Lenka88 Написано Децембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2018 пре 8 минута, Liga Džentlmena рече Vidim da sam pogresio. Dobro lence uzivaj. Ne znam o cemu pricas. Samo sam mislila ako je nekome necije pisanje dosadno moze ga preskociti. Nista vise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2018 @Liga Džentlmena Trol, jedes malu decu ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2018 пре 2 минута, Nikola Stojanovic рече @Liga Džentlmena Trol, jedes malu decu Nisam bre znao da sam toliko opasan, vidis da svi beze od mene. ??? Ako ako, nek im je na spasenje sve sto napisu i misle. ? Поет је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2018 @Liga Džentlmena Ceracemo se. Udri na smeh, dr Petar Bozovic ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2018 пре 4 минута, Nikola Stojanovic рече @Liga Džentlmena Ceracemo se. Udri na smeh, dr Petar Bozovic Tek tad nece da me vole, smetace im sto sam pozitivan. ?? Vidis da im sve kod mene smeta. Hahah @Neša_ Nego brate vidis ti da nas ovi ovde nesto prozivaju, sta kazes da udruzimo snage pa da ih sve poceramo? Ma nek imaju posle za sta da nas prozivaju i da kake uz vetar. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Децембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2018 пре 3 часа, goranger рече Trolčine bolan....jedno te isto te isto te jedno te jedno te jedno te isto te jedno.... Nisam to do sad posmatrala na taj nacin, ali ono apsolutno si u pravu... da ti se zavrti u glavi, kao kad slusas tehno muziku. Jos percipiraju da su mnogo bitni i zele nam spasenje. Ah, te fore. Поет and Flojd је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2018 @Liga Džentlmena Ima leka za sve bracooo. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2018 @Anika Hahahha, muziku brljivu, ko' kombajn kad se pokvari u njivu. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2018 пре 20 минута, Nikola Stojanovic рече @Liga Džentlmena Ima leka za sve bracooo. Teol, trol, trolcina ja sam prava momcina. ?? Vidis da ove zene ne mogu bez mene. ?? Поет and goranger је реаговао/ла на ово 2 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2018 @Liga Džentlmena A ti usamljeni pastuv, bez njih mozes? ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Децембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2018 Nikola, nista ne kapiras... Sve se bre lepe za njega, ali on sanja o nekoj nedostiznoj. Kako si tako glup. Поет and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2018 @Anika Umem bas tako na momente biti glup, i to je veoma cesta i neizbezna pojava, da mi se sve vise cini i da ne mogu ziveti bez nje. :/ Milica Bajic and Anika је реаговао/ла на ово 1 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Децембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2018 пре 2 минута, Nikola Stojanovic рече @Anika Umem bas tako na momente biti glup, i to je veoma cesta i neizbezna pojava, da mi se sve vise cini i da ne mogu ziveti bez nje. :/ Blaženo neznanje ili sveta glupost Anika је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2018 @goranger Ali neka je, ipak verujem da ce Lepota spasti svet. goranger and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2018 пре 17 минута, Nikola Stojanovic рече @goranger Ali neka je, ipak verujem da ce Lepota spasti svet. Ooo brate moj Lepota je prolazna. ? пре 38 минута, Anika рече Nikola, nista ne kapiras... Sve se bre lepe za njega, ali on sanja o nekoj nedostiznoj. Kako si tako glup. E bravo za kontataciju, zato ovde i trazim samo drugarice ne zanimaju me udavace, posebno ne sa foruma... Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука