Jump to content

"Đaci me gledaju bledo, pitaju me što ih smaram"

JESSY

Препоручена порука

45 minutes ago, Aleksandar Stojkovic рече

Naprosto, radnik u skoli ne moze nista da uradi sto ce da ponizi dostojanstvo ,,deteta''. Pazite, dete ima vece dostojanstvo od odraslog coveka.

Šta tebi ovde nije jasno?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Aleksandar Stojkovic рече

Nisam bas na tom nivou vere. Pricam o samaranju kad dete treba da zna sta sme, a sta ne sme.

Ma bolje da mu iščupaš nokat ili zabiješ ekser pod nokte na nogama, to će sigurno da zapamti i neće više nikad da pogreši.

A ne da moraš na svako malo da se crpiš i šamaraš, umori se čovjek.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Aleksandar Stojkovic рече

Si cuo nekad o teoriji da ono sto zamisljas da bi drugi radili, ustvari sam zelis da radis?

Pa jeste prijatelju da svet postoji i da ga ja prihvatam na takav način da se JADAN MUČIM I TRPIM JER ZADRŽAVAM RUKU, SUZDRŽAVAM SE DA NE OŠAMARIM DETE JER MORALIŠEM, onda bi stvarno čupao nokte deci, jer će to zasigurno zapamtiti, pa kad to uradim jednom ili dvojici u odelenju, onda će ostali biti mirni ko bubice. Hoću ja to, ja se tebi divim.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Aleksandar Stojkovic рече

Lose si me razumeo. Ne bih ja zeleo da decu kaznjavam time sto bih ih ja licno prebio. Mada bi za neku decu to bilo pravo resenje( to mogu otvoreno da kazem, ne da bih ja zeleo da ih ja bijem, nego bi bilo lepo da dobiju par samara i da se nauce redu). Pricam o deci koja jos ne razumeju kako stvari u drustvu funkcionisu.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Aleksandar Stojkovic рече

Lose si me razumeo. Ne bih ja zeleo da decu kaznjavam time sto bih ih ja licno prebio. Mada bi za neku decu to bilo pravo resenje( to mogu otvoreno da kazem, ne da bih ja zeleo da ih ja bijem, nego bi bilo lepo da dobiju par samara i da se nauce redu). Pricam o deci koja jos ne razumeju kako stvari u drustvu funkcionisu.

Подели на овим сајтовима

33 minutes ago, Aleksandar Stojkovic рече

Dete nema jasan dojam sta je dostojanstvo.

А шамарима ћеш му то достојанство утувити у главу???

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Aleksandar Stojkovic рече

Nikad to nisam rekao. Nekad je neophodno da se dete fizicki kazni, pogotovo dete manjeg uzrasta.

44 minutes ago, Aleksandar Stojkovic рече

Pricam o samaranju kad dete treba da zna sta sme, a sta ne sme.

А.М.

Подели на овим сајтовима

У нашем образовању јесте огроман хаос и просветарима јесу везане руке по многим питањима. Али физичко кажњавање никада не може да буде решење. Ни у школи, ни у кући. Треба наћи друго решење које може да функционише, батине никад нису ништа решиле.

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Aleksandar Stojkovic рече

Ako dete zna sta sme, a sta ne sme jos nismo dosli do pojma dostojanstva..ne razumem citat?? Sta, kao ja sam neki neki negativan lik jer kazem da dete ponekad treba udariti?

Свако се рађа са достојанством, друга је ствар што смо ми људи марва, па шамарима у ствари радимо обрнуту ствар, односно унижавамо нечију личност, а деца је итекако имају, само уплашени људи који на жалост нису научени на боље могу да користе страх и физичко кажњавање као методе у васпитању, а ако ниси способан другачије да васпитаваш децу (учење шта је добро а шта лоше спада у домен васпитања), онда нити си личност нити имаш достојанство, нити ти сам знаш шта је добро, а шта лоше, а самим тим ниси ни за васпитање деце,, шта она од тебе могу да науче???

А.М.

Подели на овим сајтовима

6 hours ago, Снежана рече

Свако се рађа са достојанством, друга је ствар што смо ми људи марва, па шамарима у ствари радимо обрнуту ствар, односно унижавамо нечију личност, а деца је итекако имају, само уплашени људи који на жалост нису научени на боље могу да користе страх и физичко кажњавање као методе у васпитању, а ако ниси способан другачије да васпитаваш децу (учење шта је добро а шта лоше спада у домен васпитања), онда нити си личност нити имаш достојанство, нити ти сам знаш шта је добро, а шта лоше, а самим тим ниси ни за васпитање деце,, шта она од тебе могу да науче???

I tako ti napade coveka koga ne poznajes i lepo ga izvredja . Pitam sta deca mogu od tebe da nauce ? Znas li ti sta je dobro a sta lose? Ili samo mislis da znas ?

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...