Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

1 minute ago, Pancakes рече

100%

Ispravno je sto su poginuli neduzni ljud koji sa tim Milosevicem nisu imali nista i sto ta vojna akcija nije imala nikakvog uspjeha? Da li su Albanci na Kosovu cinili zlocine ili su samo Srbi to cinili?

Подели на овим сајтовима

6 minutes ago, cloudking рече

Really?

Oces da serujemo fotke medjurasnog nasilja?

Jer ako to krenemo, sve ce da prsti od fotografija jadnih belih ljudi koje crnci biju, muce i ubijaju :D

У овом веку?

Ај` баш да видим леба ти...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ne znam da li na različitim planetama živimo.

Samo prekjuče sam 1. srela 3 afroamerikanca koji su govorili o povećanju otvorenog rasizma u SAD ovih dana jer su ljudi prosto pokazali ko su sada kada je 'politička korektnost' postala glupost koje se ni Predsednik ne drži

2. svedočila jednom rasističkom uvredljivom verbalnom napadu koji je pretio da preraste u fizički (nisam bila samo bystander, stala sam između a zatim našla policiju i upozorila)

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

15 hours ago, Господин Дареалис рече

"He won't shut up and doesn't listen to facts" = He doesn't want to bend the knee to our liberal-democratic agenda. 

kao sto ovo nije daleko od cinjenicnog stanja... populistcki slogani brzo pokazu svoje lice...

make america great again

=

Cw8fpIGXcAAQHe4.jpg

Подели на овим сајтовима

11 minutes ago, Pancakes рече

100%

Naturale ili Milo ima baš dobru robu ove godine?:smeh1:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

10 minutes ago, Paradoksologija рече

Samo prekjuče sam 1. srela 3 afroamerikanca koji su govorili o povećanju otvorenog rasizma u SAD ovih dana jer su ljudi prosto pokazali ko su sada kada je 'politička korektnost' postala glupost koje se ni Predsednik ne drži

Politicka korektnost je kada za crnce kazes 'afroamerikanci'.

Levonjarstvo je kada nekome kazes da je rasista zato sto koristi izraz 'crnci' umesto 'afroamerikanci' ili ako se ne slaze sa tezom da je rasa 'socijalni konstrukt'.

Kada neko nekog napadne samo zato sto je crnac ili belac, to je onda rasisticki cin, ali za to treba da postoje dokazi. To je generalno rec koja treba da se koristi oprezno i promisljeno, ako uopste mora, a ne svaki cas (zbog cega je potpuno izgubila tezinu i gotovo da je niko i ne uzima ozbiljno vise...).

Подели на овим сајтовима

Tramp je obećao u 60 minuta da će za početak da protera jedno 2-3 miliona ilegalnih migranata i da će biti zida prema Meksiku sa doduše možda malo žice.Čovek od reči. Još da pošalje kilari u tvorza i vrati nam Kosovo and America will be great again.:D:ani_biggrin:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

14 minutes ago, Paradoksologija рече

Ne znam da li na različitim planetama živimo.

2. svedočila jednom rasističkom uvredljivom verbalnom napadu koji je pretio da preraste u fizički (nisam bila samo bystander, stala sam između a zatim našla policiju i upozorila)

Taj rasizam je bio više pod Obamom nego pod bilo kojim predsednikom od ukidanja segregacije.Koliko su ih samo poubijali u poslednjih par godina.

Подели на овим сајтовима

18 minutes ago, Kratos рече

Taj rasizam je bio više pod Obamom nego pod bilo kojim predsednikom od ukidanja segregacije.Koliko su ih samo poubijali u poslednjih par godina.

Levicarske politike prave probleme crncima i dalje ih getoiziraju.

Pod tim mislim na lose skolovanje koje dobijaju kroz public schooling, zabranu droge (i sav kriminal i nasilje koji proizilazi odatle, tj. od zabrane...), zakon o minimalnoj plati itd.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

15094401_10154271827108842_7644050203329809280_n.jpg?oh=da34096205d454632b982252af43a2ca&oe=588FB2A6

Подели на овим сајтовима

37 minutes ago, Ronald рече

Da li su Albanci na Kosovu cinili zlocine ili su samo Srbi to cinili?

ako zbog icega podrzavam bombardovanje, to je zbog onoga sto su Srbi radili u Bosni i kasnije na Kosovu. Ali vidis, apel za bombardovanje iz 1992 se nije ostvario... pa smo dobili Kosovo. Ako mislis da je sve to moglo da se zuastavi bez vojne sile spolja... onda iskoristi svoje ljudsko pravo da fantaziras, drugo ti nista ne mogu ponuditi. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...