Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 10 минута, Аурор рече

Ti kažeš Klaudu da ne treba da zatvara oči kada je u pitanju islamsko učenje, a u isto vreme zatvaraš oči prema Third World muslimanima i onome što rade po svetu (inspirisani tim učenjem).

Što ih više imaš u društvu, više će se dešavati stvari kao juče u Londonu, i to je jasna stvar... I tek će da se dešava.

Jedino sto vecinu takvih napada izvode domoroci a ne dosljaci... aloni, jbg, to nece pominjemo jer cemo da zakljucimo da treba pobiti sve domoroce za svaki slucaj, zlu ne trebalo..

Jel se zna identitet napadaca iz londona?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 1 минут, Desiderius Erasmus рече

Možda, ali upravo su "hrišćanske" zemlje dobrano potpalile ratni požar na tim područjima, pa bi sada zaista bilo totalno neljudski da zabrani ulazak svim muslimanima koji dolaze odande.

Не само нељудски, него и врх глупо. Највећи број напада у Европи су извели муслимани који су рођени и одрасли у тим земљама, а не неки Абдул из Пакистана који је сео на авион и слетео у Лондон да би колима газио пешаке.

Али демагогија је увек била најјаче оруђе у рукама политичара свих фела.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, GeniusAtWork рече

Највећи број напада у Европи су извели муслимани који су рођени и одрасли у тим земљама, а не неки Абдул из Пакистана који је сео на авион и слетео у Лондон да би колима газио пешаке.

Šta si hteo da kažeš tačno?

Ja iz ovoga zaključujem da je toliko dubok problem da to rade i ljudi koji su rođeni i odrasli u Engleskoj, te da očigledno to nije faktor, niti je doprinelo da se ne dogodi...

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Аурор рече

Šta si hteo da kažeš tačno?

Ja iz ovoga zaključujem da je toliko dubok problem da to rade i ljudi koji su rođeni i odrasli u Engleskoj, te da očigledno to nije faktor, niti je doprinelo da se ne dogodi...

Хтео сам да кажем да је проблем у муслиманима који су рођени Европљани, неки и дуже од једне генерације. Скоро сви починиоци напада по Европи задњих година спадају у ту категорију. Значи, постоји неки врло гадан проблем са интеграцијом тих људи у друштво јер се испоставило да се лако радикализују. Муслимани који дођу на одмор или да обиђу Европу не газе комбијима пешаке и не пуцају по улици.

Уместо тога, фокус је на избеглицама из Сирије (за које бар ја нисам чуо да су досад починили било какав терористички напад у Европи или Северној Америци) и Трампова демагогија о забрани уласка муслимана из неких исламских држава. Оно, јесте да су 9/11 извели људи који су дошли у САД да би извршили напад, али ситуација се мало променила од тада. А Трампова забрана је поготову бесмислена јер њом нису обухваћене земље за које се зна да спонзоришу тероризам или где постоји велики број активних организација, као што су нпр. Саудијска Арабија и Пакистан.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, GeniusAtWork рече

Хтео сам да кажем да је проблем у муслиманима који су рођени Европљани, неки и дуже од једне генерације.

Znači problem je što su se rodili u Evropi... :) 

Neće biti. U drugim delovima sveta se ponašaju još gore.

пре 15 минута, GeniusAtWork рече

Значи, постоји неки врло гадан проблем са интеграцијом тих људи у друштво јер се испоставило да се лако радикализују.

Oni ne mogu da se integrišu zato što su civilizacijski inkompatibilni sa sredinom u kojoj se nalaze.

пре 20 минута, GeniusAtWork рече

А Трампова забрана

Ja nisam ni spomenuo Trampovu zabranu (mislim da ne ide ni blizu koliko treba), pričam generalno o islamskoj imigraciji.

Ovi što dolaze od 2015. su otprilike najgori...  Pre neku deceniji su primani doktori, inženjeri i drugi "fini ljudi" i njihova deca su izvršila monstruozne terorističke napade. Iz toga izvlačim zaključak da ne treba primati ni njih.

пре 21 минута, GeniusAtWork рече

Муслимани који дођу на одмор или да обиђу Европу не газе комбијима пешаке и не пуцају по улици

Koji to muslimani "obilaze Evropu"? 

Možda oni šeici što se druže sa Vučićem... :)

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, cloudking рече

Moraces onda da budes precizniji u mimovima jer sad kako ih koristis nema dileme da si fasista.

Ova reč je toliko evakuisana od svakog sadržaja, da ništa više i ne znači...

"Fašista" je onaj čija se gledišta ne nalaze unutar granica političke korektnosti. :)

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Аурор рече

Znači problem je što su se rodili u Evropi... :) 

Neće biti. U drugim delovima sveta se ponašaju još gore.

Oni ne mogu da se integrišu zato što su civilizacijski inkompatibilni sa sredinom u kojoj se nalaze.

Ja nisam ni spomenuo Trampovu zabranu (mislim da ne ide ni blizu koliko treba), pričam generalno o islamskoj imigraciji.

Ovi što dolaze od 2015. su otprilike najgori...  Pre neku deceniji su primani doktori, inženjeri i drugi "fini ljudi" i njihova deca su izvršila monstruozne terorističke napade. Iz toga izvlačim zaključak da ne treba primati ni njih.

Koji to muslimani "obilaze Evropu"? 

Možda oni šeici što se druže sa Vučićem... :)

Ja kapiram da ti cvrsto verujes da muslimani na bliskom istoku zive u satorima i pecinama...

Ja znam neke Irance, naputovase se ljudi, videse vise sveta nego sto cu ja ikada...

Ali ne, ocigledno je da su muslimani zatucani goatfuckers-i, koji zive u pecinama, za razliku od nas, belih sofisticiranih ljudi sa kojima niko nije kompatibilan, sada nakon sto smo ih pobili, pokrali sve sto imaju poubijali i posilovali zene pa mozemo na miru da mrsimo mooda o tome kolki smo elitisticki carevi...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Аурор рече

Ova reč je toliko evakuisana od svakog sadržaja, da ništa više i ne znači...

"Fašista" je onaj čija se gledišta ne nalaze unutar granica političke korektnosti. :)

Awww kako lep nacin da se opise fasista! :) Jel si to sad smialio il je neka vasa utvrdjena definicija? :)

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Аурор рече

Ti kažeš Klaudu da ne treba da zatvara oči kada je u pitanju islamsko učenje, a u isto vreme zatvaraš oči prema Third World muslimanima i onome što rade po svetu (inspirisani tim učenjem).

Što ih više imaš u društvu, više će se dešavati stvari kao juče u Londonu, i to je jasna stvar... I tek će da se dešava.

Па и нисам рекао да треба пустати свакога,масовно и без контроле, али забрањивати свим људима да уђу је лудило. Програмеру одређеног имена који је рођен у Немачкој нису одобрили улаз у САД и не може на стручну конференцију. Мислим стварно...

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Juanito рече

Па и нисам рекао да треба пустати свакога,масовно и без контроле, али забрањивати свим људима да уму је лудило. Програмеру одређеног имена који је рођен у Немачкој нису одобрили улаз у САД и не може на стручну конференцију. Мислим стварно...

Pa ti rodjeni u evropi su najopasniji! :)

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Аурор рече

To znači samo to, kad čuješ...

A ako neko baš odstupa od "svuda su cvetići i leptirići" pogleda na svet, onda je "literally Hitler".

Onda ja imam svoje znacenje reci fasista: covek koji mrzi ljude iz drugih grupa (religijskih, kulturnih, nacionalnih...) bez valjanog razloga.

;)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...