Veliki Marko Написано Август 21, 2018 Пријави Подели Написано Август 21, 2018 пре 3 минута, Liga Džentlmena рече E braze ako mi verujes decko se promenio iz korena. Vredela su par saveta koje je dobio. Pa pogledaj ga blista covek. A kako bi bez njega vidis da su nam teme postale puste. A fali nam jos igraca i igracica da prodube malo temu, ne znam gde nestadose? Neki vec par dana nisu aktivni a pojavila se i neka nova lica. Hehe. Pa jel si pocrneo makar tamo u inozemstvu? Da, osmeh te lako zavede al sta se krije iza njega.. hm tesko je znati heeh. Ма јок ове године сам прескочио море, био код Кордуна у комшилуку па рекох дал га има на некој бандери да виси али слаба ваљда kordun је реаговао/ла на ово 1 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 21, 2018 Пријави Подели Написано Август 21, 2018 пре 14 минута, Нифада рече Postoje kurtoazni osmesi,a postoje i osmesi sa značenjem.Postoje osmesi koji ti znače i osmesi koji ti baš i ne znače.Možda se nismo razumeli najbolje.Jedno je kurtoazija,drugo je osmeh koji nešto podrazumeva,odnosno osmeh sa značenjem.Ima tu razlike Uh ajde definisi te osmehe. Kako izgledaju? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 21, 2018 Пријави Подели Написано Август 21, 2018 пре 7 минута, Mali Marko рече Ма јок ове године сам прескочио море, био код Кордуна у комшилуку па рекох дал га има на некој бандери да виси али слаба ваљда Sto? Hteo si da ga skidas sa bandere? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 21, 2018 Пријави Подели Написано Август 21, 2018 Има ли ђе сватова на видику, ил се још гањате? Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 21, 2018 Пријави Подели Написано Август 21, 2018 Ceracemo se jos dok je sveta i vjeka. https://youtu.be/veo6KX1_4dc Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 21, 2018 Пријави Подели Написано Август 21, 2018 @Liga Džentlmena Директоре, у којој фирми седиш? Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 21, 2018 Пријави Подели Написано Август 21, 2018 пре 3 минута, Драгана Милошевић рече @Liga Džentlmena Директоре, у којој фирми седиш? Drzavnoj. Ovo su mi radnici hehe Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Petar-M Написано Август 21, 2018 Пријави Подели Написано Август 21, 2018 пре 3 часа, Нифада рече Flert je zavođenje.Problem kod mnogih u braku je što misle da su nekog osvojili,treba nastaviti sa zavođenjem i osvajanjem i u braku. Флерт са својим партнером или женом/мужем, да али флерт са стране, не. пре 3 часа, Нифада рече Naravno,samo umoriš se nekad od praznih osmeha Osmeha kao položaja usana,i čekaš da ti se neko osmehne dušom i srcem,na primer,a ne ume to svako. Чему празни осмеси, поготово у вези или браку ? Ко срцем живи, искрено и чисто, такав му је и осмех. Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Petar-M Написано Август 21, 2018 Пријави Подели Написано Август 21, 2018 пре 4 часа, Liga Džentlmena рече mislim zasto bi nekom smetalo ako se neko moli ujutru i uvece, i sto posti i ide u crkvu. Не размишљају сви исто. пре 4 часа, Liga Džentlmena рече Meni bi npr smetalo ( da imam devojku oja sve to radi ako bi nasao toliko verujucu devojku) ako bi me sputavala u mojim telesnim zeljama. То је ствар договора и колико си спреман да се жртвујеш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Petar-M Написано Август 21, 2018 Пријави Подели Написано Август 21, 2018 пре 3 часа, Џуманџи рече Neko to treba nekome da kaze? Из твог предходног одговора, очигледно треба па када си ми већ рекла, онда и ја тебе да упитах Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 22, 2018 Пријави Подели Написано Август 22, 2018 пре 8 часа, Petar-M рече Не размишљају сви исто. То је ствар договора и колико си спреман да се жртвујеш. Ja bih rekao koliko smo spremni da se zrtvujemo zajedno. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Август 22, 2018 Пријави Подели Написано Август 22, 2018 пре 8 часа, Petar-M рече Из твог предходног одговора, очигледно треба Nijednom nisam rekla da si prava zena... Creepy... "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Petar-M Написано Август 22, 2018 Пријави Подели Написано Август 22, 2018 пре 38 минута, Џуманџи рече Nijednom nisam rekla da si prava zena... Creepy... Аха, да, у праву си, ја се нисам добро изразио. Било како било, суштина је да си дошла до такве спознаје рекли то теби или не И хвала што си то поделила са мном Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Август 22, 2018 Пријави Подели Написано Август 22, 2018 пре 7 минута, Petar-M рече суштина је да си дошла до такве спознаје рекли то теби или не Ne bas, sustina je da je ironija konza kada likovi odredjuju kakve su prave / krive zene. пре 13 минута, Petar-M рече И хвала што си то поделила са мном M'jok, ovo je forum, don't take it personal "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Petar-M Написано Август 22, 2018 Пријави Подели Написано Август 22, 2018 1 hour ago, Liga Džentlmena рече Ja bih rekao koliko smo spremni da se zrtvujemo zajedno. Ја теби, ти мени Можда је онда боље да се потпише неки предбрачни уговор Ма не брини се, вратиће ти она ту жртву на некој другој страни, буди сигуран. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука