kordun Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 1 сат, Liga Džentlmena рече Nadam se da ce ovo biti dovoljno da se umire uskovitlane strasti. ne prihvata, za mene si kriv i dalje i nema od primirja nista. nego de ti meni objasni sta podrazumjevas pod etikom musko zenskih odnosa posto mene nikad nije zanimalo sta zene imaju u glavi nego kako izgledaju, jel treba i ja da se izvinjavam i kome, jel popu amfilohiju, pravis brate od sebe dvorsku ludu, vidis da te zene ismijavaju tu na forumu, sta ti to treba u zivotu. Lady Godiva and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 1 сат, Снежана рече нећу Чернобил, иди ти тамо, оћу Бабин кук У Чернобилу граде соларну фарму. Сад је еко френдли. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 46 минута, Milica Bajic рече Па то је толико бесмислено износити. Довољно сте, И ПРЕВИШЕ, обоје рекли. Поготово што још и све нас убацисте у те глупости, да, Боже сачувај, изигравамо судије. Ја само рачунам на твој благоразум да се у овој ситуацији извиниш и повучеш се, пошто је више него очигледно да је она ( чиме год ) повређена и сигурно се неће извињавати... Ето и ко писнуо г..но стиснуо! Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 41 минута, kordun рече ne prihvata, za mene si kriv i dalje i nema od primirja nista. nego de ti meni objasni sta podrazumjevas pod etikom musko zenskih odnosa posto mene nikad nije zanimalo sta zene imaju u glavi nego kako izgledaju, jel treba i ja da se izvinjavam i kome, jel popu amfilohiju, pravis brate od sebe dvorsku ludu, vidis da te zene ismijavaju tu na forumu, sta ti to treba u zivotu. Ocigledno sam im simpatican pa zele moju paznju na ovaj ili onaj nacin.? Nisi skapirao, Bilo je tu i malo ironije. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 28 минута, Lady Godiva рече У Чернобилу граде соларну фарму. Сад је еко френдли. нека хвала, Лидл ми ближе Juanito, obi-wan and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 2 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 48 минута, kordun рече ne prihvata, za mene si kriv i dalje i nema od primirja nista. ма немој причат`!!!! ..јел и теби брис`о поруке Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 1 минут, Снежана рече ма немој причат`!!!! ..јел и теби брис`о поруке nemoj da ti posaljem sofiju da te pridavi malo Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 Управо сада, kordun рече nemoj da ti posaljem sofiju da te pridavi malo не може Софија на три фронта, прво нек се са лигом и обијем разрачуна Flojd, obi-wan and kordun је реаговао/ла на ово 1 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 9 минута, Liga Džentlmena рече Ocigledno sam im simpatican pa zele moju paznju na ovaj ili onaj nacin.? Nisi skapirao, Bilo je tu i malo ironije. ? brate tvoj glavni problem je sto imas hiljadu lica, konda imas na vratu rotaciono svjetlo mjesto glave, ne mozes se slagati i sa mnom i sa pokojnim obijem i sa zenama, ti si protiv zakona svemira, ne moze to tako, to ljudima smeta, ja sam sofiji reko svasta i da je vjestica i da je medjed i da je komad ovcetine pa mi nije uzela za zlo, ti sam sebi pravis probleme i onda se ponizavas tu na forumu i kako ce ljudi da te postuju poslje toga... Veliki Marko, Лубеница and Sofija_ је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 14 минута, Снежана рече не може Софија на три фронта, прво нек се са лигом и обијем разрачуна ma nema potrebe, videce se sve...a Obi nek malo oladi od mirotvorisanja i drzanja casova veronauke nama prvacicima, ko nije upoznat sa situacijom ne treba da se mesa, gde si Snjezo bakero???!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 32 минута, kordun рече sofiji reko svasta i da je vjestica i da je medjed i da je komad ovcetine Па добро бре Кордунче одакле ти инспирација Ево да променим мало ја сам рекао једној девојци да има лепе очи ( да не мисле ове жене на форуму да смо из каменог доба) Flojd and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 2 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 6 минута, Mali Marko рече Па добро бре Кордунче одакле ти инспирација Ево да променим мало ја сам рекао једној девојци да има лепе очи ( да не мисле ове жене на форуму да смо из каменог доба) za zenu je bitnije da ima dobre noge, oci su manje vazne, pacov isto ima lijepe oci, stosi tako primitivan Juanito, Sofija_ and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 4 минута, kordun рече za zenu je bitnije da ima dobre noge, oci su manje vazne, pacov isto ima lijepe oci, stosi tako primitivan Не траскај као отворен прозор очи су огледало душе а ноге су за пешачење Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 1 минут, Vegeta рече Ne treskaj ti. Izuzetno je važno da žena ima duge i elegantne noge, radi gracioznih koraka i lepog vrckanja. Inteligentni muškarci se pale na noge, glupi na grudi... :)))))) Alegzandar, Flojd and БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 1 минут, Vegeta рече Ne treskaj ti. Izuzetno je važno da žena ima duge i elegantne noge, radi gracioznih koraka i lepog vrckanja. https://www.svet.rs/vesti/estrada/snezana-babic-osigurala-noge-na-milion-dolara Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука