Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 18 минута, Sofija_ рече

Ruganje je nesto najjadnije. Ali, svaki covek moze iskreno da se pokaje, i da se ocisti od svoje prljavstine, samo ako stvarno to hoce.Onda mu Gospod kaze: oprastaju ti se tvoji gresi, idi, i ne gresi vise!

"...primi me danas Sine Boziji za pricasnika Tajne vecere Tvoje... itd, itd.. OD KOJIH SAM PRVI/PRVA JA..." :0205_whistling:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 42 минута, Sofija_ рече

Gotov je!!! Nece on vise pisati, ako ima imalo obraza i..

Oke, koliko se secam, napisao sam ti da sam pogresio i da to nisam trebao da uradim a ti si odmah osula sa uvredama. Kao drugo ti si meni pretila ne ja tebi, i naravno rekao sam ti da mogu i ja tebe da prijavim jer me vredjas a nemas nikakva prava a onda sam obrisao jer nema svrhe da se raspravljamo, imas pravo da me prijavis a ne i da me vredjas. I da postoje admini i ti bi popila ban za vredjanje samim tim sto si me nazivala kukavicom i mamlazom itd  tj htela si da me isprovociras.

E sad pitam se sta zelis da postignes ovim komentarima? Da me isprovociras da ti kazem nesto lose ,neces. Brate bre prijavi me slobodno. Ovim porukama si pokazala kakva si ti a ne kakav sam ja.

Sto se godina tice, dobro znas da je to bila sala ne znam zasto izvrces moje reci.

Koliko se secam, napisao sam ti da me prijavis slobodno jer sam pogresio.

Toliko Sofija. Mislim da nema svrihe nista vise da ti pisem o tome i na tu temu. Pozdrav. A sto se tice admina, neka me banuju. Greska treba da se kazni.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Mali Marko рече

Да слажем се,људски је грешити али људски је праштати. Ја пишем уопштено треба бити опрезан,интернет је осмо светско чудо.

Brate, nas`o si Hriscanima da pricas o oprastanju trivijalnih licnih uvreda... stvarno te ne razumem... :smeh1:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, obi-wan рече

Brate, nas`o si Hriscanima da pricas o oprastanju trivijalnih licnih uvreda... stvarno te ne razumem... :smeh1:

Оби заборавио си нешто најбитније у свему, ја сам "мали Марко" има времена научићу чекај док порастем још мало :stadaradim:

• Хахаха 1

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Liga Džentlmena рече

Oke, koliko se secam, napisao sam ti da sam pogresio i da to nosam trebao da uradim a ti si odmah osula sa uvredama. Kao drugo ti si meni pretila ne ja tebi, i naravno rekao sam ti da mogu i ja tebe da prijavim jer me vredjas a nemas nikakva prava, imas pravo da me prijavis a ne i da me vredjas. I da postoje admini i ti bi popila ban za vredjanje.

E sad pitam se sta zelis da postignes ovim komentarima? Da me isprovociras da ti kazem nesto lose ,neces. Brate bre prijavi me slobodno. Ovim porukama si pokazala kakva si ti a ne kakav sam ja.

Sto se godina tice, dobro znas da je to bila sala ne znam zasto izvrces moje reci.

Koliko se secam, napisao sam ti da me prijavis slobodno jer sam pogresio.

Toliko Sofija. Mislim da nema svrihe nista vise da ti pisem o tome i na tu temu. Pozdrav. A sto se tice admina, neka me banuju. Greska trba da se kazni.

Nije tacno. U prvoj tvojoj poruci meni, bilo je tvojih pretnji da ces i ti meni svasta napisati(tek u drugoj poruci kad si se setio da si to stvarno napisao si priznao) gde sam te ja pitala, zasto?sta sam ja to tebi lose uradila ili rekla? Osim sto sam ti rekla da si mamlaz(to i dalje mislim) a pokazao si svoje pravo lice, jer je tvoja prva poruka bila jako agresivna(dok se nisi setio da si zaista pogresio) posle si izbrisao sta si pisao, a to je kukavicki...

Подели на овим сајтовима

@Sofija_ 

Dobro, to bi bilo to... sad da se lepo pomirite, `el tako?

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Sofija_ рече

Nije tacno. U prvoj tvojoj poruci meni, bilo je tvojih pretnji da ces i ti meni svasta napisati(tek u drugoj poruci kad si se setio da si to stvarno napisao si priznao) gde sam te ja pitala, zasto?sta sam ja to tebi lose uradila ili rekla? Osim sto sam ti rekla da si mamlaz(to i dalje mislim) a pokazao si svoje pravo lice, jer je tvoja prva poruka bila jako agresivna(dok se nisi setio da si zaista pogresio) posle si izbrisao sta si pisao, a to je kukavicki...

Ti da znas sta sam ti pretio ti bi napisala, jel tako?

Sta da ti pisem, da odgovaram na provokacije?

Da li si ti svesna da sam ja samo napisao koje si god, a vidis li ti sta si sve napisala, cak iznosis detalje iz poruka? Pa kava si ti to osoba?

Ja bih stvarno voleo da admini mogu da pogledaju poruke pa da sami vide sta smo pisali.

Opet kazem ti si poruke tako shvatila zato sto si takva. Opet uvrede? Ima li admina?

Rekao sam sta sam imao, sad se stvarno povlacim.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Vegeta рече

Ja sam se rodio ko divljak, a od džentlmenisanja sam naučio samo one elementarne manire za poslovne prilike. :)))

Ja nikako da ukapiram šta to "džentlmen" treba da znači, ali često zvuči kao čista foliraža. Skroz mi je ok i pećinski čovek koji je zaista ljudsko biće na mestu.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, obi-wan рече

@Sofija_ 

Dobro, to bi bilo to... sad da se lepo pomirite, `el tako?

Nisam ja sa nikim u svadji. Liga nije covek od poverenja, plus iznenadilo me njegovo agresivno pisanje, koje je posle izbrisao, a gledala sam ga kao brata(to sam mu i napisala)

Nego, kad vec izigravas sudiju, pomiri li se ti sa ocem Nebojsom, kojeg si hteo da nakautiras? 

• Збуњен 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Vegeta рече

Kupa se redovno, pere zube i uopšte pazi na higijenu, poštuje pravopis, ume formalno da se obuče, zna kako kome da se obrati u korporativnoj hijerarhiji i kad ima problem sa džiberom na ulici, elegantno ga olomi od batina ne isprljajući košulju i bez znoja, dakle gospodski.

Ume da se obrati i teti i devojci, muževnim glasom, odmereno, a i kada pretera, neće pomisliti da je creep, jer dotičnoj vatrom gore obrazi rumeni. Ako ne, neće ni prelaziti granicu.

Prilično sam sigurna da se mnogi neće složiti sa tvojom definicijom.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 42 минута, Mali Marko рече

Да слажем се,људски је грешити али људски је праштати

ахам, али је људски и блокирати и  игнорисати (кад су већ паметни људи смислили уз интернет и те опције) :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Снежана рече

ахам, али је људски и блокирати и  игнорисати (кад су већ паметни људи смислили уз интернет и те опције) :smeh1:

Има и ту истине а све зависи колики ти је праг толеранције :coolio:

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Sofija_ рече

Nisam ja sa nikim u svadji. Liga nije covek od poverenja, plus iznenadilo me njegovo agresivno pisanje, koje je posle izbrisao, a gledala sam ga kao brata(to sam mu i napisala)

Nego, kad vec izigravas sudiju, pomiri li se ti sa ocem Nebojsom, kojeg si hteo da nakautiras? 

Ih, da si ti ziva i zdrava, jos onda na temi, nemoguce da to nisi videla... nego, kako nisi u svadji kad isutira coveka?...

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...