Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 16 минута, Аурор рече

Kad je Obmana rekao, nisi rekao za njega.

Nije ni bila vest i skandal kad je on rekao, oko čega treba malo razmisliti... :)

Nije poenta da kazes "onaj pre mene bio isti" nego "ja sam sad bolji od njega"...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Аурор рече

Kad je Obmana rekao, nisi rekao za njega.

Nije ni bila vest i skandal kad je on rekao, oko čega treba malo razmisliti... :)

Ne znam da je rekao... ako jeste onda je i to moronska izjava...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, uros рече

1. Ne verujem ti. 

Samo tvoj problem... jer, da ne bude nesporazuma, kad mi se obratiš sa "vi levičari..." to mene ne vređa, ne smeta mi, samo ispadaš "glup u društvu".

Цитат

2. Ne verujem ti ni ovo, ali hajde da objasnim zbog drugih: to je predstavljanje sebe u moralno superiornom svetlu u odnosu na druge zarad penjanja na lestvici socijalne hijerarhije istomisljenika. Uzivaocu pruza topli osecaj samopravednosti koji se dobija i od vrlinskog zivota samo bez vrlinskog zivota. Novozavetni fariseji su upraznjavali "virture signaling" u velikoj meri. 

Onda si sasvim očigledno ozbiljno pobrkao lončiće, jer nisam napisao apsolutno ništa što ima veze sa moralom (niti Genije u poruci koju si komentarisao)... "moronska izjava" i "idiot" nisu moralne, nego intelektualne osude...

A ne bi se ni umešao da nisam kod tebe i tvoje bratije po 100i put primetio da radite potpuno isto što i SJW idioti... namećete neku svoju vrstu "političke korektnosti" u kojoj je nekakav problem ako se komentariše nečija izjava...

Цитат

Tebi se gade medijske halabuke? Ne verujem ti ni ovo. Na temi o Trampu si uvek bio prvi u redu ostalih papagaja koji su ponavljali mainstream osude trampa (poslednji put ono sa Svedskom, ako se ne varam). A mislim da svet nije video vecu i agresivniju medijsku halabuku nego onu usmerenu protiv Trampa u predizbornoj kampanji.

To što mi ne veruješ je opet samo tvoj problem, kao i retardirana ideja da ako ušljivi mediji imaju nekakav stav prema nekom, svako ko ima takav ili sličan stav je "papagaj"... Potpuno je tačno da je medijska halabuka protiv Trampa bila ogromna... ali kakve to ima veze sa tim što ja imam transfer blama kad moron priča o "pogledajte šta se prošle noći desilo u Švedskoj" a u Švedskoj se ništa nije desilo???

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, uros рече

Ok papagaj

U ovom razgovoru jedna osoba iznosi argumente, a druga ponavlja besmislene fraze i parole svog ideološkog pokreta... ne moram ni da pišem ko je ko... sasvim je očigledno...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Avocado рече

U ovom razgovoru jedna osoba iznosi argumente, a druga ponavlja besmislene fraze i parole svog ideološkog pokreta... ne moram ni da pišem ko je ko... sasvim je očigledno...

Argumente? "idiot", "retard", "moron", itd. itsl.

"fraze i parole svog ideoloskog pokreta" kaze CNN/Huffington/Politiko papagaj. Ljudmilo

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Juanito рече

@Ћириличар

Ево, погледао сам насучмично (лажем да је насумично) онај видео о ”објективизацији” жена. Супер цице у клипу. Знаш да сам се само тако свађао с Парадоксологијом на оној теми око те тобожње ”објетивизације”. Што значи да ми код типа не сметају сами ставови. Смета ми начин на који их брани. Читав видео пун псеудонауке и ”научних” радова о томе како се мушакрцима када виде рибу у бикинију активира у мозгу центар за коришћење алата. Булшит, какав бре центар за коришћење алата?! Друго, даје ”научни” рад који показује да су жене које имају доста сексуалних партнера лошији материјал за брак, док је код мушакраца обрнуто. Ма дааај! Где налазиш ове ретарде и зар стварно немаш бољи материјала за ”замишљање над својим ставовима”?

Jooj ja zaboravio na te bisere... Ima bolje stvari za politicke teme gdje iznosi stavove koji su mjesavina realnih argumenata i idiotnih, sa dodatkom ignorisanja nijansi ili nekih cinjenica.

Recimo, opcinjen je Japanom i njegovim drustvom, a sa druge strane krivi mejnstrim kulturu na Zapadu za mali natalitet ( a Japan u deset puta vecem demografskom problemu ).

Jednom mi je dirnuo nase Bosnje kad je rat u Bosni predstavio kao rat Evrope protiv agresivnog islama...

Iznosi bullshit argumente, ali ih ne cujes cesto i za neke sam se zamislio jer treba vise nivoa argumentacije da se opovrgnu.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, uros рече

Argumente? "idiot", "retard", "moron", itd. itsl.

One zbog koje si pobegao iz rasprave i počeo da ponavljaš nebuloze...

Цитат

"fraze i parole svog ideoloskog pokreta" kaze CNN/Huffington/Politiko papagaj. Ljudmilo

Uspeo si tri puta zaredom da ponoviš "papagaj"... još jednom i poslaću ti sipinu kost...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, uros рече

I BTW demonstrirao si lep primer virtue signaling-a. "Ispadas glup u drustvu" je klasican primer. To ustvari znaci "meni je jako vazno da ispadnem pametan u drustvu i to cu postici tako sto cu suprotnoj strani reci da ispada glup u drustvu".

Znači, ti se nalupetaš... pišeš o nekakvoj moralnoj superiornosti komentarišući poruke sagovornika koje nikakve veze sa moralom nemaju... zaključuješ o nečijoj političkoj ideologiji i odnosu prema medijima na osnovu toga što taj kritikuje jednu osobu... i "ne veruješ" nekom kad ti kaže da nije levičar (kao da anonimne osobe na internet forumu imaju razlog da kriju pripadnost nekoj ideologiji)... i onda niko ne sme da ti kaže da ispadaš glup u društvu da mu ti ne bi zalepio nekakvu svoju virtuelnu etiketu... ovo je luđe od SJW idiota i njihove političke korektnosti...

Подели на овим сајтовима

Урош нас провалио опет. Сад ми јавили из Централног Комитета да ће зато да нам скрешу плату :(

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, uros рече

Da. Upravo se lomi na zdravstvenom osiguranju. 

Znači ko nema pare da se leči nek crkne?Lečenje je privilegija onih koji to mogu da priušte ostali kaput?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...