Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 11 минута, Bojan* рече

Ogroman je to broj.

Ono što žena misli da je ljubav, mnogo puta se raspadne kad shvati da je odluka bila pogrešna. Jedino što ne želi da prizna to kao grešku. Time eliminiše kajanje kao beskorisnu smetnju.

Ja nemam takva iskustva. Bila sam voljena i volela sam.:)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 1 минут, Bojan* рече

Naravno da ne. Samo sa jednom. Ali to ne znači da u obzir dolazi neka određena osoba, već da ih je mnogo od kojih bi svaka mogla biti ta jedna, kada bi bila zainteresovana bar upola koliko ja za nju. Teško mi je da se upoznam sa nekom, jer su one na daleko višem nivou. 

Sve ja tebi vjerujem, ali interesuje me konkretno, kako izgleda ta tvoja, jedna jedina, među mnogima... kakva je ona?

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Дуња рече

Zato neka se Nele naoruža. Nadam se da pomno prati prepisku kako se ne bi pri povratku našao ''k'o u nebranom grožđu''.

Ja mislim da je on trajno uklonjen sa foruma, na radost nekolicine zloća koje obitavaju ovde na forumu, a neki od njih su verovatno i odsutni ili takođe uklonjeni. Ne znam.

Подели на овим сајтовима

:)

• Збуњен 1

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Bojan* рече

jer su one na daleko višem nivou

ti se plasis... nesiguran si... Imas strah... sta ako te odbiju... 

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

Управо сада, ronin рече

ti se plasis... nesiguran si... Imas strah... sta ako te odbiju... 

Meščini da si nekako sastavio nespojivo... moje ime a post Bojanov.
Sastavio si nas, brate... možda je ovo sudbina, zar ne? :sunce:

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Bojan* рече

Ja mislim da je on trajno uklonjen sa foruma, na radost nekolicine zloća koje obitavaju ovde na forumu, a neki od njih su verovatno i odsutni ili takođe uklonjeni. Ne znam.

Naslov teme je problem. Ne zna se da li je mislio na ljubav ili na žensko-muške odnose. Konfliktno, pa je zbunjivao i stresirao mnoge. 

Ali dok se ne vrati, žvrljaćemo na obe teme u okviru jedne. 

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Jecić рече

Ja nemam takva iskustva. Bila sam voljena i volela sam.:)

Molim te da ne shvatiš lično, ali mnogo puta sam čuo da žene pričaju o nekoj ljubavi koja se prekinula. Ali to je u njihovoj mašti da se radilo o ljubavi, koja je u suštini poslužila samo kao alibi. Kakva je to ljubav koja ne traje? To je ljubav koja ustvari i ne postoji niti je postojala.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Bojan* рече

Ali to je u njihovoj mašti da se radilo o ljubavi, koja je u suštini poslužila samo kao alibi. Kakva je to ljubav koja ne traje? To je ljubav koja ustvari i ne postoji niti je postojala.

Sad se čuvaj. Leteće paradajz, oštri i tupi predmeti ka pozornici. 

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Bojan* рече

Molim te da ne shvatiš lično, ali mnogo puta sam čuo da žene pričaju o nekoj ljubavi koja se prekinula. Ali to je u njihovoj mašti da se radilo o ljubavi, koja je u suštini poslužila samo kao alibi. Kakva je to ljubav koja ne traje? To je ljubav koja ustvari i ne postoji niti je postojala.

Ко каже да не траје?:0426_feel:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Bojan* рече

Pa napisala si u prošlom obliku: 

bila si voljena i volela si.

Па да. Немам таква искуства. Била сам, да. Само таква искуства.....љубави. А не то што ти пишеш. Жена је чудо.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...