Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 27 минута, Аурор рече

Taj lik je možda skrinšotovao feed i video je tako, vidiš da su i Trampov i Bernijev tvit po 12h ago (dakle bilo je tada), ne mora da znači da je fotošopovani falsifikat.

You lost, suck it up. :)

Ja nemam nalog na twitteru pa ne mogu da se ulogujem. Meni prikazuje za Hilarin twit "2:35 PM - 5 Jun 2016". To verovatno znači da je klaud ulogovan i da mu prikazuje naše vreme, tj. tvit je bio u 23:35 petog juna po našem vremenu tj. u "14:35" petog juna po Pacific Standard Time (PST) (vreme u Kaliforniji, mislim da to uvek prikazuje ako nisi ulogovan)...

Da bi nekom pisalo da je taj njen tvit video 6. juna, taj neko bi morao da bude istočnije od nas... možda u Rusiji?  ;)

Međutim, Trampov tvit je okačen u 9:37 PM (PST) (meni kad gledam bez ulaženja piše "9h" a ovom liku što je udario SS piše "15h". Koja li je to zona?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Аурор рече

Ovo neki iPad, šta? :)

P.s. Ugasi bluetooth ako ne koristiš.

Јесте.

Користим, управо куцам на блутут тастатури, а комуникација са компом и лего роботом је такође преко истог. 

пре 5 минута, Аурор рече

Ovo što je okačio cloud piše 23:35.

Ако је Клаудова зона наша, онда би 14:35 било -9 у односу на нас, тј. Pacific Daylight Time. Моја хипотеза предвиђа да је тог дана била негде у Калифорнији или слично. Остаје питање зашто Јустин види 14:35.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Juanito рече

Остаје питање зашто Јустин види 14:35.

Zato što nije ulogovan na twitter. Izloguj se pa pogledaj.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Avocado рече

Ja nemam nalog na twitteru pa ne mogu da se ulogujem. Meni prikazuje za Hilarin twit "2:35 PM - 5 Jun 2016". To verovatno znači da je klaud ulogovan i da mu prikazuje naše vreme, tj. tvit je bio u 23:35 petog juna po našem vremenu tj. u "14:35" petog juna po Pacific Standard Time (PST) (vreme u Kaliforniji, mislim da to uvek prikazuje ako nisi ulogovan)...

Da bi nekom pisalo da je taj njen tvit video 6. juna, taj neko bi morao da bude istočnije od nas... možda u Rusiji?  ;)

Međutim, Trampov tvit je okačen u 9:37 PM (PST) (meni kad gledam bez ulaženja piše "9h" a ovom liku što je udario SS piše "15h". Koja li je to zona?

Још је ово занимљиво испало. Играмо се форензике. Дај, Даре, качи још фалсификата. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Аурор рече

Mislim da se to odnosi da je bilo pre 15h - 15h ago.

Pa ne može Trampov twit da njemu bude pre 15 sati, a meni pre 9 sati... :D

Pogotovo što on to nije tvitno pre 9 sati.

Probaj da se izloguješ pa da pogledaš samo iz pretrage, bez da klikneš na tvit:

https://twitter.com/search?q=remembering the fallen heroes on&src=typd

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Juanito рече

Ако је Клаудова зона наша, онда би 14:35 било -9 у односу на нас, , тј. Pacific Daylight Time. Моја хипотеза предвиђа да је тог дана била негде у Калифорнији или слично.

Ako je tako, lik je mogao da bude na East Coast i da vidi June 6. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Аурор рече

Ako je tako, lik je mogao da bude na East Coast i da vidi June 6. 

Šta ti pada na pamet? Kako može u Kaliforniji da bude dva popodne, kod nas 11 uveče, a ne istočnoj obali sledeći dan?  :D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...