Vladan :::. Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 пре 2 минута, Liga Džentlmena рече Prosledim te ja kod koleginica cas ce da ti isprave sve sto ti treba. Te oprave ko coveka. колико ти то имаш колегиница бре а ниједну ниси одвојио за своје аутомобилско царство... ццц.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 пре 16 минута, Vladan :::. рече колико ти то имаш колегиница бре а ниједну ниси одвојио за своје аутомобилско царство... ццц.. Imam poprilicno. A sta ces, mnogo se neckam pa me preduhiteise mangupi. Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 пре 13 минута, Liga Džentlmena рече Imam poprilicno. A sta ces, mnogo se neckam pa me preduhiteise mangupi. како поприлично а ја по сликама мислио да ти радиш у некој малој сеоској школи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 пре 2 минута, Vladan :::. рече како поприлично а ја по сликама мислио да ти радиш у некој малој сеоској школи Skola jes mala. Al maticna je velika. Dobro, manje vise velika. Ima tu skolske proslave, pa Sveti Sava skolska slava.Mada ima i ovde na forumu dosta finih devojaka koje rade u prosveti. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 Koji je auto najbolji u smislu odnosa cena-kvalitet da je cena 3500- 4000€ ? Porodicno vozilo, ne sportsko i tako to. @Liga Džentlmena Ne znam gde je sad ona tema o tome. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 пре 3 минута, Broken рече Koji je auto najbolji u smislu odnosa cena-kvalitet da je cena 3500- 4000€ ? Porodicno vozilo, ne sportsko i tako to. @Liga Džentlmena Ne znam gde je sad ona tema o tome. Ajd, cu da ti pisem sutra o tome. Broken је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 пре 1 сат, Vladan :::. рече читао сам неке анкете или истраживања где се видело да жене више боли емотивна а мушкарце физичка прељуба, испада по томе да је твоја жена или изузетак или неће између редова да пошаље поруку попустљивости ако се негде случајно оклизнеш по овом снегу и леду... Znas kako ona razmislja? On je djubre ne samo zato sto je muskarac vec pre svega jer nije mogao da odoli tome da se sexa sa zenom koja ga verovatno najvise telesno privlaci. Sa druge strane, djubretova zena je skoro heroj jer nije htela da se sexa sa muskarcem kojeg jos uvek na neki nacin voli. Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 @Broken https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=13679927 https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=13756391 https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=13757179 audi mečka ili bmw....možda passat u krajnjem slučaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 пре 9 минута, goranger рече @Broken https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=13679927 https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=13756391 https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=13757179 audi mečka ili bmw....možda passat u krajnjem slučaju Koliko vidim ovo je sve preko 4k. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 пре 1 минут, Broken рече Koliko vidim ovo je sve preko 4k. Gotovinski popust Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 пре 21 минута, Broken рече Znas kako ona razmislja? On je djubre ne samo zato sto je muskarac vec pre svega jer nije mogao da odoli tome da se sexa sa zenom koja ga verovatno najvise telesno privlaci. Sa druge strane, djubretova zena je skoro heroj jer nije htela da se sexa sa muskarcem kojeg jos uvek na neki nacin voli. па онда је изузетак од анкете тј. није изузетак јер ни тамо нису све жене више осуђивале емотивну прељубу него већина а осталима је, као и твојој жени, секс у прељуби био најгори део приче... (као и већини мушкараца у анкети) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 пре 2 часа, Liga Džentlmena рече Svaki dan druga grupa misica. Група мисица. Flojd, Vladan :::., Broken and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 пре 49 минута, Broken рече Znas kako ona razmislja? On je djubre ne samo zato sto je muskarac vec pre svega jer nije mogao da odoli tome da se sexa sa zenom koja ga verovatno najvise telesno privlaci. Sa druge strane, djubretova zena je skoro heroj jer nije htela da se sexa sa muskarcem kojeg jos uvek na neki nacin voli. Па ти после разуми жене... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брада Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 1 hour ago, Broken рече Koji je auto najbolji u smislu odnosa cena-kvalitet da je cena 3500- 4000€ ? Porodicno vozilo, ne sportsko i tako to. Мали off са теме , мој предлог до 3000е Golf 4 - 1.6 бензин или 1.9 дизел Passat B5.5 - 1.9 дизел, између 3000-4000е Golf 5 - 1.6 бензин или 1.9 дизел (2004 или 2005), Octavia - 1.9 дизел (2004 или 2005), Astra H (2008 или 2009). Broken је реаговао/ла на ово 1 '' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи, чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. '' Петар II Петровић Његош Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lenka88 Написано Децембар 17, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2018 Men se cini najbolji provod na forumu na temama o mz odnosima :-) milijan75 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука