Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 5 часа, Natasa. рече

@Liga Džentlmena je pisao da o. Jovica ima ženu i četvoro dece...ako ne grešim. Ne bih baš rekla da nema pojma ;) :smeh1:.

Da, o. Jovica zivi u Stanisincima, selo blizu Mitrovog polja.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости
пре 8 часа, Liga Džentlmena рече

Iz prijateljstva se radjaju najvece ljubavi. :coolio:

пре 1 сат, Liga Džentlmena рече

Onda nisi beta orbiter kao sto ti kazes jer je ti porazavajuce, ali ako ste prijatelji i ne desi se nista medju vama mozete i ostati prijatelji, jer ce u suprotnom nekome biti povredjena osecanja. Tako da o.Jovicina trorija je dobra.

Ako tvrtneš devojku, ona neće hteti baš ništa da ima sa tobom, pa čak ni prijateljstvo.

Ako je nisi tvrtnuo i hoće da budete prijatelji, to znači da je nikada nećeš osvojiti. Ako onda postaneš njen prijatelj, a nastaviš da gajiš nadu da ćeš je osvojiti, onda si njen beta orbiter.

Подели на овим сајтовима

пре 19 часа, Smaragdni kamičak рече

Izvukao si iz konteksta, Petre, trebalo bi da pročitaš sve. I niko nikom ne duguje da bude sa njim, sem ako se obećao.

Није ми то била намера. Слажем се...

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Vegeta рече

Ako tvrtneš devojku, ona neće hteti baš ništa da ima sa tobom, pa čak ni prijateljstvo.

Ako je nisi tvrtnuo i hoće da budete prijatelji, to znači da je nikada nećeš osvojiti. Ako onda postaneš njen prijatelj, a nastaviš da gajiš nadu da ćeš je osvojiti, onda si njen beta orbiter.

Prijateljstvo je prava stvar.:)))

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Гости
пре 9 минута, Liga Džentlmena рече

Nije ako hoćeš da je osvojiš. Onda je ćorsokak.

"Rođena sam da te mučim,
celoga života dugo.
Tu sam da te nežno gledam,
ali da ti ljubav ne dam.
Rođena sam ja za drugog...."

Подели на овим сајтовима

Искрено, не бих могла да будем у вези са непријатељем.

• Волим 1

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

пре 41 минута, Vegeta рече

Nije ako hoćeš da je osvojiš. Onda je ćorsokak.

"Rođena sam da te mučim,
celoga života dugo.
Tu sam da te nežno gledam,
ali da ti ljubav ne dam.
Rođena sam ja za drugog...."

Ma prijatelji veruj mi. :coolio:

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Liga Džentlmena рече

Moze da bude, ali ipak mislim da devojke vise vole da odmah znaju na cemu su. Nekako se posle tesko bilo ko od prijatelja odluci da predje u neke druge vode, da ne upropasti to prijateljstvo.

Znam opet jedan bracni par koji su se druzili dugi niz godina i na kraju se uzeli. Ali muz se uvek zezao da je to zato sto nisu nasli bolje prilike i onda sto da ne. :-)

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Lenka88 рече

mislim da devojke vise vole da odmah znaju na cemu su

slazem se. Sve karte na sto:D

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

On 17.12.2018. at 22:24, Ana B. рече

Da i onaj kome je Bog dao matematicki mozak bolje ce se snaci u ovom svetu od onog koji je vise umetnik, iako umetnik ce moci vise da oseti Boga, al zar je to vazno?

i da odgovorim važno je 1324_womens

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Lenka88 рече

Moze da bude, ali ipak mislim da devojke vise vole da odmah znaju na cemu su. Nekako se posle tesko bilo ko od prijatelja odluci da predje u neke druge vode, da ne upropasti to prijateljstvo.

Znam opet jedan bracni par koji su se druzili dugi niz godina i na kraju se uzeli. Ali muz se uvek zezao da je to zato sto nisu nasli bolje prilike i onda sto da ne. :-)

Vidi ako postoji neka privlacnost medju njima ne moze da izbledi. Ajmo realno da li bi ti usla u vezu brak sa nekim koga ne znas tek si upoznala ili sa nekim koga poznajes par meseci. Zar nije logicnije da ces tog prijatelja vise voleti nego potpunog stranca??

Opet, ne pricam za betaorbitere pricam za ljude kojima je namera da budu zajedno ali da se bolje upoznaju.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Liga Džentlmena рече

Vidi ako postoji neka privlacnost medju njima ne moze da izbledi. Ajmo realno da li bi ti usla u vezu brak sa nekim koga ne znas tek si upoznala ili sa nekim koga poznajes par meseci. Zar nije logicnije da ces tog prijatelja vise voleti nego potpunog stranca??

Opet, ne pricam za betaorbitere pricam za ljude kojima je namera da budu zajedno ali da se bolje upoznaju.

Nema tu pravila nekih. Svako je slucaj za sebe. Kako su se nase bake i deke uzimale, nisu se ni poznavali pa doziveli zajednicku starost.

Sto se mene tice svakako bih prvo nekog malo bolje upoznala pre upustanja u neku vezu. Ali opet sa onim sve karte na sto. Svidjas mi se i zelim da te bolje upoznam, ne zelim da budemo samo prijatelji. Jer ako to na pocetku ne rascistis sa nekim to zna da kasnije stvori problem.

Opet kazem svako je prica za sebe i bira ono sto mu najvise odgovara. Neko ce se odmah upustiti u vezu, neko ce cekati par mjeseci, neko krace...i mislim da je svaki nacin savrseno normalan. :-)

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Lenka88 рече

Nema tu pravila nekih. Svako je slucaj za sebe. Kako su se nase bake i deke uzimale, nisu se ni poznavali pa doziveli zajednicku starost.

Sto se mene tice svakako bih prvo nekog malo bolje upoznala pre upustanja u neku vezu. Ali opet sa onim sve karte na sto. Svidjas mi se i zelim da te bolje upoznam, ne zelim da budemo samo prijatelji. Jer ako to na pocetku ne rascistis sa nekim to zna da kasnije stvori problem.

Opet kazem svako je prica za sebe i bira ono sto mu najvise odgovara. Neko ce se odmah upustiti u vezu, neko ce cekati par mjeseci, neko krace...i mislim da je svaki nacin savrseno normalan. :-)

U svakom slucaju ako ne bude nista od veze ostaje ti prijatelj.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...