Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 14 минута, todor рече

А шта ако би било да је то стање трајно? Да ли би и онда остао са њом до краја, само да је ролаш, а да се помириш са тим да нема секса?

Јеси ли гледао онај француски филм Intouchables?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 17 минута, todor рече

А шта ако би било да је то стање трајно? Да ли би и онда остао са њом до краја, само да је ролаш, а да се помириш са тим да нема секса?

Starac Justin u svojim besedama je dao odgovor na to pitanje.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Плаво Небо рече

Зашто ''мора''? Бракови пуцају, везе пуцају зато што се мисли да се нешто мора. Нема се осећаја за себи блиску особу. Нема се љубави. Знам за пар примера где су бракови пукли после порођаја жене када су мужеви схватили да су се жене више посветиле рођеној деци него њима. И они нашли ''утеху'' код љубавница. А јесу ли морали да траже утеху код друге или су требали да имају љубав према својим најмилијима? То је по мени толико себично и смрдљиво, бљутаво, да ни животиња тако нешто не би урадила.

Pa ili mora da se zadovolji il se saceka da prodje :)))) Slazem se da je duhovna ljubav vazna al praksa pokazuje drugacije

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Muramasa рече

Ne moraš baš iz svemira. Dovoljno je da si devedesetih bio baja iz 63. padobranske.

https://m.youtube.com/watch?v=RWS0zeL0tkI

И мени се свиђа Снеки али ја сам низак мушкарац тако да ћу ипак морати да је пребацим на ону другу тему да видим како ће да се уклопи... :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ana B. рече

Pa ili mora da se zadovolji il se saceka da prodje :)))) Slazem se da je duhovna ljubav vazna al praksa pokazuje drugacije

Ma on prica o zenama koje se nisu udale iz ljubavi.

Ni jedna zena koja voli svod muza nece da vise paznje posveti deci nego muzu. Ustvari ako su se uzeli iz ljubavi, oboje ce da se vole i paznju da usmeravaju ka bebici.

Vidjao sam takve parove. Znaci prvo ljubav pa brak.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Muramasa рече

Onda rolaš i maziš doživotno. Dao si zavet.

пре 22 минута, todor рече

Taj sto puno rola kod toga nema mnogo seksa :D

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Liga Džentlmena рече

Eee a najace su mi ove prepodobne "svetice", i prepodobni "svetitelji."

Nista pre braka i u postu. I sto se groze svake pomisli pa cak i reci koje pocinju na S.

Ma idi u manastir pa se tamo podvizavaj, sta zezas posten narod.

Чему ово ниподаштавање и блаћење нечијег верског убеђења? И не само верског, већ и нечије жеље да жена буде верна будућем супругу или да мушкарац буде веран будућој жени. Да се чувају једно за друго. Чему то ружење?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Muramasa рече

Zato ja prepodobne zaobilazim bez razmišljanja.

Nedostatak seksa zbog zdravstvenih problema je viša sila, ali prepodobnost se vidi i može se lako izbeći.

Ma i ja sam poceo u sirokom luku.

Bezi bre toliko je to frustrirajuce da ne mogu da ti opisem.

I jadni momci tih devojaka koje misle da su svetice samim tim cinom sto su cedne ili "prepodobne". To su ti tantalove muke, da ne pozelis nikom. I posle kukuju kada ih varaju. 

A zanisli kao je tek kad vec imas iskustva sa jednom takvom devojkom. 

Slazem se brate, samo kuliranje i izbegavanje u sirokom luku.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Lady Godiva рече

Јеси ли гледао онај француски филм Intouchables?

Морао сам да изгуглам да проверим, познат ми је назив... Да, гледао сам, одличан је филм, и знам зашто те је ова прича асоцирала на њега.

Добро си ме подсетила, могао бих опет да га погледам.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Плаво Небо рече

Чему ово ниподаштавање и блаћење нечијег верског убеђења? И не само верског, већ и нечије жеље да жена буде верна будућем супругу или да мушкарац буде веран будућој жени. Да се чувају једно за друго. Чему то ружење?

Bato niko nikog ne vredja samo ukazujem na losa ubedjenja. ( koja bi meni smetala i koja mi smetaju).

Brate nema tu bracnog ili verskog, sve je stvar percepcije i ubedjena. ( sto se mene tice)

Ima samo iskrivljenog ubedjenja, ili potrebe da se nekom nesto dokaze dokazivanjem. ( moje misljenje).

Brate, ajde realno ko se u 21 veku cuva za nekoga? Jel se ti cuvas?

Ma ja ne pricam o vernosti. Vernost je broj 1 u vezivanju ili braku.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Muramasa рече

Što bi to bilo nipodaštavanje? Svako ima pravo da prepodobiše, ali mi nemamo obavezu da budemo sa prepodobnima.

Нико не говори о томе ко би са ким био. Већ да и други имају своје мишљење као и Ви.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...