Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 14 часа, Maslacak_ рече

Bjezi od zena kad su takve :)

Zašto bih bežao? Ne juri me nijedna. A za mesta gde izlaze noću, potreban je novac, koji ja nemam, pa vrlo retko imam priliku da se nađem u blizini neke slobodne žene. Sve i da imam, ponašanje im je takvo kakvo je i tu se ništa ne može.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 14 минута, Bojan* рече

Zašto bih bežao? Ne juri me nijedna. A za mesta gde izlaze noću, potreban je novac, koji ja nemam, pa vrlo retko imam priliku da se nađem u blizini neke slobodne žene. Sve i da imam, ponašanje im je takvo kakvo je i tu se ništa ne može.

пре 7 минута, Bojan* рече

Ne radi se o mom mišljenju, nego o realnim činjenicama. Iz ženskog ugla ne možeš videti ponašanje žena.

Vjerujem da te ne juri nijedna sa takvim misljenjem. 

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Maslacak_ рече

Vjerujem da te ne juri nijedna sa takvim misljenjem. 

Ako nisi shvatila: njih ne zanimam niti ja, niti moje mišljenje, tako da ne znaju ni mene, ni moje mišljenje. A ne znaš ga ni ti. Njih zanimaju fizički privlačni muškarci. Nebitno koji im je status, niti šta stvarno misle. Njima veruju i kad lažu.

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, Bojan* рече

Ako nisi shvatila: njih ne zanimam niti ja, niti moje mišljenje, tako da ne znaju ni mene, ni moje mišljenje. A ne znaš ga ni ti. Njih zanimaju fizički privlačni muškarci. Nebitno koji im je status, niti šta stvarno misle. Njima veruju i kad lažu.

Živa istina. 1324_womens
Amin!

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Bojan* рече

@Maslacak_ 

Možeš lepiti negativne ocene ispod mojih komentara, ali time nećeš promeniti činjenicu da postoji ogroman broj muškaraca koje žene ignorišu. pa njihovi pokušaji upoznavanja ostaju bezuspešni upravo zbog njihovog fizičkog izgleda, 

Sram ih bilo sto ih ignorisu!!! 

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Maslacak_ рече

Il ima neki problem il se zeza tu.

Ma zeza se on sa nama, ali interesantno trigeruje, pa te uvuče. Stari trol, tu je godinama.

• Збуњен 1
Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Natasa. рече

Ma zeza se on sa nama, ali interesantno trigeruje, pa te uvuče.

Ne zezam se, nego vam niko nikad nije rekao otvoreno kako to izgleda iz muškog ugla onih muškaraca koji vam nisu u zoni interesovanja.

Подели на овим сајтовима

пре 23 часа, Bojan* рече

postoji ogroman broj muškaraca koje žene ignorišu. pa njihovi pokušaji upoznavanja ostaju bezuspešni upravo zbog njihovog fizičkog izgleda, 

Па прецењујемо своје могућности. Те нам жене нису криве због тога.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...