Ayla Написано Март 3, 2020 Пријави Подели Написано Март 3, 2020 Пре сат времена, Jecić рече Ружан. @Natasa. i ja ne pridajemo značaj ljepoti, kao ti Jecić and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jecić Написано Март 3, 2020 Пријави Подели Написано Март 3, 2020 пре 7 минута, Ayla рече @Natasa. i ja ne pridajemo značaj ljepoti, kao ti Појам лепоте , писала сам данас о мом. Ayla and ronin је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 3, 2020 Пријави Подели Написано Март 3, 2020 пре 1 сат, Natasa. рече Koji su tvoji zahtevi? Пре сат времена, ronin рече ovo mi lici na talacku krizu Stokholmski sindrom ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Март 3, 2020 Пријави Подели Написано Март 3, 2020 пре 4 минута, Ayla рече Stokholmski sindrom potpisujem Ayla је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Март 3, 2020 Пријави Подели Написано Март 3, 2020 @Ayla nema nesto Bojan* gde li je nestao? „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 3, 2020 Пријави Подели Написано Март 3, 2020 Управо сада, ronin рече @Ayla nema nesto Bojan* gde li je nestao? Sigurno na nekom koktelu sa poslovnim prijateljima. Nije on dokon kao ja i ti. ronin је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Март 3, 2020 Пријави Подели Написано Март 3, 2020 пре 8 минута, Ayla рече sa poslovnim prijateljima znaci, sledece godine u ovo vreme bice milioner „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 3, 2020 Пријави Подели Написано Март 3, 2020 пре 1 минут, ronin рече znaci, sledece godine u ovo vreme bice milioner ooooo, naivni ronin... pa on je već milioner. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 3, 2020 Пријави Подели Написано Март 3, 2020 пре 36 минута, Ayla рече @Natasa. i ja ne pridajemo značaj ljepoti, kao ti Bolje nam je bez njega. Toliko je privlačan i muževan, sigurno nije veran...posle nam đavo kriv i ispade Boki u pravu. Tako da Džejsone, ako čitaš ovo-odlazi, puštam te . Jecić, ronin, Bojan* and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Март 4, 2020 Пријави Подели Написано Март 4, 2020 пре 11 часа, Ayla рече naivni ronin Kao francuska sobarica Ayla је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Март 4, 2020 Пријави Подели Написано Март 4, 2020 пре 19 часа, Natasa. рече odlazi, puštam te otisao je... sarmu probao nije „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Март 4, 2020 Пријави Подели Написано Март 4, 2020 пре 1 сат, ronin рече otisao je... sarmu probao nije A ko to? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Март 4, 2020 Пријави Подели Написано Март 4, 2020 Управо сада, Bojan* рече A ko to? ti Bojan* је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 4, 2020 Пријави Подели Написано Март 4, 2020 пре 2 часа, ronin рече otisao je... sarmu probao nije I bolje...onda bih imala obavezu da savijam sarme...ko će sa tim da se zeza . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 4, 2020 Пријави Подели Написано Март 4, 2020 пре 52 минута, Bojan* рече A ko to? Moj budući bivši dečko . Nije me ni upoznao...već otišao . ronin је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука