Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

За вас који се крећете по Америкама или имате доста пријатеља Американаца, по могућству и оне који су гласали за Хилари и оне који су гласали за Трампа:

Јел стварно подељеност у друштву оволика колико мени делује кад читам вести по Интернетима? Контам, друштвене су мреже, и иначе по друштвеним мрежама екстреми увек најгласнији, па ми није јасно колика је стварно подељеност, а колико се само гура у први план, посебно јер већина медија никако не мирише новог председника?

Ако би ко мого да нам мало приближи прилике, баш бих био захвалан.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, RYLAH рече

За вас који се крећете по Америкама или имате доста пријатеља Американаца, по могућству и оне који су гласали за Хилари и оне који су гласали за Трампа:

Јел стварно подељеност у друштву оволика колико мени делује кад читам вести по Интернетима? Контам, друштвене су мреже, и иначе по друштвеним мрежама екстреми увек најгласнији, па ми није јасно колика је стварно подељеност, а колико се само гура у први план, посебно јер већина медија никако не мирише новог председника?

Ако би ко мого да нам мало приближи прилике, баш бих био захвалан.

Moj rođeni stric živi po amerikama.Kaže da jeste velika podeljenost i da je on lično uplašen da ne dođe do nekih većih sukoba unutar amerike.Sad hbga to je njegov lični utisak,ne mora ništa da znači ali podeljenost je očigledna.

• Волим 1

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, RYLAH рече

Него брате, шта мислиш о овој политици према КиМ и Србији? Не само да је Матис реко да Косово мора да добије своју војску, него и да Србија мора да призна Косово ако оће у ЕУ.

(Ал стварно ме интересује шта мислиш о томе, није набијање на нос неко)

Gledaj, bro:

Ja kapiram da je to u sklopu onoga što je Tramp pričao o reviziji savezništava.

To je iz razloga što oni šalju vojsku, pare i naoružanje i garantuju mnogima, a nemaju ništa zauzvrat (sećaš se onog "We're not going to be the stupid country anymore..."). U tom kontekstu se ovima kaže da naprave svoju vojsku, pa će oni da se povuku, tako kontam. Izjava je čak i 'povoljna' za nas.

A ako ćemo pošteno, potpuno je naivno bilo očekivati da nam vrati Kosovo ili Krajinu ili otcepi R. Srpsku ili nešto slično... A ovi naši se ponadali ko da je Šešeljev brat od tetke. :)

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, RYLAH рече

Јел стварно подељеност у друштву оволика колико мени делује кад читам вести по Интернетима?

Ja mislim da jeste, i da je bilo i pre, i da Tramp to nije uzrokovao, nego je samo simptom toga.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, RYLAH рече

Ма не знам више кад причам са људима о политици, сви су увек некако наелектрисани (вероватно и ја тако делујем другима), па да се оградим да не бих да нешто некоме натрљавам на нос,  јер и тако може неко да схвати, него ме стварно интересује нешије мишљење.

Левичару! Зар и ти да се бринеш да не повредиш нечија осећања? :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Аурор рече

Ultimativni Trol :)

FB_IMG_1485716465878.jpg

Misliš ultimativni paćenik?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Ako je i tačno da je Tramp imao manju publiku (a kažu da je ona slika sa kojom se upoređivalo slikana ranije kod njega) na inauguraciji, to može da ima veze sa tim da je Vašington establišmentsko osičje gnezdo - močvara koju je on najavio da će da isuši, a može da ima veze i sa tim da je to liberalni centar u kom je Oligarhijska Pudla imala 91% glasova. :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...