Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

Управо сада, cloudking рече

Primetio sam... toliko zadovoljstva  u tudjoj muci i suzama, priznajem, nisam odavno video. Par puta mi doslo da vam kazem da probate hriscantvo, misleci da time mozete da izbacite tu zlu osobinu iz sebe, al onda se setim da sam vec na Poukama... :)

Нећу да те плашим сад, али требало би да посетиш лекара. Млад си да се губиш тако.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

11 minutes ago, -Владимир- рече

Нећу да те плашим сад, али требало би да посетиш лекара. Млад си да се губиш тако.

Da ne lutam, daj mi broj svog psihijatra bar da njega odmah izbacim iz kombinacije zbog katastrofalnih profesionalnih rezultata...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, cloudking рече

Da ne lutam, daj mi broj svog psihijatra bar da njega odmah izbacim iz kombinacije zbog katastrofalnih profesionalnih rezultata...

Какви психијатри, само нечурал бајо мој.

Подели на овим сајтовима

6 hours ago, GeniusAtWork рече

Мало о оним 'Hail Trump!' имбецилима

Благе везе немам који су оно морони и из које су рупе испливали...

Кажу неки да је 'контролисана опозиција'. :)

http://www.dangerandplay.com/2016/11/21/this-is-what-controlled-opposition-looks-like/ 

Подели на овим сајтовима

6 hours ago, Juanito рече

Обама је најгори председник у историји САД

То мисле многи од нас... :) 

Совелић такође. 

Нема ни о Трампу позитивно мишљење додуше, али се не слажем са њим да је некомпетентан. Политичари су генерално људи који су само унапредили своју каријеру кроз реторику, а он баш то није. Карактер му јесте и овакав и онакав (нико не спори), али претпостављам неће имати неку улогу у целој ствари... :D 

At least I hope so.

Подели на овим сајтовима

5 hours ago, Juanito рече

Нил де Трава је много глуп, каже Мило Јанопулос

Па нисам много пратио, ал` оно мало што сам видео мени тај Нил и не делује баш превише бистар... Чини ми се да оће да глуми неку фацу тако што имитира паметне људе што је видео на ТВ-у. Исто као онај "сајнс гај" који сирома и делује мало тупаво.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Blic na temu alternativne desnice.

Alternativnu desnicu čine razni tipovi ultradesničara od libertarijanaca gnjevnih zbog političke korektnosti...

Libertarianizam je sada ultradesničarska ideologije ROFL.

http://www.blic.rs/vesti/svet/salutiraju-trampu-kao-hitleru-ko-su-i-sta-zele-alternativni-desnicari/lvhvwey

Подели на овим сајтовима

Цитат

Oni nemaju neku formalnu ideologiju, ali im je zajedničko to da su uglavnom beli nacionalisti koji smatraju da ih ugrožava multikulturalnost.

S vremenom je kod njih počeo da dominira rasizam.

Tipičan predstavnik ovog pokreta je beli muškarac, milenijalac, student ili ima završen fakultet. Mnogi, poput Spensera izgledaju kao poslovni ljudi, sa odelima i modernim frizurama.

:))

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

47 minutes ago, Odahviing рече

Blic na temu alternativne desnice.

Какви мозгови, драги Боже... :)

И она намештаљка са оним нео-наци имбецилима - исто no comment. 

Само нека наставе тако мејнстрим медији, потпуно се уклапа у целокупну слику догађаја у претходном времену... Врло лако то може да буде добро за оне које би врло радо представили као нове нацисте и ортодоксне расисте. ;)

Подели на овим сајтовима

13 minutes ago, Господин Дареалис рече

Само нека наставе тако мејнстрим медији

Nemoj da malerises provalice nas :)

Cini mi se da je najlepsa moguca stvar koja je izasla iz ove predizborne kampanje to sto se histericno lepljenje etiketa "rasista" "mizogonista" itd. ne samo razvodnilo nego je pocelo da daje dijametralno suprotne rezultate od onih koje levica zeli da proizvede. Lepota jedna. Samo nek se sto duze drze te taktike

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...