Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 18 минута, Juanito рече

Ово је одвратно. Без елементарног осећаја емпатије. Уместо анксиозности стави слободно срчане проблеме, рак или било коју другу болест. 

Nisam mislio tako surovo, bilo mi je simpatično samo kao fazon...

P. S. Ne znam koliko si upućen, ali tako većina ljudi mojih godina koje znam.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

Znam da nije tema, ali je ovo jedna od najtužnijih stranica na wikipediji koje sam pročitao, o likvidaciji jednog od ljudi koji su praktično izmislili Crvenu Armiju... Pogledajte pod "Fall":

https://en.wikipedia.org/wiki/Mikhail_Tukhachevsky

Подели на овим сајтовима

Tukhachevsky's family members all suffered after his execution. His wife (Nina Tukhachevskaya) and his brothers Alexandr and Nikolai (both instructors in a Soviet military academy) were all shot. Three of his sisters were sent to the Gulag. His underage daughter was arrested when she reached adulthood and remained in the Gulag until the 1950s Khrushchev thaw.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Аурор рече

Znam da nije tema, ali je ovo jedna od najtužnijih stranica na wikipediji koje sam pročitao, o likvidaciji jednog od ljudi koji su praktično izmislili Crvenu Armiju... Pogledajte pod "Fall":

https://en.wikipedia.org/wiki/Mikhail_Tukhachevsky

Не жалим никога од тих црвених. И сами су другима радили исте, и горе, ствари. Комунизам је био, што рече Киш, крмача која једе свој окот. 

И ови наши кад су се међу собом разрачунавали, није ту било ни добрих ни недужних. Сви су до једног зарадили своје позиције у крви невиних које су убијали.

Жао ми њихових породица, они су страдали сви низашта, али те крвнике не могу да жалим.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Иако се (политички) нагињем лево, и иако је оффтопик, предлажем вам да прочитате књигу 'Инжењери душе' (ваљда је тако преведена) Франка Вестермана, ако још нисте.

Господин је иначе неки велики стручњак за иригацију, усавршавао, одн. био на неким разменама у СССР, а пасија му је литература. Елем, човек невероватно добро повезује социјалистички реализам, Стаљинизам, питање личне слободе појединца, и фантазмагорије о антропоцентричком мегаломанском мењању природе за корист човечију (кад су ономад окретали реку која тече кроз Сибир ка северу, да би текла ка југу и намакала сушна поља Туркменистана).

Једна бољих књига које сам прочитао прошле године, топла препорука.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, RYLAH рече

Не жалим никога од тих црвених. И сами су другима радили исте, и горе, ствари. Комунизам је био, што рече Киш, крмача која једе свој окот. 

И ови наши кад су се међу собом разрачунавали, није ту било ни добрих ни недужних. Сви су до једног зарадили своје позиције у крви невиних које су убијали.

Жао ми њихових породица, они су страдали сви низашта, али те крвнике не могу да жалим.

Ne znam za šta je ovaj ubijen i šta je uopšte "priznao"...

Kad smo već kod toga, pazi ovog:

Vassily_Blokhin.thumb.jpg.bd9396648e3cd0c9014df05610b7dd57.jpg

Vasily Mikhailovich Blokhin (Russian: Васи́лий Миха́йлович Блохи́н, 7 January 1895 – 3 February 1955) was a SovietRussian Major-General who served as the chief executioner of the Stalinist NKVD under the administrations of Genrikh Yagoda, Nikolai Yezhov, and Lavrentiy Beria.

Hand-picked for the position by Joseph Stalin in 1926, Blokhin led a company of executioners that performed and supervised numerous mass executions during Stalin's reign, mostly during the Great Purge and World War II.[2] He is recorded as having executed tens of thousands of prisoners by his own hand, including his killing of about 7,000 Polish prisoners of war during the Katyn massacre in spring 1940,[2][3] making him the most prolific official executioner and mass murderer in recorded world history.[2][4] Forced into retirement following the death of Stalin, Blokhin died in 1955, officially reported as a suicide.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Vasily_Blokhin

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Аурор рече

Ne znam za šta je ovaj ubijen i šta je uopšte "priznao"...

Kad smo već kod toga, pazi ovog:

Vassily_Blokhin.thumb.jpg.bd9396648e3cd0c9014df05610b7dd57.jpg

Vasily Mikhailovich Blokhin (Russian: Васи́лий Миха́йлович Блохи́н, 7 January 1895 – 3 February 1955) was a SovietRussian Major-General who served as the chief executioner of the Stalinist NKVD under the administrations of Genrikh Yagoda, Nikolai Yezhov, and Lavrentiy Beria.

Hand-picked for the position by Joseph Stalin in 1926, Blokhin led a company of executioners that performed and supervised numerous mass executions during Stalin's reign, mostly during the Great Purge and World War II.[2] He is recorded as having executed tens of thousands of prisoners by his own hand, including his killing of about 7,000 Polish prisoners of war during the Katyn massacre in spring 1940,[2][3] making him the most prolific official executioner and mass murderer in recorded world history.[2][4] Forced into retirement following the death of Stalin, Blokhin died in 1955, officially reported as a suicide.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Vasily_Blokhin

Hehe, "officialy reported" ;)

• Волим 1
пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Читао сам раније доста о свима њима, и сви су, без изузетка, завршили онако бедно како је и требало да заврше, чак и Стаљин или свемоћни Берија. Стањин је остао сам, без иког свог, и на крају га је Берија отровао, а Берију су после Стаљинове смрти убили остали завереници, јер су га се плашили на смрт.

А сви они којима је Стаљин намештао издајничке процесе током својих болесних чистки су бези изузетка били руку крвавих до лаката у револуцији, у грађанском рату или у каснијим чисткама, где су прво "чистили", а онда и сами попили метак.

Свет би био много бољи да нисмо знали за име било ког од тих крвника.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, RYLAH рече

Свет би био много бољи да нисмо знали за име било ког од тих крвника.

Не пада снег да покрије брег, него да свака звер покаже свој траг

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, -Владимир- рече

Имаш линк за вест ?

Убијена је радила као проститука у вагону на железничкој станици јер су је (тако кажу) родитељи избацили из куће. Убио је неки муштерија, то је сигурно, а многе муштерија (већина?) су били мигранти. Али као да је неког брига за живот неке тамо ”дроље” све док је не убије мигрант...

Подели на овим сајтовима

On 5/4/2017 at 15:59, Аурор рече

Jedan od ovih varvara je ubio ženu u Beogradu pre neki dan.

FB_IMG_1493906211170.jpg.0d4142465c7f044ffe9d82bb6b60fa0b.jpg

http://www.blic.rs/vesti/hronika/nisu-migranti-reseno-brutalno-ubistvo-zene-u-vagonu-otkrice-policije-sokirace-javnost/pvds0kl

• Волим 1

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...