Natasa. Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 пре 34 минута, Juanito рече Зар ти не рече једном да живиш у неком селу које није баш село, него више личи на мали град и пуно је богатих црнаца које јуре локалне сељанчице? Какав сад Београд? Postoje i seoski delovi Beograda, Opština Grocka npr. Mladenovac...Lazarevac...i to je Bg. Juanito је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 1 hour ago, Liga Džentlmena рече Pa hajde da vidimo koliko je za Vasilijev pridtup a koliko njih je za pristup o. Jovice? ”Код људи уопште, а можда мало више код жена него код мушкараца, уопште није битно шта ко каже и шта изјави у некој анкети (извини @Broken ). Everybody lies, што би реко доктор Хаус. Битно је како се ко понаша, шта ради, ка чему тежи, за ким јури, у којој ситуацији се топи итд. То гледај. Ја ти гарантујем да код огромне већине жена за освајање далеко више ради Василијев приступ. То и није то један приступ, него скуп приступа који имају заједничку једну ствар, те с тога могу да га примене најразличитији типови мушкараца. Можда се различите жене широм света ложе на различите ствари, али једно им је заједничко. Жене су сексуална бића. Имају једно дугме. Једино што треба да урадиш је да пронађеш то дугме и научиш да га пристискаш. После све иде само од себе. Поред тога што тај приступ могу да примене сви типови мушкараца (осим џована и џукаца, ал они ни ни треба да имају жене), приступ се може применити и у свим типовима веза. Од крес шема до бракова. Можда је чак и најважније за брак да стално пристискаш дугме.” Дон Хуан Валдес Гонсалес де Монталво Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 1 hour ago, Liga Džentlmena рече Sve su to osobine narcisa. Ali bolje biti u miru nego u pravu. Prestani! Ozbiljno ti kažem-PRESTANI! Batali taj Ana Bučević New age bullshit! Zvučiš kao žena kojoj je mnogo dosadno ! Juanito је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 пре 3 минута, Natasa. рече Prestani! Ozbiljno ti kažem-PRESTANI! Batali taj Ana Bučević New age bullshit! Zvučiš kao žena kojoj je mnogo dosadno ! Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 пре 8 минута, Juanito рече ”Код људи уопште, а можда мало више код жена него код мушкараца, уопште није битно шта ко каже и шта изјави у некој анкети (извини @Broken ). Everybody lies, што би реко доктор Хаус. Битно је како се ко понаша, шта ради, ка чему тежи, за ким јури, у којој ситуацији се топи итд. То гледај. Ја ти гарантујем да код огромне већине жена за освајање далеко више ради Василијев приступ. То и није то један приступ, него скуп приступа који имају заједничку једну ствар, те с тога могу да га примене најразличитији типови мушкараца. Можда се различите жене широм света ложе на различите ствари, али једно им је заједничко. Жене су сексуална бића. Имају једно дугме. Једино што треба да урадиш је да пронађеш то дугме и научиш да га пристискаш. После све иде само од себе. Поред тога што тај приступ могу да примене сви типови мушкараца (осим џована и џукаца, ал они ни ни треба да имају жене), приступ се може применити и у свим типовима веза. Од крес шема до бракова. Можда је чак и најважније за брак да стално пристискаш дугме.” Дон Хуан Валдес Гонсалес де Монталво 2:0 za Vasilija. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 пре 1 минут, Liga Džentlmena рече Pa mislim stvarno nema smisla . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 пре 2 минута, Natasa. рече Pa mislim stvarno nema smisla . Kad Nesa nije tu eto mene da tvrtkam. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 Ајде сви реално размислите. Све, али буквално све, је заједничко за све мушко-женске односе и за све остале односе. Све, осим једне ствари. Морати бити пријатељи, каже Јовица. Па наравно, открили сте топлу воду. Ако нисте пријатељи, не можете живети заједно. Али пријатељи сте и са свим осталим пријатељима и мушким и женским. Нема ничег магично посебног у пријатељству између мужа и жене осим што је можда јаче ако је све у реду у браку, јер проводе много времена заједно. Морате имати нешто заједничко, теме за причање итд. Наравно, али зар и то не важи за све пријатеље и мушке и женске? Сигурно да се не бисте дружили с неким с ким немате ништа заједничко и теме за разговоре. Наставите листу и доћи ће те до тога да је буквално све што ћете написати применљиво на све односе између људи који су у вашим животима, не рачунајући односе родитеља и деце који су суштински другачије природе од свега осталог. Која је једина ствар која је специфична за однос са особом с којом сте у вези или у браку? Па секс и сексуална привлачност. Реално, људи моји. Ако тога нема, то је онда неки облик пријатељства, уговор ради дељења животних трошкова и подизања деце итд. За то вам и не требају којекакве философије, него добар осећај за бизнис. Ал ако није тако, а верујем да ви не бисте волели да вам буде тако, онда морате да научите да сексуално освојите ту особу. Ја кажем жену, јер ја сам мушкарац и могу из искуства да се обраћам једино мушкарцима. Сигурно је да је некако слично и у обрнутом смеру, ал мало компликованије јер је женама далеко лакше да сексуално освоје мушкарца, па имају већи, те с тога компликованији избор. Ми мушки морамо да научимо како. А то се може научити. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брада Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 пре 3 минута, Liga Džentlmena рече Kad Nesa nije tu eto mene da tvrtkam. Изгледа је Нешко фасовао клупу, па си дошао као измена . ronin је реаговао/ла на ово 1 '' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи, чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. '' Петар II Петровић Његош Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 пре 2 минута, Брада рече Изгледа је Нешко фасовао клупу, па си дошао као измена . Znas ono mladi pulen pa mora da se dokazem da bi me dobro prodali nekom drugom forumu. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 16, 2018 Гости Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 пре 12 минута, Liga Džentlmena рече 2:0 za Vasilija. ? Za Boginju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 пре 1 минут, Vegeta рече Za Boginju. Mogli bi da razvucemo neku kladionicu, da ubacimo uloge. Boginja vs ostali. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 16, 2018 Гости Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 пре 28 минута, Natasa. рече Prestani! Ozbiljno ti kažem-PRESTANI! Batali taj Ana Bučević New age bullshit! Zvučiš kao žena kojoj je mnogo dosadno ! Ovo je poslednji stadijum. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 пре 6 минута, Juanito рече Ајде сви реално размислите. Све, али буквално све, је заједничко за све мушко-женске односе и за све остале односе. Све, осим једне ствари. Морати бити пријатељи, каже Јовица. Па наравно, открили сте топлу воду. Ако нисте пријатељи, не можете живети заједно. Али пријатељи сте и са свим осталим пријатељима и мушким и женским. Нема ничег магично посебног у пријатељству између мужа и жене осим што је можда јаче ако је све у реду у браку, јер проводе много времена заједно. Морате имати нешто заједничко, теме за причање итд. Наравно, али зар и то не важи за све пријатеље и мушке и женске? Сигурно да се не бисте дружили с неким с ким немате ништа заједничко и теме за разговоре. Наставите листу и доћи ће те до тога да је буквално све што ћете написати применљиво на све односе између људи који су у вашим животима, не рачунајући односе родитеља и деце који су суштински другачије природе од свега осталог. Која је једина ствар која је специфична за однос са особом с којом сте у вези или у браку? Па секс и сексуална привлачност. Реално, људи моји. Ако тога нема, то је онда неки облик пријатељства, уговор ради дељења животних трошкова и подизања деце итд. За то вам и не требају којекакве философије, него добар осећај за бизнис. Ал ако није тако, а верујем да ви не бисте волели да вам буде тако, онда морате да научите да сексуално освојите ту особу. Ја кажем жену, јер ја сам мушкарац и могу из искуства да се обраћам једино мушкарцима. Сигурно је да је некако слично и у обрнутом смеру, ал мало компликованије јер је женама далеко лакше да сексуално освоје мушкарца, па имају већи, те с тога компликованији избор. Ми мушки морамо да научимо како. А то се може научити. Ovo je dobro receno. Ja iskreno verujem ako postoji iskra seksualne privlacnosti izmedju muskarca i zene da i kratko prijateljstvo meze ne mora prerasti u beta orbitiranje. Znaci ne moze devojka ili momak, ako su privlacni jedno drugom i kapiraju se( da ne ponavljam sto si napisao) da se ohlade za dva tri meseca druzenja. Ako se tako lako gubi ta seksualna privlacnost sta ce da rade dalje u narednim godinama veze braka. Glavna razlika izmedju prijateljatva i braka je upravo to ta privlacnost. Naravno da je zeni lakse da bira, jos ako dobro izgleda, imace gomila ovakvih i onakvih zainteresovanih muskaraca koji ce orbitirati oko nje. I naravno da je njima laksi izbor. I to je tako od pamtiveka, ne moze se to promeniti, mozemo se samo prilagoditi. E sad mozes ti biti iskren i reci joj da ti se svidja, da ce ti biti zena, al ce ona da pomisli evo jos jednog pacenika koji se lozi na moje telo, nije me ni upoznao a vec oce da me zeni ( oke desi se da pristane na prvu i da joj se svidis, al to stvarno mora da se desi o. Jovica je svojoj zeni rekao sve direktno sta je imao a ona je razmisljala samo nedelju dana i donela odluku da se uda i eto sad vec imaju dom i cetvoro slatke decice). Misli i mi muskarci nekad prenaglimo sa nasim odlukama, ne treba se igrati al treba da se ima malo takta i strpljenja sa obe strane. Tako da se valja malo i druziti, naravno bez da prave jedno drugo ljubomornim. Ih al sam poatao prepametan. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 пре 7 минута, Vegeta рече Ovo je poslednji stadijum. Aaaa, znaci ovo je ta tvoja boginja? Jo brate vec si poceo da me zabrinjavas. ? ronin је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука