Lady Godiva Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 Ако је веровати Дарвилу, и ова тема ће, за неких милијарду година, еволуирати у нешто сложеније и смисленије. Juanito је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 17 минута, Muramasa рече Pogrešna hipoteza. Kako to da se Tvrtko baš ni jednoj nije svideo takav kakav je? Treba da postaneš takav, a ne da glumiš. Ovo drugo si dobro razumeo. Ne nasedaj na to da učestvuješ u ogovaranju drugog muškarca u prisustvu žene. To je patetično. Poenta price je da trebas da je saslusas u vezi bivseg tipa, da bi znao sta da ne radis ako budes sa njom u vezi. Ali ako krenes da je savetujes sta da promeni ili gde je gresila ( a to muskarci rade zato sto misle da je to oke da pokazu da se brinu za nju) i uladnes u frnd zonu ili je posaljes natrag u u zagrljaj bivsem . Ali kao sto rekoh prosao sam te faze i cim mi se ne svidja dovoljno ili da je "pukla", ja svesno ulazim u frend zonu. Ja uvek dam do znanja devojci koja mi se svidja sta zelim od nje, tako da ja nemam problema sa time ( i ne mislim da sam alfa, vec da sam zreo i znam sta zelim). E problem je kada ona nije nacisto i ne zna sta zeli, pa zavlaci. To ne valja jer se posle vrati. Samo pratis sta pise ili prica i videces koliko je sati, ne treba ti nikakva taktika, samo je bitno da je slusas sta ima da ti kaze. I sve ces da saznas, nego se mi nekada zagrejemo za devojku i pre nego sto je dobro upoznamo pa ne citamo dobro izmedju redova. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 19 минута, Muramasa рече Ti si prosvetarka. Bitno da Petrarka i Dante znaju..., kako da orbitiraju oko udatih žena. Па? И какве сад везе имају удате жене? "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 5 минута, Muramasa рече Pogrešna hipoteza. Kako to da se Tvrtko baš ni jednoj nije svideo takav kakav je? Дешава се и такви случајеви, један од сто. Да имамо неко истраживање и упоредимо податке сигурно би преовладавали искреност и отвореност насупрот глуми и претварању. Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 1 сат, Muramasa рече Ali u monaštvu se pravi vrlina od toga što je neko fin, tih, što će svakome da ugodi. To tamo zovu smirenoumlje. Pa i u hrišćanskom braku se od toga pravi vrlina, pogotovo ako si žena . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 10 минута, Muramasa рече Jedino oko čega treba da je savetuješ je tehnika parkiranja. To je muška oblast, a ne šta će i kako će u vezi. Eto, baš jedna pesma na koju me ova tema podseti govori o tome. Ne trebas oko nicega, odmah ispadnes prepotentan i neko ko misli da zna mnogo. Znaci samo slusas, zezas se i postavljas pitanja, e kad je osvois onda mozes i da das po neku sugestiju. Al opet kazem, to vazi za devojke kojima nesto u glavi fali. https://youtu.be/qKrXS4Z2Z6E Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 3 минута, Muramasa рече Da ne dužim dalje, da odmah otkrijem šta je literatura (@Juanito, mali spoiler, nije nikakvo MRA/PUA smeće). Prvi opus ne priliči pravoslavnom sajtu, jer je autorka Mica Ostojić i moja je topla preporuka da se na to pređe tek posle. Evo kako prilaziš devojci "Ajde noćas, kreni prema meni, vatrom gore obrazi rumeni ... Priđi bliže, dok mi telo gori, na kolena noćas me obori ... Ove noći, zemlja nek se trese." Nakon što si joj uspešno prišao "Takni me, takni, polako se primakni, nežno dodirni, đavole nemirni..." Ovo je kad je skroz tvoja, da finalizuješ "Šta još da se čeka, žito već se kosi, šta još da se čeka, dođi pa me prosi, ... Rodiću ti ja do leta ćerku ili sina..." E, a ovako izgleda friendzona "Tu sam da te nežno gledam, ali da ti ljubav ne dam..." Kazem ja brate moj. Mladje generacije. Hehe. Ajd neka ima malo istine al opet. Mladje generacine. Hehe Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 27 минута, Smaragdni kamičak рече Tako je, a ne da me u 6948-oj prepisci pita znam li kojom brzinom je padao lik sa ruba svemira. И која је брзина падања била? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 26 минута, Liga Džentlmena рече Kao sto rekoh, verovatno ima istine u onome sto pises. Ali kao sto rekoh ( to pali samo kod nezrelih osoba). pa da, da se malo nahrani ego... Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 6 минута, Neša_ рече Sve to vredi jedino ako si fizički privlačan. Неле не траскај као отворен прозор. Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 Živo me zanima da nema te seksualne potrebe koja mora da se zadovolji kako bi izgledali muško-ženski odnosi :)))))))))) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 30 минута, Muramasa рече Ova tema je tvrtkanluk od samog početka, jer je Tvrtko pokrenuo. Može se jedino prekinuti, kad bude otkrio i primenio murdost koja je svima pred nosom. Да мудрост.. то је нешто чиме ова тема баш обилује. Ana B. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 9 минута, Neša_ рече Ja sam baš takav. Mogu ti reći da si zaboravio glavnu stvar. Sve to vredi jedino ako si fizički privlačan. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 1 минут, Ana B. рече Živo me zanima da nema te seksualne potrebe koja mora da se zadovolji kako bi izgledali muško-ženski odnosi :)))))))))) Да ме окренеш наопачке ако знам,али мислим да секс није пресудан за успешну везу (мислим али не тврдим) Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 1 минут, Lady Godiva рече Да мудрост.. то је нешто чиме ова тема баш обилује. Sve same mudrosti :))))) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука