ronin Написано Децембар 19, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2018 пре 8 минута, Liga Džentlmena рече U svakom slucaju ako ne bude nista od veze ostaje ti prijatelj. samo joj ti kazi: "Ne gledaj u meni druga" i sve ce biti ok #Ljubavni Saveti Flojd је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 19, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2018 пре 36 минута, ronin рече samo joj ti kazi: "Ne gledaj u meni druga" i sve ce biti ok #Ljubavni Saveti Ma pusti ti mene sta cu ja da kazem. Gledaj sebe. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 19, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2018 Има и обрнуте френдзоне... Поет and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Децембар 22, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2018 пре 58 минута, Neša_ рече A taman je Ana B poželela sa mnom na piće. A možda bi se i udala za mene. , posle ćaskanja. Ako pošalješ sliku da znam koga treba da sretnem kad se dogovorimo Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Децембар 22, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2018 1 hour ago, Neša_ рече Eto dođe i taj dan. 22. decembar. Mogao sam mnogo toga još da napišem ovih dana, ali ne dadoše dušmani. Zašto je bitan taj dan? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Децембар 22, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2018 пре 1 сат, Neša_ рече Zato što mi je danas istekla forumska kazna i sad mogu opet da učestvujem na forumu. Inkvizicija nema milosti Neša_ је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Децембар 22, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2018 пре 9 минута, Neša_ рече Ne dao ti Bog. Sam si kriv, da si se pokrio pepelom i cutao bili bi milostivi „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 23, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2018 On 22.12.2018. at 8:17, Ana B. рече Ako pošalješ sliku da znam koga treba da sretnem kad se dogovorimo Nemaš ti te pare . Neša_ and Ana B. је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Децембар 23, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2018 пре 50 минута, Neša_ рече Misliš: trebalo je da pognem glavu i prihvatim sve što mi se stavlja na teret, kao da sam stvarno kriv za to? Ne mogu ja tako. Ipak, nije mi svejedno ako nehotice dovedem nekog u situaciju da se oseća neprijatno. Takvu “krivicu” mogu da prihvatim. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Децембар 23, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2018 @Neša_ Гдее си Нешо драги? ? Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Децембар 23, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2018 пре 1 сат, Neša_ рече Jedino me ti voliš ovakvog kakav sam. Moooolim? A ja ti ovde džaba lajkam statuse, a? (mislim u onom prijateljskom smislu, da ne bude zabune Лубеница and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Децембар 23, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2018 пре 2 минута, Neša_ рече Izvini Sanja, izvini, izvini, izvini i ti me jedino voliš. ? Neša_ and Ana B. је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 23, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2018 пре 8 минута, Neša_ рече Izvini Sanja, izvini, izvini, izvini i ti me jedino voliš. Neso brate svi te ovde prijateljski gotivimo da nije tebe ove teme o m/z odnosima bi bile zapusetne. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 24, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2018 Isto vazi i za prijateljstvo. Ivan1984 and Alegzandar је реаговао/ла на ово 1 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Децембар 25, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2018 Neso, eto, ni meeeene ovde niko ne voli i sta sad da radim? Pomirila sam se sa sudbinom. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука