Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 16.12.2018. at 22:19, Broken рече

Koji je auto najbolji u smislu odnosa cena-kvalitet da je cena 3500- 4000€ ? Porodicno vozilo, ne sportsko i tako to.

Јес проваљена фора давно, него која ти беше адреса? :))) Шалим се, што не погледаш неки новији сеник, модус, мериву, тако нешто. 

Сад прочитах да нећеш француза. Ма добар је тај Touran, једино ћеш морати мало више да се пружиш. И она стара: Девојка може да буде са села, али ауто мора да буде из Немачке. :))) Не знам зашто, мени је рено супер ауто. Француски стил ми се више свиђа од немачког. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 1 сат, Vegeta рече

Po doktrini Boginje, ja ću moju malenu ružicu rumenu da urolam i ljubim bele grudi i za to sam siguran da radi kako treba. :)))

Tetka se podučila kako treba sa ženama i sad imaš devojku? :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Vegeta рече

Pale, pale, i to više nego kod normalnih devojaka. :)))

Vetujem ti samo ako mi pricas iz iskustva. :)))

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Гости
пре 2 часа, Natasa. рече

Tetka se podučila kako treba sa ženama i sad imaš devojku? :smeh1:

Nama je lepo skoro 8 meseci. Za mene najlepša i najduža veza ikad.

пре 28 минута, Liga Džentlmena рече

Vetujem ti samo ako mi pricas iz iskustva. :)))

Iz iskustva.

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Vegeta рече

Nama je lepo skoro 8 meseci. Za mene najlepša i najduža veza ikad.

Iz iskustva.

A jel iakustvo bilo uspesno, mislim nesto  na dugorocno ili cisto kratkorocno?

• Хахаха 1

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Vegeta рече

Vrlo kratko. Privukao i odbio čim sam čuo za svenoćno bdenije/Isusa...

E pa zeznuo si se ta ti nije bila prepodobna. :))) " Oni koji ne znaju sta zele obicno traze ostre osobe to su oni koji se drze forme, oni koji se drze sustine njih privlace blage osobe" o. Jovica

A ti bas nesto ne licis na blagog coveka. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

• Гости
пре 51 минута, Liga Džentlmena рече

o. Jovica

On nema pojma, ako ga budeš slušao, ima kod svake da budeš friendzoniran, ali i to je bolje nego da je tvrtneš.

Nebitno je da li se devojka drži forme ili suštine, nego da li joj vatrom gore obrazi rumeni.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Vegeta рече

On nema pojma, ako ga budeš slušao, ima kod svake da budeš friendzoniran, ali i to je bolje nego da je tvrtneš.

Nebitno je da li se devojka drži forme ili suštine, nego da li joj vatrom gore obrazi rumeni.

Iz prijateljstva se radjaju najvece ljubavi. :coolio:

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Vegeta рече

On nema pojma, ako ga budeš slušao, ima kod svake da budeš friendzoniran

@Liga Džentlmena je pisao da o. Jovica ima ženu i četvoro dece...ako ne grešim. Ne bih baš rekla da nema pojma ;) :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Vegeta рече

ima kod svake da budeš friendzoniran, ali i to je bolje nego da je tvrtneš.

Onda nisi beta orbiter kao sto ti kazes jer je ti porazavajuce, ali ako ste prijatelji i ne desi se nista medju vama mozete i ostati prijatelji, jer ce u suprotnom nekome biti povredjena osecanja. Tako da o.Jovicina trorija je dobra.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...