Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

А иначе су ту европску супериорну уметност, архитектуру и остало током векова изградили приватници својим мукотрпно зарађеним парама. 12:smeha:

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

1 hour ago, Grizzly Adams рече

Левичари свакако нису.

Плус, не знам ко је задњих 50-ак година желио да цензурише све "болесно" и "нехришћанско" и "сатанистичко"...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juanito рече

А иначе су ту европску супериорну уметност, архитектуру и остало током векова изградили приватници својим мукотрпно зарађеним парама. 12:smeha:

Nemoj, umrijecu od smijeha 12:smeha:12:smeha:

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Grizzly Adams рече

Ту смо исте вере - собарица је мила ма које нације-боје-вере-расе била! :smeh1:

Ја сам ту заправо жестоки француски супрематиста!

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Juanito рече

Па већина ових уметника које сам поменуо били су приватници који су продавали своје слике људима.

Зато си убацио "архитектуру"... ;)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ћириличар рече

Ја сам ту заправо жестоки француски супрематиста!

Ја сам се мало разочарао у Францускиње. Имао сам велика очекивања. Оно, није да су ружне, али ништа посебно у просеку. :stadaradim: 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

Па већина ових уметника које сам поменуо били су приватници који су продавали своје слике људима.

Зато си убацио "архитектуру"... ;)

Нисам ја, него твој штићеник Аурорче. Погледај неки од претходних постова, окачио неке јонске, дорске и коринтске стубове, куле, коња...

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Justin Waters рече

Aha dobro, nemoj onda Skandinavce i Francuze zvati ljevicarima vise u nikakvim diskusijama. 

Па нисам их никад назвао левичарима. Тамо има разних људи, Ле Пен свакако није левичарка...

Код њих су неке левичарске идеје на снази, а ето и слобода говора јесте код њих ограничена.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Mozete pricati sta hocete za ekonomiju, gradjanske slobode itd...ali pricati kako je evropska umjetnost i arhitektura superiorna u odnosu na sve ostale ukljucujuci i proslost je vrhunski bezobrazluk. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Juanito рече

Али убедљиво најјача овала му је приватни замак кога је својим новцем изградио краљ приватник. :))

Па овде и није било речи о приватницима, него уопште о култури итд.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

Па нисам их никад назвао левичарима. Тамо има разних људи, Ле Пен свакако није левичарка...

Код њих су неке левичарске идеје на снази, а ето и слобода говора јесте код њих ограничена.

Јесте, они тако прогоне људе које открију  и објаве како нас њихове владе шпијунирају. Oh wait...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Justin Waters рече

Mozete pricati sta hocete za ekonomiju, gradjanske slobode itd...ali pricati kako je evropska umjetnost i arhitektura superiorna u odnosu na sve ostale ukljucujuci i proslost je vrhunski bezobrazluk. 

Па ето безобразни смо и шта нам можеш.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Juanito рече

Ја сам се мало разочарао у Францускиње. Имао сам велика очекивања. Оно, није да су ружне, али ништа посебно у просеку. :stadaradim: 

Ништа ко витка Словенка. Ако ишта, ту сам заиста расиста :smeh1:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...