Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

13 minutes ago, Paradoksologija рече

sami glumci, od kojih je apel potekao, verovatno nisu u tom 'wealthy, out-of-touch' 'bubble'-u

Не, они су 'културна елита'... :) 

У либералном балону су.  Из истог разлога је била лоша идеја да оне звезде говоре како су за Хилари.

17 minutes ago, Paradoksologija рече

Pens očito ima 849 dolara za pozorište. 

Нема то везе... :)

Трамп има да купи цело позориште. 

17 minutes ago, Paradoksologija рече

Taj implicitni deo mi škripi - na koju foru je Pens predstavnik 'običnog malog čoveka' a obični njujorški glumci sa znanjem repovanja i bez nužnog pozorišnog iskustva nisu?

Тако што Мајк "Прџ д Диџенеретс енд Спер Ноу Икспенс" Пенс није део Елите.

Нити је 'Друга Америка' која само иде и непрестано говори обичним и нормалним људима да су расисти и фашисти... :) 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

10 minutes ago, Господин Дареалис рече

Не, они су 'културна елита'... :) 

У либералном балону су.  Из истог разлога је била лоша идеја да оне звезде говоре како су за Хилари.

Нема то везе... :)

Трамп има да купи цело позориште. 

Тако што Мајк "Прџ д Диџенеретс енд Спер Ноу Икспенс" Пенс није део Елите.

Нити је 'Друга Америка' која само иде и непрестано говори обичним и нормалним људима да су расисти и фашисти... :) 

Uh, svašta se ovde nešto meša, i to više emotivno nego racionalno.

Izgleda mi kao da ovde ima nekih čudnih neosvešćenih zavisti, ljutnji, i to ne baš osnovanih.

Kako su verovatno siromašni njujorški glumci 'elita' dok Pens i Tramp nisu? Kakav je to 'liberalni balon' koji ih čini 'kulturnom elitom'? Je l' to znači da su ovi prvi 'kul' dok su ovi drugi 'seljaci' ili nešto slično srednjoškolski sumanuto? Odakle sad 'Druga Amerika' - je l' se sad ljutimo i na 'Drugu Srbiju' i svetimo joj se preko Trampa i Pensa jer nas je nekako uvredila? 

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

36 minutes ago, Paradoksologija рече

Odakle sad 'Druga Amerika' - je l' se sad ljutimo i na 'Drugu Srbiju' i svetimo joj se preko Trampa i Pensa jer nas je nekako uvredila? 

Лооол, не... :)

То је само figure of speech

Izgleda mi kao da ovde ima nekih čudnih neosvešćenih zavisti, ljutnji, i to ne baš osnovanih.

Try to stick to the facts, instead of doing psychoanalysis. ;)

Kakav je to 'liberalni balon' koji ih čini 'kulturnom elitom'?

Поента је да су у либералном балону и да имају став да су некаква елита, то сам хтео да кажем.

Исто тако и ови овде имају потпуно неоснован став да су нека Богом дана елита и то многима иде на живце. То је општа тема са таквим типовима. И Хилари је мислила да има 'divine right' да буде председник... Овајјјјј, председнишкиња.  :)))

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Господин Дареалис рече

Лооол, не... :)

То је само figure of speech

Try to stick to the facts, instead of doing psychoanalysis. ;)
Поента је да су у либералном балону и да имају став да су некаква елита, то сам хтео да кажем.

Исто тако и ови овде имају потпуно неоснован став да су нека Богом дана елита и то многима иде на живце. То је општа тема са таквим типовима. И Хилари је мислила да има 'divine right' да буде председник. Овајјјјј, председнишкиња... ;)

Pa ne vidim nigde nikakve činjenice na koje bih mogla da se osvrnem, samo ko koga zašto nervira.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Paradoksologija рече

Pa ne vidim nigde nikakve činjenice na koje bih mogla da se osvrnem, samo ko koga zašto nervira.

Што се мене тиче - оно је релативно срамно што су урадили.

Ти изгледа онде видиш молбу људи који се заиста боје да ће изгубити грађанска права и завршити у концентрационом логору... :)

Подели на овим сајтовима

Trampova savetnica: Klintonova neće biti procesuirana

Vašington -- Novi predsednik SAD Donald Tramp neće procesuirati svoju rivalku Hilari Klinton, kako je najavio tokom kampanje, rekla je njegova savetnica Kelijana Konvej.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=11&dd=22&nav_category=78&nav_id=1202188

Ma nemoguce xD

Подели на овим сајтовима

13 minutes ago, Господин Дареалис рече

Још нешто, колико могу бити сиромашни ако је улазница 849 долара по особи? :)

Плаћају аудиције и ко зна какве глупости мало...

Не мора цена карте ништа да значи. За позоришне глумце не знам како стоје финансијски, али знам да, на пример, многи амерички цивилни пилоти једва састављају с крај крајем, а цене карата у просеку три пута више него у Европи. 

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Grizzly Adams рече

Па није ту у питању богатство, него идеологија.

Pa Darealis krenuo od toga kako elita popuje običnom malom čoveku, pa mi ne bi jasno.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Paradoksologija рече

Pa Darealis krenuo od toga kako elita popuje običnom malom čoveku, pa mi ne bi jasno.

Вероватно је хтео да каже "интелектуална елита", тј. они тако себе виде.

Мада су глупави ко точак. Тј. точкови. :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...