Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 4 минута, Аурор рече

Komentar na fb stranici Traditionalist Western Art:

Traditionalism and what can only be referred to as 'the alt right' are much more than politics, they are Truth returning to human affairs after a long slumber.

А на које се Истине мисли конкретно?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

Управо сада, Аурор рече

Istine o stvarima.

Da ne kazem God's Truth... :)

Које конкретно? Стврно ме интересује.

Јер једна је ствар причати приче које су супротне општем дискурсу и диктатури политичке коректности, било то са леве или десне стране, а нешто је сасвим друго оно што сам проналазио код алт десних ликова појединих. Да не помињем да међу тим ликовима има много који су скоро отворени расисти, и да су за Трампа били зато што су стварно поверовали у приче које су им сервирали медији да је Трамп расиста (овде је било ироније на толико нивоа), и да их никакве универзалне истине не интересују, што се види по њиховим болесним ставовима.

Зато питам: које су то Истине конкретно које смо сачекали да нам каже алт десница а да их пре тога нисмо могли наћи нигде или чути било где другде?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Аурор рече

Komentar na fb stranici Traditionalist Western Art:

Traditionalism and what can only be referred to as 'the alt right' are much more than politics, they are Truth returning to human affairs after a long slumber.

Значи алт-рајт су артемити?

Подели на овим сајтовима

Пошто се више пута на форуму помињало Тржишно решење, реко ајд да видим мало какво је то чудо. И одма налетим на један мнооого добар текст о Трампу, написан пре неких пар недеља:  Линк

:ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

Aurore, jasno je da si otkrio novu veru, ali na korak si od toga da kucas ljudima na vrata i pitas ih jesu li spoznali Vrhovnog Trola Trampa i njegove emanacije Janopulosa i Banona.

Jeste, nekad istine umeju da budu neprijatne, ali to ne znaci da je svako ko je neprijatan, nepristojan i arogantan dokazano nosilac Istine.

Alt-rajtemiti su prilicno dobra kombinacija stavova, treba im predloziti merger :D

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 56 минута, RYLAH рече

нешто је сасвим друго оно што сам проналазио код алт десних ликова појединих. Да не помињем да међу тим ликовима има много који су скоро отворени расисти, и да су за Трампа били зато што су стварно поверовали у приче које су им сервирали медији да је Трамп расиста (овде је било ироније на толико нивоа), и да их никакве универзалне истине не интересују, што се види по њиховим болесним ставовима.

Pa dobro, ima i sacica takvih, ali propustas sustinu i siru sliku. 

To je zaista beznacajna frakcija o kojoj se ekstremno izvestava zato sto treba da sluzi liberalnoj (=marksistickoj, posto su oni to) 'istini' i narativu o svemu ovome - da je all about sexism, racism and fascism.  Bas je i bio jedan clanak o tome.

Skoro je nekoliko divljaka (crne boje koze) uhvatilo u Cikagu nekog autisticnog mladog belca, tukli ga, mucili, terali da pije vodu iz WC solje i da govori 'Fuck Trump! Fuck white people!' i sve to uzivo na fejsbuku. Mediji izvestavaju o 'drunk young people' i slicno, ali mi reci: da li mozes da zamislis da je bilo obrnuto, da je zrtva bila crna? 

Njima ovo uopste ne moze da bude rasizam, zato sto je njima nemoguce da budes rasista ako si crnac, a i to nije njihov narativ.

FB_IMG_1483620276121.jpg

Подели на овим сајтовима

@Аурор Брате, што се тиче медијских љигаваца и овде и тамо, и свуда, стално и сам пишем о томе, иако себе не видим као алт деснаша.

Али и дље нисам добио одговор на то какву нам то Истину саопштавају алт деснаши, коју нисмо знали нити могли да знамо док се они нису појавили?

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, GeniusAtWork рече

Пошто се више пута на форуму помињало Тржишно решење, реко ајд да видим мало какво је то чудо. И одма налетим на један мнооого добар текст о Трампу, написан пре неких пар недеља:  Линк

:ani_biggrin:

Цитат

Umesto socijalne države blagostanja iz prošlosti, nazočimo sada vaspostavljanju "nacionalne" zaštitničke države blagostanja, u korist "starosedelaca", a protiv imigranta i manjinaca.

Ово је једини логичан закључак који може да се изведе из либертаријанских аксиома. Имамо посла са десничарским комуњарама.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Juanito рече

Ово је једини логичан закључак који може да се изведе из либертаријанских аксиома. Имамо посла са десничарским комуњарама.

Nacional-socijalizam.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, RYLAH рече

медијских љигаваца и овде и тамо, и свуда,

Па није овако, бро...  :)

Није овако уопште.

пре 25 минута, RYLAH рече

Али и дље нисам добио одговор на то какву нам то Истину саопштавају алт деснаши, коју нисмо знали нити могли да знамо док се они нису појавили?

Па погледај сам... Ту постоји аутентичност и сила које нема на другим местима.

Зато и побеђују/емо.

Заборави њихове спиновe, наративе и Тхе Доналдов персонелити... Он има своју улогу у целој ствари.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Аурор рече

Па погледај сам. Ту постоји аутентичност и сила које нема на другим местима...

Зато и побеђују/емо.

Десница побеђује као реакција на разне ствари, да сад не улазимо у све то, а не зато што прича неке велике истине, односно Истине.

Али опет, конкретно: које су нам то Истине рекли алт деснаши, а да их пре тога просечан корисник Интернета није могао наћи било где, само да се мало потруди? И како делују те велике истине или Истине када се упрљају разним другим стварима, што на жалост није реткост, макар код оних лудака које сам ја гледао да се псотављају по овом форуму?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...