Flojd Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 пре 4 минута, Danijela рече A sad se secas. Reagovala sam jer si bio prevrsio svaku meru vaspitanja i postovanja prema zenama. Bilo bi lepo i iskreno od tebe ako mozes da ucinis taj napor i da sklonis to ime jer ti ne pristoji jer jedno mislis, drugo radis, brises poruke da ne ostanu tragovi i sl. I ko sto rece @Juanito imas sablon. A jel se secas se zadto je i pocrla raspravka? Koliko se secam ti si obrisala poruke. Vrati se na grupu pa pogledaj. Sta je ona meni pisala. Sta sad vi zene ste zasticene i mozete muskarcima svasta da kazete a mi ako odgovorimo mi smo sad sta? Nikako, ime ostaje. Ajd cao. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 пре 1 минут, Liga Džentlmena рече A jel se secas se zadto je i pocrla raspravka? Koliko se secam ti si obrisala poruke. Vrati se na grupu pa pogledaj. Sta je ona meni pisala. Sta sad vi zene ste zasticene i mozete muskarcima svasta da kazete a mi ako odgovorimo mi smo sad sta? Nikako, ime ostaje. Ajd cao. Obrisane zato sto je administrator urgirao. Da je do mene, ne bi ti vise ovde bio. Opet ti kazem, do skoro sam bila urednik i znam sta si i kako si pisao, znam i sta sada radis. Драгана Милошевић, Paradoksologija and Sofija_ је реаговао/ла на ово 1 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 пре 32 минута, Danijela рече Obrisane zato sto je administrator urgirao. Da je do mene, ne bi ti vise ovde bio. Opet ti kazem, do skoro sam bila urednik i znam sta si i kako si pisao, znam i sta sada radis. Ja sam napisao da se obrisu a ne admin. Pogledaj dobro sta si napisala na toj temi tamo na kani. A sta ja to radim? Ako me vec osudjujes ispljuni. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 пре 1 сат, Liga Džentlmena рече Ja sam lud sto se upustsm u raspravku. dje si brisacu poruka Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 пре 15 минута, kordun рече dje si brisacu poruka Evo brate. Pozdrav od brisaca poruka. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 Evo za Danijelu. Skreen sa teme iz Kane. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брада Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 Да ли је могуће да се тролује Нешкова тема, а да он није присутан? Flojd је реаговао/ла на ово 1 '' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи, чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. '' Петар II Петровић Његош Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 Ја не знам шта је са појединим форумашима, да тако с времена на време имају потребу да онако чопоративно нападну некога без много аргумента (по произвољном тумачењу) без реалне основе за прозивку и то само зато (убуђена сам ) што тај неко није на њиховим фреквенцијама, па тако добро због слабог пријема фреквенције дотичног или га не чују или погрешно разумеју. Још када се удружи више жена, са понеким непотребним женобранитељима, онда тај нападнути (сињи кукавац ) може само да одустане од препирке (ко је још са више жена на крај изашао ) ако хоће да остане читав . Flojd, obi-wan and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 E nećemo tako, samo da se docepam kompa. Послато са E6653 користећи Pouke.org мобилну апликацију Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 48 минута, Рапсоди рече Ја не знам шта је са појединим форумашима, да тако с времена на време имају потребу да онако чопоративно нападну некога без много аргумента (по произвољном тумачењу) без реалне основе за прозивку и то само зато (убуђена сам ) што тај неко није на њиховим фреквенцијама, па тако добро због слабог пријема фреквенције дотичног или га не чују или погрешно разумеју. Још када се удружи више жена, са понеким непотребним женобранитељима, онда тај нападнути (сињи кукавац ) може само да одустане од препирке (ко је још са више жена на крај изашао ) ако хоће да остане читав . Ја увек у таквим ситуацијама добијем порив да браним нападнутог, па и да је најгори... Рапсоди, Flojd and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 Управо сада, Milica Bajic рече Ја увек у таквим ситуацијама добијем порив да браним нападнутог, па и да је најгори... Исто и ја. Била сам у сличној ситуацији, управо овде на форуму . Али ја сам ти " тврд орах " ( воћка чудновата ) не сломих се Milica Bajic and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 14 минута, Рапсоди рече Исто и ја. Била сам у сличној ситуацији, управо овде на форуму . Али ја сам ти " тврд орах " ( воћка чудновата ) не сломих се Ти си сто посто смарала мушкарце рандом на пп и после их одговарала на форуму Flojd and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 6 минута, Milica Bajic рече Ти си сто посто смарала мушкарце рандом на пп и после их одговарала на форуму кад један конзервативац упадне на , не могу рећи либерални православни форум, али упадне међу активне чланове поприлично либералних опредељења, е онда настаје ћеранија. Ћерају они мене, ћерам ја њих Сама против многих.... Milica Bajic and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 4 минута, Vegeta рече Juče je počeo da se nervira i da pada u vatru, a to nije pobednička strategija za sukob sa ženama. Zato je dobro što se povukao na vreme. Moraće malo više da uči kako se to radi. Е немо .... Flojd and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 4 минута, Рапсоди рече кад један конзервативац упадне на , не могу рећи либерални православни форум, али упадне међу активне чланове поприлично либералних опредељења, е онда настаје ћеранија. Ћерају они мене, ћерам ја њих Сама против многих.... Признајем да се и ја понекад осећам као "куче у лифту", као у кафићу или на журци, можеш срести било кога и чути и очекивати било шта... Али опет је много већа вероватноћа овде да ће те макар једна особа разумети, што није мала ствар довољан разлог да се ћерамо Рапсоди and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука