Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 2 минута, Ћириличар рече

Плус, не знам ко је задњих 50-ак година желио да цензурише све "болесно" и "нехришћанско" и "сатанистичко"...

Ko? Mislis na one juznjake sto ih je levicarski hipi holivud opisao u Easy Rider-u? To nema veze sa realnoscu. Ta "rednek" ekipa je jedna od ljubaznijih i prijatnijih koja ce ti stati da ti poguraju auto i odvuce te do miljama udaljene pumpe ako se auto pokvari u sred nedodjije.

Ali, znas kako kaze pesma, "proci ce njihovo", levicarstvo je napokon izgubilo svoj "kul" element i pocelo da se i na zapadu, kao ranije na istoku, vidi na svetlosti sunca kao nakaza koja iza lepe maske viri u svoj svojoj agresivnoj i pokvarenoj rugobi. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Grizzly Adams рече

Па ето безобразни смо и шта нам можеш.

Nista, samo je dobro znati da to govorite ne iz ubedjenja vec iz nekih drugih poriva. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Juanito рече

Ја сам се мало разочарао у Францускиње. Имао сам велика очекивања. Оно, није да су ружне, али ништа посебно у просеку. :stadaradim: 

Samo slovenska ljepota ;)

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, uros рече

Ko? Mislis na one juznjake sto ih je levicarski hipi holivud opisao u Easy Rider-u? To nema veze sa realnoscu. Ta "rednek" ekipa je jedna od ljubaznijih i prijatnijih koja ce ti stati da ti poguraju auto i odvuce te do miljama udaljene pumpe ako se auto pokvari u sred nedodjije.

Ali, znas kako kaze pesma, "proci ce njihovo", levicarstvo je napokon izgubilo svoj "kul" element i pocelo da se i na zapadu, kao ranije na istoku, vidi na svetlosti sunca kao nakaza koja iza lepe maske viri u svoj svojoj agresivnoj i pokvarenoj rugobi. 

Не, него на читаву мејнстрим Републиканску партију у задњих пола вијека, све живе конзервативце по Европи плус ваневропске исламске религијске фундаменталисте да додатно убацим.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juanito рече

Ај не млати, кад си се ономад распитао о оној Костариканки... :ani_biggrin:

Dobro,može i te latino-srednjo-amerikanke :)))

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Аурор рече

Pa ja ne znam kako se to zove... Mi smo u udruženom zločinačkom poduhvatu.

Зове се, мој тебрице, идеологија. Делите исту идеологију и онда те брани чак и кад је очигледно да си застранио до бола...

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Кратос рече

Dobro,može i te latino-srednjo-amerikanke :)))

Ma daj, da ti ova bane na kafu malo sutra bi rekao da imas posla oko cijepanja drva: 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Justin Waters рече

Ma daj, da ti ova bane na kafu malo sutra bi rekao da imas posla oko cijepanja drva: 

Dobra je ne kažem mislim icepo bi i nju i drva al više volim arijevke.:D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...