Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

Liberalna prsotina

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

Одлична порука за Обаму и његов одлазак на сметлиште историје! 
........................................................................................
Емир Кустурица бацио "А-бомбу" на Барака Обаму!

Након што је амерички предсједник Барак Обама рекао у једној емисији на америчком тржишту да Американци никад неће разумјети Русе, зато што они практикују православље, православље је секта, огласио се и Кустурица.

Како су пренијели поједини портали Кустурица је Обами (одлазећем предсједнику САД) послао малу, кратку али јасну поруку. Поруку преносимо у цјелости:

„ДРАГИ, Обама. Чуо сам да си православље назвао сектом. Да си све православце а поготово Русе упоредио са сатанистима. Рекао си да ти је тешко замислити да се дружиш са неким, само зато што је православац. Па, да ти кажем нешто, одлазећи предсједниче Западног свијета. Православље је старије од твоје земље, православље није секта, већ унија вјере која уништава секте које ти и теби слични стварате по читавом свијету. Можда је за тебе православље секта, али за мене и милионе православних вјерника ти личиш на мајмуна.“

Фотографија корисника Евроазијска Унија

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Иван ♪♫ рече

Viđao si sigurno nekad na ulici decu kad krenu da vrište i urlaju na roditelje jer im nešto nije po ćefu. E to je to

Razmaženo derište koje nije dobilo ono šta je telo.:D Ovo je bre brate slučaj za psihijatriju.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Kratos рече

Razmaženo derište koje nije dobilo ono šta je telo.:D Ovo je bre brate slučaj za psihijatriju.

Suočavanje sa realnošću i da ista nije kako mali car 'oće jer pravi lek :) To su porođajne muke njegove zrelosti, do koje će, nadamo se, doći

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Kratos рече

Liberalna prsotina

:unbelieveble:

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Kratos рече

Liberalna prsotina

The Simpsons live

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Kratos рече

Можда је за тебе православље секта, али за мене и милионе православних вјерника ти личиш на мајмуна.

Куста опет испао џибер :)  Могу да се кладим да је вест измишљена, јер чак и да Обама то стварно мисли не би био толико ретардиран да то јавно изјави. А и да је стварно изјавио, овај само показује да је већи џибер од њега...да не помињемо да мисли да има право да говори у име "милиона православних верника".

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Kratos рече

Након што је амерички предсједник Барак Обама рекао у једној емисији на америчком тржишту да Американци никад неће разумјети Русе, зато што они практикују православље, православље је секта, огласио се и Кустурица

Ovo cu da prekopiram u stvarikojesenisudogodile.txt  :)

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, GeniusAtWork рече

не би био толико ретардиран да то јавно изјави.

Precenjuješ Obamu.:smeh1: Ne znam,moguće da je lažna priča.Al mislim da je Kusta u pravu za ovu majmunsku percepciju i da ona nadilazi pravoslavne narode.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Аурор рече

Ako je taj majmun izjavio ovo, onda je to rasisticki ispad.

Obama ono nije rekao 99.99%.

Ne to je onda verska netolerancija i širenje verske mržnje.Bilt je imao neku sličnu izjavu svojevremeno.Mada i ja lično ne verujem da je rekao ovo iako jeste majmoon.:D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...