Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 2 часа, Господин Дареалис рече

Разлика између људи. :)

15138403_1776188629299352_64714683513072

Nadam se da je sada malo jasnije zasto spremam kofere, za svaki slucaj :)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 2 часа, florenntina рече

Nadam se da je sada malo jasnije zasto spremam kofere, za svaki slucaj :)

Скоро сам читао неки тексту, у коме се каже да тај канадски премијер уопште није толико фин и добар колико га медији представљају, кажу да економија стагнира, Канада је умешана у интервенције по свету, тајна служба има преширока овлашћења према својим грађанима... Све у свему само пропаганда. Не знам колико је истина...

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Срђан Шијакињић рече

Скоро сам читао неки тексту, у коме се каже да тај канадски премијер уопште није толико фин и добар колико га медији представљају, кажу да економија стагнира, Канада је умешана у интервенције по свету, тајна служба има преширока овлашћења према својим грађанима... Све у свему само пропаганда. Не знам колико је истина...

Ma gde fin, komunjara bez dana radnog staza. Na rubu smo recesije dok on place za Kastrom, drveni oko marihuane i lgbt prava, ekologije, podize i uvodi nove poreze i naravno-pravi selfije. Otuda mu i nadimak mr. Selfi... Da te ne smatam jos i problemima u Kanadi, ali tip donosi katastrofalne odluke a sve pod okriljem "jednakosti". Ukratko-uzas

btw. Ovo za tajne sluzbe ne znam ali se ne bih zacudila

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, florenntina рече

Ma gde fin, komunjara bez dana radnog staza. Na rubu smo recesije dok on place za Kastrom, drveni oko marihuane i lgbt prava, ekologije, podize i uvodi nove poreze i naravno-pravi selfije. Otuda mu i nadimak mr. Selfi... Da te ne smatam jos i problemima u Kanadi, ali tip donosi katastrofalne odluke a sve pod okriljem "jednakosti". Ukratko-uzas

btw. Ovo za tajne sluzbe ne znam ali se ne bih zacudila

I izmislja da je nesto procitao o quntum computing a iz aviona se vidi da je naucio napamet nekoliko recenica kako bi impresionirao ljude u dvorani.

Подели на овим сајтовима

Ovo je intaligentan covjek i ako liberalna diktatura, on je jedan od najpametnijih politicara ikad u rangu Jefersona, Frenklina i ostalih. 

https://www.mate.hr/product/2161/pogled-jednog-covjeka-na-svijet

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Ronald рече

Ovo je intaligentan covjek i ako liberalna diktatura, on je jedan od najpametnijih politicara ikad u rangu Jefersona, Frenklina i ostalih. 

https://www.mate.hr/product/2161/pogled-jednog-covjeka-na-svijet

Da korigujem sebe sad vidjeh, hahahh inteligentan a ne intaligentan, od intelligens:D

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Господин Дареалис рече

Ovaj mi je poslao Mladjoni...   :)))

Pa da on samo klipove i gleda, kad mu ja kazem hajde malo citaj, on mi odgovori da nema vremena.:D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...