Flojd Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 7 минута, Juanito рече Мени је најјаче што Мурамаса мисли да су он и они од којих је покупио форе први у историји, у другој деценији 21. века, дошли до тога како се успешно освајају женске. Није утврђено како су се људи размножавали до тада. А ово с порнићима је тек смејурија. Једина тачка у којој се сусрећу религија, радикални феминизам и мушкоцентрична нова десница. Kad pogledas iz perspektive osobe koja ima 25-6 godina ( ili osobe koja je na tom nivou) muske ili zenske, to sto on pise je potpuno ispravno. Drugacije covek razmislja sa 20, drugacije sa 30. Tako da je potpuno u pravu. Meni je to razmisljanje sada strano, ali u tim godinama sam imao i ja slican i uspesan nacin gledanja na stvari. Iskreno, sada mi je vise potreban mir, i da uplovim u neku mirnu luku, nego li bilo kakvi izazovi sa neodlucnom ili nedovoljno zrelim devojkama. Ali sa 25 to nadmudrivanje mi je bilo totalno kul. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 10 минута, Liga Džentlmena рече Kad pogledas iz perspektive osobe koja ima 25-6 godina ( ili osobe koja je na tom nivou) muske ili zenske to sto on pise je potpuno ispravno. Drugacije covek razmislja sa 20, drugacije sa 30. Tako da je potpuno u pravu. Брате, ја сам се оженио у 27-ој, жену упознао у 25-ој, а тако размишљао никад нисам. Има ту делић истине у томе што прича, остало је што десничарско про***авање, што троловање. Та тактика пали код цура које имају проблем у глави, мисле да су најзгодније принцезе на свету и недодирљиве за смртнике, па их онда психолошки манипулишеш тако да крену да падају с те лажне висине на коју су се попеле. Али шта после с таквима? Лепо је као вежбица да мало себи дигнеш самопоуздање, ал то је отприлике то. Можда би излечило Нешу. Чак ни са чистим спонзорушама не мора тако, оне знају шта хоће. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 Треба бити опуштен, нормалан и природан. Ни неприродно фин, ни груб, ни неки сирови алфа, ни шоња. Оно, мушко. Следиш своје мушке инстикте + будеш човек и то је то. Ал најтеже је бити оно што јеси, лакше је глумити. Flojd, Veliki Marko and Снежана је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 14 минута, Juanito рече Та тактика пали код цура које имају проблем у глави, мисле да су најзгодније принцезе на свету и недодирљиве за смртнике, па их онда психолошки манипулишеш тако да крену да падају с те лажне висине на коју су се попеле. Али шта после с таквима? On decko o takvim devojkama i prica. Umisljenjim. Mada su tvoje godine bile drugacije a drugacije su njegove i razmisljanja medju generacijama su drugacija. Danas je dosta devojaka u tom fazonu, pogedaj im samo slike i instagrame. "Male Boginje." Sta mislis koja je fora sa Stanijom? Upravo je usmerena ka takvim devojkama. Imam ja iskustva sa devojkama ( normalin i prizemnim) ali je dobro cuti i tudje misljenje. Misljenje mladjih generacija. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 2 минута, Muramasa рече Šta posle? Polako se primakneš, nežno dodirneš, dok joj telo gori i onda ti do leta rodi ćerku ili sina. Боже опрости, не зна шта прича... Flojd је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 8 минута, Juanito рече Треба бити опуштен, нормалан и природан. Ни неприродно фин, ни груб, ни неки сирови алфа, ни шоња. Оно, мушко. Следиш своје мушке инстикте + будеш човек и то је то. Ал најтеже је бити оно што јеси, лакше је глумити. У свему се слажем са тобом од речи до речи (ретко али дешава се) Само ми није јасно зашто глума?Шта добијају са тим?Никада нисам глумио и трудио се да се покажем у некој улози у коју никада нећу да одиграм. Такав сам какав сам,промена може на боље наравно али на првом место буди ЧОВЕК а после све остало. Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 5 минута, Muramasa рече Sve je iz ženskih izvora. Ne. Radi i sa normalnim devojkama. Ni jedna neće nekog ko će je udaviti patetikom. Te nedodirljive će možda pre nasesti na nekoga ko ih ignoriše, ali to je već neka druga priča. Ajde brate ne zezaj. Pa kave su to onda " nenormalne cure" ako su ove normalne? Takve padaju na kuliranje i humor ( te umisljene) i na sve ovo ostalo sto si pisao. Te osobine koje si naveo nisu "muske" vec mangupske. Zavisi sa kojim devojkama si pricao. Opet kazem, tako mozda funkcionisu mladje ili nedovoljno zrele devojke. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 2 часа, Neša_ рече Jesam drugačiji, ali vidiš da kao takav ne mogu da se oženim. Svi kažu menjaj sebe, menjaj stavove, radi na sebi... Evo ja krenuo da se menjam i već ne valja. Pomislio sam: ako budem vulgaran kao ostali, možda će se neka devojka zainteresovati da se uda za mene. Živim u takvom okruženju gde sam jedan od retkih, koji nisu vulgarni, računajući i muškarce i žene, a ne vidim da se to nekoj dopalo što sam takav. Čak naprotiv. Što bi na to Otac Tadej kulerski odgovorio: Smaragdni kamičak and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 6 минута, Muramasa рече adi i sa normalnim devojkama. Ni jedna neće nekog ko će je udaviti patetikom. Значи постоје само патетика и то твоје? Ништа више? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 3 минута, Mali Marko рече У свему се слажем са тобом од речи до речи (ретко али дешава се) Само ми није јасно зашто глума?Шта добијају са тим?Никада нисам глумио и трудио се да се покажем у некој улози у коју никада нећу да одиграм. Такав сам какав сам,промена може на боље наравно али на првом место буди ЧОВЕК а после све остало. Ljudi glumom zele da dobiju ono sto ne bi mogli da dobiju ovako pa se ponadas da kada pokazes pravo lice ona ce biti zaljubljena do zuba i oprostice ti glimu. Ali kad dobijes to sto zelis, pa posle skines masku, ostanes bez toga sto imas ( ako je devojka pametna). Veliki Marko and Aleksandra_A је реаговао/ла на ово 2 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 5 минута, Muramasa рече Nisam imao tu čast da pričam sa autorkama, ali sam pažljivo saslušao šta imaju da kažu u svojim delima. Lepo receno. O tome i pricam. Mladje generacije, drugacije funkcuonisu u odnosu na nase, malo starije. ? Sudar generacija. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 13 минута, Muramasa рече priđeš i osvojiš. Upravo je to alfa ponašanje, a ne doveka se snebivati i posle kukumakati Tako je, a ne da me u 6948-oj prepisci pita znam li kojom brzinom je padao lik sa ruba svemira. Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 3 минута, Liga Džentlmena рече Ljudi glumom zele da dobiju ono sto ne bi mogli da dobiju ovako pa se ponadas da kada pokazes pravo lice ona ce biti zaljubljena do zuba i oprostice ti glimu. Ali kad dobijes to sto zelis, pa posle skines masku, ostanes bez toga sto imas ( ako je devojka pametna). Ако јој се свидим такав какав сам прихватиће ме и ту нема приче али сада ја да изигравам неког циркуског акробату и да се верем по бандери не пада ми на памет. Али наравно како ја не желим да глумим тако и она исто мора да буде природна. Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 1 минут, Muramasa рече Nisi me razumeo. Nije poenta da glumiš. Upravo je poenta u tome da ne glumiš. Da se ne pretvaraš da si joj prijatelj, nego direktno da pristupiš. Ja sam skapirao, da ne treba da se glumi u smislu da se pokazujes onakav kakav nisi. U principu upadnes u frend zonu, cim ona krene da ti se jada oko bivseg a ti pocnes da je tesis. To ti je sigurna frend zona. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 4 минута, Muramasa рече Nisu mlađe generacije. Starije su od tebe i mene. Rekao sam da je stvaralaštvo iz vremena Titine i Slobine Jugoslavije. Kao sto rekoh, verovatno ima istine u onome sto pises. Ali kao sto rekoh ( to pali samo kod nezrelih osoba). Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука