin... donald jr. covek sam objavio mailove. posle potvrdio na televiziji...

Ма јок брате, то су ти погрешно пренели ови лажови...

Нема ту ништа. Иначе би већ био он у затвору.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Grizzly Adams рече

Ма јок брате, то су ти погрешно пренели ови лажови...

Нема ту ништа. Иначе би већ био он у затвору.

Jesi citao?

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, cloudking рече

Jesi citao?

Па пратим вести помало.

Колико сам видео ту нема ништа нелегално, нити је било ко "утицао на изборе". Демократе већ једном морају да схвате да је гласао народ и да су изгубили зато што су имали веома лошег прецедника и још лошијег кандидата.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...