obi-wan Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 пре 10 минута, Milica Bajic рече Што сте бре људи толико негативни? Ja ih lepo pitam, i niko nista. Da su negde napolju, vec bi svi bili uvaljani u blato... Flojd and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 пре 2 часа, БанеЛ рече Да Лига постане Твртко притисните тастер 1. Да Лига постане Вегета, притисните тастер 2. Да Лига постане Мајонез, притисните тастер 3. За поновно слушање, притисните тастер 5. Притиснули сте тастер? Taster 6. Bane l.? Taster 7 Agresivno pasivan ludak. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 пре 5 минута, Mali Marko рече Има и ту истине а све зависи колики ти је праг толеранције "fuck off" је пола здравља, а ја сам једна здрава жена Lady Godiva, Flojd and Natasa. је реаговао/ла на ово 1 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 пре 13 минута, Снежана рече ахам, али је људски и блокирати и игнорисати (кад су већ паметни људи смислили уз интернет и те опције) Konacno da se slozimo. Dade mi dobru ideju. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 пре 2 минута, Снежана рече "fuck off" је пола здравља, а ја сам једна здрава жена Жива била 100 година Flojd and Снежана је реаговао/ла на ово 1 1 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 пре 2 минута, Снежана рече "fuck off" је пола здравља, а ја сам једна здрава жена Их па најлакше је то... Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 Управо сада, obi-wan рече I da si ti ziva i zdrava, jos onda na temi, nemoguce da to nisi videla... nego, kako nisi u svadji kad isutira coveka?... i ti braticu moj da si ziv i zdrav e drago mi je, nisam videla... vidi ovako, mogla sam i da ne prokomentarisem, medjutim, posle naseg pisanja(rasprave o iznosenju javno privatnih informacija) na pp, on je rekao da ce se povuci(znaci, nisam htela da prijavim ni to sto mi je pisao da ce i on meni svasta pisati ako ga optuzim javno, gde je to sve posle izbrisao), a nije.. a moja je duznost kao zene, da prijavim agresivno musko pisanje, jer to nisu male stvari.. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 пре 7 минута, Milica Bajic рече Их па најлакше је то... јесте, па шта? нити имам идеју да свакоме требам да се свидим нити мени треба сви да се свиде, имам довољно и година и интегритета да не морам и нећу да пристајем на свакакве људе и свакакве односе. Flojd and Sofija_ је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 пре 1 минут, Sofija_ рече i ti braticu moj da si ziv i zdrav e drago mi je, nisam videla... vidi ovako, mogla sam i da ne prokomentarisem, medjutim, posle naseg pisanja(rasprave o iznosenju javno privatnih informacija) na pp, on je rekao da ce se povuci(znaci, nisam htela da prijavim ni to sto mi je pisao da ce i on meni svasta pisati ako ga optuzim javno, gde je to sve posle izbrisao), a nije.. a moja je duznost kao zene, da prijavim agresivno musko pisanje, jer to nisu male stvari.. A kako si ti provalila da sam ja agresivan? Mislim sta sam to napisao? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 @Sofija_ Liga ti je sve, samo nije agresivan, to odma`da ti kazem, tu si nesto debelo omasila. Inace, ako je vec on pogresio i nesto sa PP izneo javno, onda si ti jos i vise time sto sad to javno nastavljas. Da je to nesto sto se konstantno ponavlja, pa i da razume covek, ovako - napravila se guzva bez ikakve potrebe. Flojd је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 пре 1 минут, Снежана рече јесте, па шта? нити имам идеју да свакоме требам да се свидим нити мени треба сви да се свиде, имам доољно и година и интегритета да не морам и нећу да пристајем на свакакве људе и свакакве односе. Наравно, само не мора то да буде фак оф ако се неком не свиђаш или он теби. То може и једно - Збогом да реши Flojd and Veliki Marko је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 пре 1 минут, Milica Bajic рече Наравно, само не мора то да буде фак оф ако се неком не свиђаш или он теби. То може и једно - Збогом да реши Не верујем да сваког олади на тај начин,већ само оне који су прешли границу толеранције. Довољно је "збогом" Flojd је реаговао/ла на ово 1 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 пре 1 минут, Milica Bajic рече Наравно, само не мора то да буде фак оф ако се неком не свиђаш или он теби. То може и једно - Збогом да реши шташ, ја сам једна дивљакуша заробљена у телу даме Flojd and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 Управо сада, Снежана рече шташ, ја сам једна дивљакуша заробљена у телу даме А ја сам све супротно Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 пре 1 минут, Liga Džentlmena рече A kako si ti provalila da sam ja agresivan? Mislim sta sam to napisao? Prvo kazi, zasto si izbrisao pola prve tvoje poruke meni? Tu si pisao ovo iznad sto sam napisala, i da ja svoje bisere zadrzim za sebe( jer sam ja tebi napisala da ne treba bacati bisere pred svinje, ja ti pomazem a ti seres po meni i jos stavljas gard kao ako ti mene napadnes ja cu ti vratiti, to ne rade ni hriscani ni dzentlmeni. Trebao si moju prvu poruku lepo da procitas i pitas ako ti sta nije jasno, nego odma pretnja da ces i ti meni svasta pisati(ne znam samo sta, posto ti ja nisam neprijatelj niti sam ti ikad ista ruzno rekla ili ucinila) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука