Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 36 минута, Ћириличар рече

Чек дис аут. Онај клинац из Трансформерса, Шаја Лебуф, је направио уличну поставко гдје је на зиду написао "He will not divide us" ( за Трампа ) и поставио камеру у коју је хтјео да људи вичу управо то. И ускоро људи су се почели спрдати са тим :smeh1: ( чак су пуштали и српску музику! ) Толико су га троловали да је побјеснио и напао неког момка и онда је ухапшен. ПРЕЗЈ КЕК!

Али људи који су се сетили да пусте Serbia Strong :))) 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, RYLAH рече

Али људи који су се сетили да пусте Serbia Strong :))) 

Is time of removals 0513_music

Und ze Tausand jahren Amerikanischen Reich!

Подели на овим сајтовима

On 1/28/2017 at 10:47, pedja257 рече

16298603_454012254989191_554863271688020

А шта мислиш зашто и зашто постоји "зид" између Мексика и Гватемале? И шта мислиш зашто је грађанима многих земаља тешко да добију мексичку визу?

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Juanito рече

А шта мислиш зашто и зашто постоји "зид" између Мексика и Гватемале? И шта мислиш зашто је грађанима многих земаља тешко да добију мексичку визу?

Jer je lakše iz Meksika ilegalno ući u SAD? :D

Подели на овим сајтовима

Kad je Obmana potpisivao executive orders, bolelo ih je uvo, zato što je naš, zato što je liberal i zato što je kul lik (a ne balvan, debil i bukvalno Hitler kao Tramp...).

Kada ih potpisuje neko drugi, neko koga ne podržavaju, onda je strašno.

Kad je Obmana 8 godina ubijao hiljade muslimana po Bliskom Istoku, nije ih bilo briga.

Kada Tramp nekima od njih ne dozvoli da uđu u zemlju, onda je to Četvrti Reich. :)

Подели на овим сајтовима

In 24 months the right has become the new counter culture. If you want to be fun or interesting, you have be on the right, understand memes, and be at least somewhat supportive of traditional values. 

Leftists, meanwhile, have a suicidal culture based on self loathing, censoring humor, and uniformity of thought. 

Simply put: leftists are boring.

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, Аурор рече

Kad je Obmana potpisivao executive orders, bolelo ih je uvo, zato što je naš, zato što je liberal i zato što je kul lik (a ne balvan, debil i bukvalno Hitler kao Tramp...).

Kada ih potpisuje neko drugi, neko koga ne podržavaju, onda je strašno.

Kad je Obmana 8 godina ubijao hiljade muslimana po Bliskom Istoku, nije ih bilo briga.

Kada Tramp nekima od njih ne dozvoli da uđu u zemlju, onda je to Četvrti Reich. :)

Него брате, шта мислиш о овој политици према КиМ и Србији? Не само да је Матис реко да Косово мора да добије своју војску, него и да Србија мора да призна Косово ако оће у ЕУ.

(Ал стварно ме интересује шта мислиш о томе, није набијање на нос неко)

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, RYLAH рече

“Kosovo je primer koji pokazuje šta se može desiti kada međuanrodna zajednica predvođena SAD radi na zaštiti vrednosti i svojih interesa. Uopšteno gledano, biće predloženo smanjenje broja trupa u skladu sa situacijom na terenu, ali za sada Kfor je odlučan da osigura bezbednost u regionu. Pre nego što se smanji broj američkih vojnika na Kosovu, Bezbednosne snage Kosova treba da dobiju mandat za unutrašnju  sigurnost i teritorijalnu zaštitu, za šta su neophodne ustavne promene, uz podršku skupštine”, napisao je Matis.

"Mad dog" не лаје, него уједа :)

Ништа ново, само је ова администраиција отворена гледе својих очекивања од нас. Што је за респект.

Нама сада остаје да погледамо шта можемо извући за себе овдје ( пошто повратак Косова под окриље Србије је на нивоу научне фантастике, поготово миран повратак Косова које би жељело бити дио Србије ). Да ли можемо извући размјену територија? Да ли можемо обезбједити аутономију за Србе на КиМ и успостављање нечега попут Републике Српске ( или неког благог облика РС-а )? Да ли можемо вратити светиње и историјске споменике под окриље Србије уз екстериторијалност или неки други модус? Да ли можемо се поставити на неки начин да можемо утицати на Приштину ако би кренула да дискриминише Србе?

А све то под условом да и даље желимо у ЕУ, што је оно што нас тјера да размишамо у овом правцу. Но шта ако се деси да Србија одустане од ЕУ пута? Онда се ослобађамо тих окова и можемо радити много више - уз много теже посљедице наравно. Можемо постати агресивнији према Приштини; можемо узети у обзир војну опцију уколико се Меркур, Сатурн и Јупитер нађу у истој равни неким чудом; можемо поново играти ону игру балансирања између Великих сила... Које би посљедице биле тих политика, под којим условима, отворено је за дискусију.

Или можемо размишљати "ван кутије" и из ведра неба признати Косово, заузети становиште при принципу народа на самоопредјељење и тиме висити Сарајеву над главом ако би покушало поново нешто против Републике Српске. Но онда би се отворили могући потреси у Санџаку, можда Војводини? БиХ би се поготово тад наелектрисала... иронично.

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Ћириличар рече

"Mad dog" не лаје, него уједа :)

Ништа ново, само је ова администраиција отворена гледе својих очекивања од нас. Што је за респект.

Нама сада остаје да погледамо шта можемо извући за себе овдје ( пошто повратак Косова под окриље Србије је на нивоу научне фантастике, поготово миран повратак Косова које би жељело бити дио Србије ). Да ли можемо извући размјену територија? Да ли можемо обезбједити аутономију за Србе на КиМ и успостављање нечега попут Републике Српске ( или неког благог облика РС-а )? Да ли можемо вратити светиње и историјске споменике под окриље Србије уз екстериторијалност или неки други модус? Да ли можемо се поставити на неки начин да можемо утицати на Приштину ако би кренула да дискриминише Србе?

А све то под условом да и даље желимо у ЕУ, што је оно што нас тјера да размишамо у овом правцу. Но шта ако се деси да Србија одустане од ЕУ пута? Онда се ослобађамо тих окова и можемо радити много више - уз много теже посљедице наравно. Можемо постати агресивнији према Приштини; можемо узети у обзир војну опцију уколико се Меркур, Сатурн и Јупитер нађу у истој равни неким чудом; можемо поново играти ону игру балансирања између Великих сила... Које би посљедице биле тих политика, под којим условима, отворено је за дискусију.

Или можемо размишљати "ван кутије" и из ведра неба признати Косово, заузети становиште при принципу народа на самоопредјељење и тиме висити Сарајеву над главом ако би покушало поново нешто против Републике Српске. Но онда би се отворили могући потреси у Санџаку, можда Војводини? БиХ би се поготово тад наелектрисала... иронично.

Zameniti Kosovo za RS ukoliko je moguce. Sto kasnije povucemo granicu sa Pristinom bice severnije. Stvoreniti autonomiju i obezbediti da nasi ljudi budu integrisani u ustanove i bezbedni. Kosovo je izgubljeno i to je svakom jasno, ali mozda mozemo izvuci da ne gubimo teritorije dalje. Sa Kosovom smo zakasnili dobrih 70 godina

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, RYLAH рече

Него брате, шта мислиш о овој политици према КиМ и Србији? Не само да је Матис реко да Косово мора да добије своју војску, него и да Србија мора да призна Косово ако оће у ЕУ.

(Ал стварно ме интересује шта мислиш о томе, није набијање на нос неко)

A sto bi bilo nabijanje na nos? Nisi valjda ocekivao da ce Ameri sada zaratiti sa EU zbog Kosova. Nova Americka administracija ima jedan jedini cilj a to je "Make America great again" i to je za nas odlicno jer imamo donedavno najveceg neprijatelja po pitanju Kosova van igre! Znas i sam da su svi siptarski lobiji isli preko SAD. Toga vise nema (hvala Trampu).

Sto se tice ostalog, to je samo ljubazna retorika prema EU koja u sustini znaci "boli nas uvo i za EU i za Kosovo, nas zanima samo Amerika". Moramo priznati Kosovo pre ulaska u EU? Pa naravno da cemo "priznati" posto nikada necemo ni uci jer ni EU nece dugo opstati.

Dakle, sve u svemu, ja mislim da je ovo dobro tj. znatno bolje od onoga sto smo imali do sada bez obzira sto siptarski mediji to tumace kao podrsku Amera protiv Srba. To naravno ne znaci da cemo vratiti Kosovo ali sanse polako od donedavne 0 rastu, ako nasa vrla vlada opet nesto ne uprska. To je bar neko moje vidjenje situacije. Neka se svi polako rasciscavaju i ostave nas nasamo da to resimo sa Siptarima.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, florenntina рече

A sto bi bilo nabijanje na nos?

Ма не знам више кад причам са људима о политици, сви су увек некако наелектрисани (вероватно и ја тако делујем другима), па да се оградим да не бих да нешто некоме натрљавам на нос,  јер и тако може неко да схвати, него ме стварно интересује нешије мишљење.

Подели на овим сајтовима

Eto, moje misljenje je da ako smo pametni u ovoj novoj postavci stvari (ukljucujuci i Trampa i Bregzit i Nemce i Francuze koji su se juce zagrlili i pozeleli dobrodoslicu novim izbeglicama...) treba da vidimo sansu i sacekamo sa ulaskom u EU.

Ako smo ludi ili nalozeni od Blera i ostalih belosvetskih retarda i neprijatelja kako je ovo momenat da ratom i vojskom vratimo Kosovo a uzgred odrzimo i Vucica na vlasti, onda cemo praviti vojne spiskove po preduzecima i dovesti u pitanje opstanak i beogradskog pasaluka.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Eto, sve sam ti tajne odala a sad moram da palim. Za nekoliko sati letim za Kubu a kofere jos ne mogu da zatvorim jer hocu da ponesem sto vise stvari za one razaloscene dole, da bar imaju neku utehu posle gubitka Kastra. Pricaju ljudi da 6 dana nisu susili obraza.

Cula sam da Bog ne uzima u obzir dobra dela kada ih kazes pa se nadam da nece ni meni ovo uzeti u obzir i kazniti me jer pomazem komunjarama :)

Prastajte i svako dobro!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...