Broken Написано Децембар 30, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2018 Управо сада, Lady Godiva рече Нисам могла, Бро. Али на осниву првих 90сек, верујем да је веома занимљиво и поучно.. Sta imas protiv njih, reci otvoreno ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 30, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2018 @Broken A nema, znamo sta ce i one kazati i sta ih ceka. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Децембар 30, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2018 @drvce, moramo ti i ja da uradimo neki video i pustimo ga na YT. Mislim da bi bilo zanimljivo. drvce је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Децембар 30, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2018 пре 2 минута, Broken рече Sta imas protiv njih, reci otvoreno ? Женска посла. Љубоморна сам. Broken је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Децембар 30, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2018 Управо сада, Lady Godiva рече Женска посла. Љубоморна сам. Znao sam. Nema veze i ja sam...imaju lepe zube. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 31, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2018 пре 8 часа, Broken рече Sta onda da radimo ? Da napravimo video "Kojih 10 stvari hriscanka prvo primeti na muskarcu?" Moze. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 31, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2018 @Neša_ Nesto za tebe brate kao trol trolu. ? Sedeo sam skoro sa jednom atraktivno devojkom, kako ti kaze fizicki privlacnom. I setio se tvojih prica. Pitao sam je koliko je bitna ta fizika privlacnost. O je rekla da jeste bitna ali da ne znaci nista. Kada udje u kafic ona snimi onog koji joj se svidja. U vecini slučajeva kada ti momci pridaju ona shvati da oni nemaju o cemu da pricaju, tj razocaraju je pricom ili bolje reci da im je jedina vrlina ta fizika lepota. Kada su mlade, bas mlade 17 - 18 najbitniji im je fizicki izgled. Kasnije ne. Takodje je potvrdila da joj je najbolja veza bila sa momkom sa kojima je u po pocetku imala prijateljski kontakt. Tako da ima nade i za nas trolove. ?? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 31, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2018 пре 10 часа, Broken рече Sta onda da radimo ? Da napravimo video "Kojih 10 stvari hriscanka prvo primeti na muskarcu?" To bi na kraju dopalo ovako: https://youtu.be/TpuzXREa-3A?t=716 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lenka88 Написано Децембар 31, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2018 Napraviste citavu nauku od obicnog zaljubljivanja i veze. Okej zezanje, al ove definicije i ja sam u pravu, ti nisi je bezveze. Svi ste u pravu u svako treba da radi ono kako misli da treba. I da se opustite i uzivate i upoznajete! Ostalo ce doci samo po sebi! Ili nece! Al onda nije ni trebalo. milijan75 and Alegzandar је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Децембар 31, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2018 пре 26 минута, Lenka88 рече Napraviste citavu nauku od obicnog zaljubljivanja i veze. Okej zezanje, al ove definicije i ja sam u pravu, ti nisi je bezveze. Svi ste u pravu u svako treba da radi ono kako misli da treba. I da se opustite i uzivate i upoznajete! Ostalo ce doci samo po sebi! Ili nece! Al onda nije ni trebalo. Nisi u pravu. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 31, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2018 пре 41 минута, Lenka88 рече Napraviste citavu nauku od obicnog zaljubljivanja i veze. Okej zezanje, al ove definicije i ja sam u pravu, ti nisi je bezveze. Svi ste u pravu u svako treba da radi ono kako misli da treba. I da se opustite i uzivate i upoznajete! Ostalo ce doci samo po sebi! Ili nece! Al onda nije ni trebalo. Pa bre ja to sve vreme i pricam. Deuzenje, Deuzenje, Deuzenje. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Децембар 31, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2018 пре 2 часа, Liga Džentlmena рече @Neša_ Nesto za tebe brate kao trol trolu. ? Sedeo sam skoro sa jednom atraktivno devojkom, kako ti kaze fizicki privlacnom. I setio se tvojih prica. Pitao sam je koliko je bitna ta fizika privlacnost. O je rekla da jeste bitna ali da ne znaci nista. Kada udje u kafic ona snimi onog koji joj se svidja. U vecini slučajeva kada ti momci pridaju ona shvati da oni nemaju o cemu da pricaju, tj razocaraju je pricom ili bolje reci da im je jedina vrlina ta fizika lepota. Kada su mlade, bas mlade 17 - 18 najbitniji im je fizicki izgled. Kasnije ne. Takodje je potvrdila da joj je najbolja veza bila sa momkom sa kojima je u po pocetku imala prijateljski kontakt. Tako da ima nade i za nas trolove. ?? Jel' si ti nabavio onaj Fahrenheit parfem što sam ti predložio ? Izgleda da nisi pošto si još uvek single. Nema veze, nabavi ga ( original ne fejk) i onda kao u prolazu pored neke devojke baciš se malo u stranu, samo što je ne očešeš...i nastaviš dalje. Za 2-3 sekunde ona oseti mirisni trag...onda još toliko dok moždano preradi informaciju. Znači, u petoj sekundi od kad se mimoiđete ona se okreće za tobom...i ti se tad okreni i pogledaj je direktnou oči, ugrizi se nežno za usnu i nastavi dalje. Brzo posle toga će se stvari same dešavati u tvoju korist. Videćeš. Isti savet važi i za @Neša_ Neša_, Flojd and Anika је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 31, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2018 пре 46 минута, Broken рече Jel' si ti nabavio onaj Fahrenheit parfem što sam ti predložio ? Izgleda da nisi pošto si još uvek single. Nema veze, nabavi ga ( original ne fejk) i onda kao u prolazu pored neke devojke baciš se malo u stranu, samo što je ne očešeš...i nastaviš dalje. Za 2-3 sekunde ona oseti mirisni trag...onda još toliko dok moždano preradi informaciju. Znači, u petoj sekundi od kad se mimoiđete ona se okreće za tobom...i ti se tad okreni i pogledaj je direktnou oči, ugrizi se nežno za usnu i nastavi dalje. Brzo posle toga će se stvari same dešavati u tvoju korist. Videćeš. Isti savet važi i za @Neša_ Sad me zezas. Ako, ako zasluzi sam. Nek ti je na spasenje brate. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Децембар 31, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2018 пре 7 минута, Liga Džentlmena рече Sad me zezas. Ako, ako zasluzi sam.? Nisi zaslužio, zašto ? Pazi, jeste šala ali bi neko ko ovako postupi definitivno ostavio utisak. Tri stvari u par sekundi ne ostavlja ravnodušnim, miris Fahrenheita, pogled u oči i vlažna, ovlaš ugrižena donja usna ( donja usna se grize, ne gornja. To sam zaboravio da naglasim). Bio bi bar vrlo simpatičan. пре 14 минута, Liga Džentlmena рече Nek ti je na spasenje brate. ? Nemoj odmah o eshatološkim posledicama. Nemam nameru da bilo koga povredim, samo malo da se zezamo. Evo, zezaj ti mene...ja to volim. Neša_, Flojd and Поет је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 31, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2018 пре 18 минута, Broken рече Nemoj odmah o eshatološkim posledicama. Nemam nameru da bilo koga povredim, samo malo da se zezamo. Evo, zezaj ti mene...ja to volim. Nisam ni ja mislio nista lose sa eshatologijom, nek nam je svima sve sto radimo na spasenje, ali nismo svi isti treba imat i to na umu. Pa da kao Vin Dizel osisam se na celavo,dobro se nabildujem, na a im tetovazu i onaj opasan pogled. Udjdm u kafic i uhvatim za ruku prva koja ima dobar batak u Kazem joj onako muskim, promuklim glasom " Ti si moja i Bozija" uhvatim je za ruku i odvedem u "jazbincinu" da stanamo decu.? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука