Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

Да се вратимо на озбиљно - фасцинантно је да медији настављају по старом. У суштини, извештавање о "прелазном периоду" се не разликује уопште од извештавања пре избора. Немају срамоту уопште.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

29 minutes ago, Grizzly Adams рече

Да се вратимо на озбиљно - фасцинантно је да медији настављају по старом. У суштини, извештавање о "прелазном периоду" се не разликује уопште од извештавања пре избора. Немају срамоту уопште.

Није им јавио да одлази на приватну породичну вечеру, у пратњи агената Безбједности. Хорор, шок, тако је неодговоран! Неће да прима предсједнчку плату ( јер реално, шта ће му ) - хорор, шок, па како то смије!?

Тачно човјеку дође да им се још више инати о.О

Подели на овим сајтовима

Ne možete očekivati da razumemo nešto kao humor ako ste vrlo slične stvari najozbiljnije izgovarali. 

A Saladin je bio levonjara!

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Господин Дареалис рече

Linija izmedju sale i zbilje, istine i lazi, realnosti i fikcije je izgleda totalno izbledela. 

To i ja pričam.

Je li i sve ostalo bilo trolovanje i šala? Registracija muslimana kao onomad Jevreja, recimo? Je l' svi sad samo kolektivno da se smejemo po društvenim mrežama ili će ipak nešto od toga da bude realno primenjeno na realne ljude?

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Paradoksologija рече

Registracija muslimana kao onomad Jevreja, recimo?

А бре, одакле вам те блесаве идеје... Које то новине читате?

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

15 minutes ago, Paradoksologija рече

To i ja pričam.

Je li i sve ostalo bilo trolovanje i šala? Registracija muslimana kao onomad Jevreja, recimo? Je l' svi sad samo kolektivno da se smejemo po društvenim mrežama ili će ipak nešto od toga da bude realno primenjeno na realne ljude?

Каква регистрација? Први пут чујем. А и да је рекао, колике су шансе да је то само лупио како би добио пар поена код бирача како би испао "политички некроектан"?

Није ми јасно како људи не схватају колико је Трамп глупости лупао само да би био у центру пажње. Чак и када је говорио ноторно сулуде ствари, људи скочише као да је мртав озбиљан. Он је као Шешељ - будала која зна у којим тренуцима треба да буде будала ради своје користи.

Подели на овим сајтовима

Је л могу и ја мало да се зезам о Јасеновцу и осеченим српским главама и продатим бубрезима на Косову? Мислим, кад смо већ кренули да се боримо против политичке коректности...

Подели на овим сајтовима

10 minutes ago, Ћириличар рече

Он је као Шешељ - будала која зна у којим тренуцима треба да буде будала ради своје користи.

Колико се сећам, Шешељ током своје ”каријере” није само лупао глупости, већ је понеке и спроводио док је био на власти... 

Подели на овим сајтовима

11 minutes ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече

Колико се сећам, Шешељ током своје ”каријере” није само лупао глупости, већ је понеке и спроводио док је био на власти... 

Једино што је успјео је протјерати Хрвате из Хртковаца, а колико знам мимо тога је само трабуњао и бусао се у груди јуначке. Остало није ни стигао урадити, али Шешељ је суштински екстремиста, он заиста јесте екстреман. Трамп му је сличан само по јавном наступу ( што је поента мог поста ) - не либи се лупати глупости које не мисли, али није екстремиста који заиста мисли да треба забранити свим муслиманима улаз у Америку, све их регистровати и слично ( макар се надам да се не варам око тога ). Многи људи, који нису били острашћени током избора, примјетили су како он оперише, онако како је написано у његовој књизи. Прво ће као своју понуду лупити неки претјерани сулуди идиотлук и онда ће га полако ублажавати док не добије пристанак друге стране ( у суштини баца блеф на почетку како би себи направио бољу позицију ). И сам је признао то недавно у интервјуу. Ено, рекао је да неће потпуно укинути Обамакер него ће задржати неке добре стране програма, неће увести тоталну забрану уласка муслимана у САД али ће тражити додатне мјере да се осигурају од уласка терориста ( мислим, то је тако очигледно било да лупа само ради ефекта да не знам како га је ико рационалнији могао озбиљно схватити )...

Али јок, он не ваља само зато што прича неваљале и ружне ствари. Забога не доводи ме у ситуацију да га браним. Осјећам се... бљергх...

Подели на овим сајтовима

8 minutes ago, Ћириличар рече

Једино што је успјео је протјерати Хрвате из Хртковаца, а колико знам мимо тога је само трабуњао и бусао се у груди јуначке.

Заборавио си шта је све урадио грађанима Србије (укључујући период док је био потпредседник владе, а садашњи Вожд министар информисања)?

8 minutes ago, Ћириличар рече

не либи се лупати глупости које не мисли, али није екстремиста који заиста мисли да треба забранити свим муслиманима улаз у Америку, све их регистровати и слично

За (привремену) забрану уласка муслиманима ми се чини да сам чуо из његових уста лично. Али за ово подвучено се не сећам да је рекао, па сам сад проверио и испало је да су му медији напаковали. Стоје наслови ”Трамп рекао да муслимани треба да се обележе као Јевреји у нацистичкој Немачкој”, а у тексту видиш да је био некакав интервју у коме је Трамп причао како треба да контролишу џамије и слично, а онда је новинар питао да ли то значи да Мислимани треба да носе посебно легитимације, а Трамп је ” refused to rule out ” и наставио неповезано да млати у свом стилу, али ниједном није лично поменуо посебне легитимације или обележавање. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...