ronin Написано Март 4, 2020 Пријави Подели Написано Март 4, 2020 пре 14 минута, Natasa. рече I bolje...onda bih imala obavezu da savijam sarme...ko će sa tim da se zeza . velika je to muka „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Март 5, 2020 Пријави Подели Написано Март 5, 2020 On 3.3.2020. at 13:05, Ayla рече Nagrdi nas sad, sestro mila... Potvrđuješ da je fizički izgled od značaja... a miči ovooooooooooo On 3.3.2020. at 19:07, Bojan* рече Pa ne pričam ja zabadava. Ona je od onih koje priznaju, a ti si od onih koje uvijaju da ne kažu kako jeste. On 3.3.2020. at 22:01, Bojan* рече Kako ne dam? Ja ne krivim žene, nego samo govorim suštinu otvoreno i bez uvijanja. Nije to isto. Ja imam toliko skromne zahteve da su gotovo zanemarljivi u odnosu na ženske zahteve. Па не даш им за право, јер, цитирам ти напред речено са твоје стране, ''Па не причам ја забадава'' и даље шта си још написао може се из приложеног видети. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 5, 2020 Пријави Подели Написано Март 5, 2020 Пре сат времена, Плаво Небо рече Па не даш им за право, јер, цитирам ти напред речено са твоје стране, ''Па не причам ја забадава'' и даље шта си још написао може се из приложеног видети. Lagano mi je imputirao da sam lažov, manipulator, licemer... ili kako još da nazovem insane koji se uvijaju da kažu kako jeste. Možda sada i ja grubo zvučim, ali upakovao mi je u oblandu to što navedoh da je mislio. I neka je, to je njegovo pravo... a ja njega vidim sasvim drugačije. ronin and Плаво Небо је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 5, 2020 Пријави Подели Написано Март 5, 2020 пре 2 часа, Ayla рече Lagano mi je imputirao da sam lažov, manipulator, licemer... Rekoh da je pokvareni trol . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 5, 2020 Пријави Подели Написано Март 5, 2020 пре 3 минута, Natasa. рече Rekoh da je pokvareni trol . Ma, nije. Samo me ne poznaje... šteta ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Март 6, 2020 Пријави Подели Написано Март 6, 2020 пре 11 часа, Ayla рече Lagano mi je imputirao da sam lažov, manipulator, licemer... ili kako još da nazovem insane koji se uvijaju da kažu kako jeste. Možda sada i ja grubo zvučim, ali upakovao mi je u oblandu to što navedoh da je mislio. Nisam tako mislio. Malo sam se našalio sa tobom, ali vi žene često ne priznajete da vam je u startu najbitniji izgled, a svi znamo da jeste. Zatim retko koja se veže za jednog muškarca i ne zanima vas mnogo da li mu je u planu da se ženi, a baš tu se vide osećanja i ozbiljnost. Otezanje “veze” unedogled je siguran dokaz da tu ljubavi nema i da se sve svodi na seks bez obaveza. Međutim žene taj dokaz svesno zanemaruju. Naravno, ovo u vezi manipulacije se često dešava, jer kada muškarac jasno i otvoreno pokaže da zaista oseća ljubav prema ženi, nju to ne podstiče da uzvrati, nego se koristi tim njegovim osećanjima. Ovo poslednje sam upravo od žena i saznao. One o tome pričaju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maslacak_ Написано Март 6, 2020 Пријави Подели Написано Март 6, 2020 пре 18 минута, Bojan* рече Nisam tako mislio. Malo sam se našalio sa tobom, ali vi žene često ne priznajete da vam je u startu najbitniji izgled, a svi znamo da jeste. Zatim retko koja se veže za jednog muškarca i ne zanima vas mnogo da li mu je u planu da se ženi, a baš tu se vide osećanja i ozbiljnost. Otezanje “veze” unedogled je siguran dokaz da tu ljubavi nema i da se sve svodi na seks bez obaveza. Međutim žene taj dokaz svesno zanemaruju. Naravno, ovo u vezi manipulacije se često dešava, jer kada muškarac jasno i otvoreno pokaže da zaista oseća ljubav prema ženi, nju to ne podstiče da uzvrati, nego se koristi tim njegovim osećanjima. Ovo poslednje sam upravo od žena i saznao. One o tome pričaju. Bjezi od zena kad su takve Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jestira. Написано Март 6, 2020 Пријави Подели Написано Март 6, 2020 пре 44 минута, Bojan* рече Nisam tako mislio. Malo sam se našalio sa tobom, ali vi žene često ne priznajete da vam je u startu najbitniji izgled, a svi znamo da jeste. Zatim retko koja se veže za jednog muškarca i ne zanima vas mnogo da li mu je u planu da se ženi, a baš tu se vide osećanja i ozbiljnost. Otezanje “veze” unedogled je siguran dokaz da tu ljubavi nema i da se sve svodi na seks bez obaveza. Međutim žene taj dokaz svesno zanemaruju. Naravno, ovo u vezi manipulacije se često dešava, jer kada muškarac jasno i otvoreno pokaže da zaista oseća ljubav prema ženi, nju to ne podstiče da uzvrati, nego se koristi tim njegovim osećanjima. Ovo poslednje sam upravo od žena i saznao. One o tome pričaju. Ako je normalna i ako je obostrano onda je sve ok εργασία and Bojan* је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 6, 2020 Пријави Подели Написано Март 6, 2020 пре 10 часа, Ayla рече Ma, nije. Samo me ne poznaje... šteta Ovo samo žena može da napiše . Ayla је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Март 6, 2020 Пријави Подели Написано Март 6, 2020 пре 1 сат, Bojan* рече Nisam tako mislio. Malo sam se našalio sa tobom, ali vi žene često ne priznajete da vam je u startu najbitniji izgled, a svi znamo da jeste. Zatim retko koja se veže za jednog muškarca i ne zanima vas mnogo da li mu je u planu da se ženi, a baš tu se vide osećanja i ozbiljnost. Otezanje “veze” unedogled je siguran dokaz da tu ljubavi nema i da se sve svodi na seks bez obaveza. Međutim žene taj dokaz svesno zanemaruju. Naravno, ovo u vezi manipulacije se često dešava, jer kada muškarac jasno i otvoreno pokaže da zaista oseća ljubav prema ženi, nju to ne podstiče da uzvrati, nego se koristi tim njegovim osećanjima. Ovo poslednje sam upravo od žena i saznao. One o tome pričaju. @Bojan* Za tebe bro. Ne znam da li ste ikada pokušali veze u kojima se nalazite da sagledate iz drugog ugla? Toliko smo preokupirani time da učinimo sve što možemo, time što nam se on opet nije javio, time što mislimo da se ona opet našla sa onim kretenom koji je ne voli ni blizu kao mi... da zaboravimo da u svemu postoji i drugi ugao, koji je možda važan za sagledati. Kada se stvari dešavaju nama mi imamo veoma jasnu sliku o tome zašto smo nešto uradili ili nismo, na nešto pristali ili nismo. "Pa, nisam imala vremena.", "Bio sam sa drugarima na pivu. "Bio sam sa svojom varijantom.", "Spavalo mi se.", "Bila sam lenja.", "Nisam oprala kosu.". Međutim kada se drugim ljudima dešava nešto u šta smo mi emotivno upleteni, zatvorimo jedno oko (i drugo na pola) i bavimo se samo time što nas boli ignorišući da i oni imaju svoje razloge. Mi u tom momentu doživimo nešto što se zove narcistična povreda i kao i svaka rana, ona nas toliko boli da moramo da se bavimo njom i nemamo vremena da se bavimo realnošću. Jako, jako je teško nekome ko je povređen da gleda oko sebe i pokušava da bude objektivan. A objektivnost je uvek lekovita i zapravo najbrži način da se iscelimo od ove povrede. E sada imamo i drugi par rukava, a to je da nekada ne želite ili vam je previše teško da čujete istinu, koja najčešće nije toliko otrovna kao što se čini. Najčešće je jednostavna i lako svarljiva, ali ako vi ne želite da je prihvatite, ne vredi da vam ona bude plasirana. To vam je kao da imate dete koje neće da proba makaronu. Makarona je jednostavna i lako svarljiva, ali ne vredi mu ga gurati u usta ili ga siliti. Dok dete samo ne odluči, makarona mora strpljivo da sačeka u tanjiru. Uglavnom, kada biste imali nekoga ko vam objektivno kaže kako stvari stoje i kada biste znali da vas prava istina neće previše boleti... možda će vam biti čudna, blesava, naopaka, kretenska, glupa, ružna... ali vas neće boleti - da li bi to pomoglo da je prihvatite? E pa danas imate mene. A ko prati ovaj kanal zna da sam ja kao mama i da stvari saopštavam tako da ih što lakše podnesete i da se nasmejete sebi blago i kažete: Dakle to je to. Ne moram da se sekiram oko toga. To nije nešto što bi trebalo da me muči. NIje ni strašno ni toliko nemoguće za prihvatiti. Nadam se da ćete poslušati ili bar saslušati mamu i da ćete progutati tu makaronu. Izvesno je da vam neće biti ništa od nje i da ćete je preživeti pa čak i ako vam je odvratna. Na kraju krajeva, to je samo makarona. Kada je jednosm svarite - brzo ćete je izbaciti iz sistema i otići da jedete nešto ukusnije za vas. Kiss ya all. Mama ?❤️ Поет and stevan911 је реаговао/ла на ово 1 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 6, 2020 Пријави Подели Написано Март 6, 2020 пре 2 часа, Bojan* рече Nisam tako mislio. Malo sam se našalio sa tobom, ali vi žene često ne priznajete da vam je u startu najbitniji izgled, a svi znamo da jeste. Zatim retko koja se veže za jednog muškarca i ne zanima vas mnogo da li mu je u planu da se ženi, a baš tu se vide osećanja i ozbiljnost. Otezanje “veze” unedogled je siguran dokaz da tu ljubavi nema i da se sve svodi na seks bez obaveza. Međutim žene taj dokaz svesno zanemaruju. Naravno, ovo u vezi manipulacije se često dešava, jer kada muškarac jasno i otvoreno pokaže da zaista oseća ljubav prema ženi, nju to ne podstiče da uzvrati, nego se koristi tim njegovim osećanjima. Ovo poslednje sam upravo od žena i saznao. One o tome pričaju. Poslušaj savjet koji ti je dao @Maslacak_. Bježi od žena. Maslacak_ је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Март 6, 2020 Пријави Подели Написано Март 6, 2020 On 3.3.2020. at 22:08, Bojan* рече Da objasnim malo bolje: ja nisam neko za koga bi se vezala osoba sa izgledom poput tvog, a siguran sam i da te privlače totalno drugačiji muškarci. Да ли си ти гледао цртани филм Лепотица и звер први део ? Ја нисам баш гледао ...али гледао сам слике и знам причу. Та девојка што се звала Лепоатица се заљубила у неког ко споља није задовољавао критеријуме лепог, напротив. Али, она није марила за то јер га је заволела таквог какав је и њена љубав га је преобразила...а пре тога су плесали и она је имала жуту хаљину а он је био доста крупан и имаи је плаво одело и белу кошуљу. И сад, пази , кад се он преобразио у прелепог принца она га није оставила јер физички није био као пре јер се она конектовала за њега тј. душу његову. Smaragdni kamičak, Natasa. and Bojan* је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maslacak_ Написано Март 6, 2020 Пријави Подели Написано Март 6, 2020 Пре сат времена, Ayla рече Poslušaj savjet koji ti je dao @Maslacak_. Bježi od žena. Pa ako je to njegovo misljenje o zenama, nema mu druge. To ja iz zenskog ugla Ayla је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 6, 2020 Пријави Подели Написано Март 6, 2020 пре 8 часа, Broken рече Да ли си ти гледао цртани филм Лепотица и звер први део ? Ја нисам баш гледао ...али гледао сам слике и знам причу. Та девојка што се звала Лепоатица се заљубила у неког ко споља није задовољавао критеријуме лепог, напротив. Али, она није марила за то јер га је заволела таквог какав је и њена љубав га је преобразила...а пре тога су плесали и она је имала жуту хаљину а он је био доста крупан и имаи је плаво одело и белу кошуљу. И сад, пази , кад се он преобразио у прелепог принца она га није оставила јер физички није био као пре јер се она конектовала за њега тј. душу његову. Ili ti priča o Stokholmskom sindromu, ahahahaha . Inače, Lepotica se zove Bel. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Март 6, 2020 Пријави Подели Написано Март 6, 2020 пре 25 минута, Natasa. рече Ili ti priča o Stokholmskom sindromu, ahahahaha . Inače, Lepotica se zove Bel. Kao zvono. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука