Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 22 минута, Broken рече

Gledali žena i ja neki film, ne mogu sad da se setim kako se zove.

Uglavnom, dvoje su u braku. Jedne noći dok je muž bio sa poslovnom partnerkom n aputu, sexao se s njom. A žena, njegova, istog dana sretne muškarca sa kojim je ranije imala vezu ( i prema kome očigledno i dalje ima jake emocije) i izađe s njim na večeru. I te iste noći kad je njen muž imao sex sa koleginicom ona provede veći deo sa tim bivšim gde bude svega od ljubljenja, preispitivanja njihovog ranijeg i trenutnog odnosa do tog da su zagrljeni spavali ali bez sexa.

I posle filma žena i ja se sat i po vremena raspravljali ko je počinio veću preljubu. On koji se napalio na koleginicu koja je btw. premijer liga ili ona koja gaji ljubav prem asvom bivšem i uradila j esve ono što sam napisao.

Ja sam naravno bio na strani muškarca a moja žena na strani žene koju je prozvala skoro pa mučenicom...za razliku od "djubreta" kako je nazval atog njenog muža.

Šta vi mislite poštovani forumaši ?

читао сам неке анкете или истраживања где се видело да жене више боли емотивна а мушкарце физичка прељуба, испада по томе да је твоја жена или изузетак или неће између редова да пошаље поруку попустљивости ако се негде случајно оклизнеш по овом снегу и леду...

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Vegeta рече

Ja sam junaku predložio da neke stvari raspravimo mačevima, ali slaba vajda.

http://www.creation6days.com/diskusije/forum/viewthread.php?thread_id=4&highlight=ekumenisti&pid=59905#post_59902

Malo je ovde pravih junaka.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Broken рече

Zašto ?

Зато што је то за њу далеко значајније, интимније него обичан секс.

пре 1 минут, Juanito рече

Где си бре, Годивице! Нема те ко жене у Нешином животу.

Ево, Хуанито, нешто се досађујем, нема ништа на тв, не смем да пиратеришем па навратила да видим шта ви радите. :)

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Lady Godiva рече

да пиратеришем

Zasto?!:D

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Lady Godiva рече

па навратила да видим шта ви радите. :)

Неша_ домаћин отишао на зимовање па можемо опуштено да се глупирамо и филозофирамо о м/ж односима...

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, Broken рече

Gledali žena i ja neki film, ne mogu sad da se setim kako se zove.

Uglavnom, dvoje su u braku. Jedne noći dok je muž bio sa poslovnom partnerkom n aputu, sexao se s njom. A žena, njegova, istog dana sretne muškarca sa kojim je ranije imala vezu ( i prema kome očigledno i dalje ima jake emocije) i izađe s njim na večeru. I te iste noći kad je njen muž imao sex sa koleginicom ona provede veći deo sa tim bivšim gde bude svega od ljubljenja, preispitivanja njihovog ranijeg i trenutnog odnosa do tog da su zagrljeni spavali ali bez sexa.

I posle filma žena i ja se sat i po vremena raspravljali ko je počinio veću preljubu. On koji se napalio na koleginicu koja je btw. premijer liga ili ona koja gaji ljubav prem asvom bivšem i uradila j esve ono što sam napisao.

Ja sam naravno bio na strani muškarca a moja žena na strani žene koju je prozvala skoro pa mučenicom...za razliku od "djubreta" kako je nazval atog njenog muža.

Šta vi mislite poštovani forumaši ?

evo, našao sam trailer

Обоје. Рекла бих прво она. Међутим, њега правдам само ако му жена није прилазили без разлога. А ако је знао за жену, а похотно имао и другу-и он је погрешио. Заборавио је на жену исто колико и она на мужа, пуштајући прошлост да оживи. Значи обоје. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Vladan :::. рече

Неша_ домаћин отишао на зимовање па можемо опуштено да се глупирамо и филозофирамо о м/ж односима...

Zaboravio si da sam mu ja zamena. Sad sam u prvom timu dok on greje klupu. :smeh1:

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Lady Godiva рече

Ево, Хуанито, нешто се досађујем, нема ништа на тв, не смем да пиратеришем па навратила да видим шта ви радите. :)

Навраћај чешће, немој заборавити старе другаре. :) 

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, ronin рече

Zasto?!:D

Ti mislis da je lako voziti cun po Dunavu i prepadati posten narod piraterijom?:smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Liga Džentlmena рече

Zaboravio si da sam mu ja zamena. Sad sam u prvom timu dok on greje klupu. :smeh1:

боље вежбај да мењаш вегету када овај није ту можда ти се нешто од његових препорука и залепи па престанеш да возаш самог себе

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...